Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

K Sevcikovi, kdyz jste neotevrel diskuzi:

Eticky kodex:

Dbá na upevňování vážnosti a dobrého jména VŠE a svou činností i chováním se snaží k němu přispívat.

Uz to, ze docent VSE v 64 letech prohlasi na strankach strany, kteoru podporuje, ze rust z 0.25 na 7 je O 2800% znevazuje skolu, kde pusobi. Neni tam vyjimkou v tomto ohledu, ale je to tristni.

0 2
možnosti
PN

Koukám, že je zase krásná diskuse. Ten zdejší uliční výbor je neúnavný.

Jinak si myslím, že Pirátstvo žádné těžké dny nemá. Prostě si jen za štěkalo a dál budou poslušně zvedat pacičky, stejně jako celý slepenec. Jednotně a nerozdílně. Jako správná sekta.

Každopádně, ohledně to Pirátského prohlášení by mě zajímalo, které z cílů programového prohlášení Vlády myslí? Zbyl ještě vůbec nějaký?

6 0
možnosti
DR

Vzhledem k tomu, že piráti jsou splachovací, tak to bez problémů ustojí. Zaštěkali si, ale karavana pojede dál. Koryta jsou přece koryta.

11 7
možnosti
JD

Dobře že piráti štěkají!

Blažek nemá na ministerstvu co pohledávat!

2 6
možnosti
RK

Víte pane Nožičko, proč váš blog nestojí za řeč, stejně jako hlasování Pirátů? Protože se hlasování nezůčastnila ani polovina Pirátstva, které volit může. Z tohoto pohledu je ten výsledek poněkud směšný a vy jste tento fakt tradičně zamlčel. Pro Bartoše z toho vyplynulo jedno. Seznámit s výsledkem premiéra a tím to skončilo. Kde že jsou ty předpovědi, že slepenec nevydrží rok?

6 10
možnosti
JN

Že se nezúčastnila (mimochodem, píše se to nad u s čárkou a nikoliv s kroužkem... )ani polovina z těch, co mohli hlasovat? Pane Kněžínku, k volbám do Senátu často nedorazí ani 20 % voličů, a přesto výsledky platí.

A ten váš argument ohledně toho, že jedinou Bartošovou povinností bylo seznámit s výsledkem hlasování premiéra, je ještě úsměvnější - to snad nemůžete myslet vážně ani vy...

10 7
možnosti
JN

Přijde mi zvláštní, kolik zdejších "moralistů" mě pod blogem kolegy Trčálka kritizovalo za to, že jsem pod minulým blogem vzhledem k citlivosti tématu neotevřel diskusi, a když je dnes otevřená, tak zde tři hodiny od publikování článku stále není ani jeden příspěvek...

4 5
možnosti
Foto

No, ten blog za tu diskuzi asi nestojí.

6 8
možnosti
  • Počet článků 1590
  • Celková karma 39,75
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik