Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obávám se chvíle, kdy takovíto "vědci" zjistí, že životnímu prostředí škodí myšlení:-).

1 0
možnosti
PV

P11a44v34e77l 18V89é23b50r

30. 11. 2020 7:53

Já jsem vlastně ekologický. Nahrazuji hrůzný CO2 metanem...

0 0
možnosti
JK

Až na to, že to nejsou žádní vědci, ale normální soukromá firma OVO Energy nabízející a implementující různé šetřivé programy, že ona údajná vědecká studie je ve skutečnosti cca 40 mezi sebou vynásobených čísel na způsob kolik má Británie obyvatel, kolik z nich tráví jakou dobu na internetu a kolik asi tak odesílají mailů a tak dále a že tohle se dá zjistit na tři kliknutí. Z tohohle nic se pan Nožička vůbec, ale vůbec nestydí udělat "Tak prý se britští vědci...", naopak je na to hrdej. Vysokoškolsky vzdělaný učitel. Má maturitu z matematiky. Urážlivé trolení, grafomanie a jakási permanentní škodolibost.

1 4
možnosti
JN

Aha, tak to potom napište v první řadě příslušným novinářům z iDNES či ze Seznamu, že ve svých článcích, ze kterých jsem vycházel, píší o autorech studie jakožto o vědcích. Když si navíc pozorně přečtete ten odkaz ze Seznamu Zprávy, tak se snadno přesvědčíte, že se tam kromě EVO Energy výslovně píše i o odbornících z mezinárodní organizace ICF international nebo o jistém profesorovi z Lancasterské univerzity, který se dlouhodobě zabývá uhlíkovou stopou.

P. S. Co se týká toho urážlivého trollení - o to se naopak Vy sám snažíte prakticky v každé diskusi, v níž je Vaše jméno možno zahlédnout. ;-)

5 0
možnosti
PB

..... skvělej impuls pro naše žactvo a studenstvo,- by si mohli bojkotem pátků zkrátit výukovej proces,- když už teda vod zejtra zase praskají do škamen, žejo?!

0 0
možnosti
JN

Nestrašte. Ovšem organizovat teď kvůli tomu bojkot distanční výuky je už trochu pozdě (ale při případné další vlně - kdo ví... :-)).

0 0
možnosti
MK

Myslím si, že posíláním e-mailů produkci CO2 naopak snižuji. Zkuste si představit, kolik CO2 by vyprodukoval rychlý posel nesoucí písemnou zprávu. A co teprve, kdybych pro její doručení použil automobil.

Někdo by měl tyto skutečnosti sdělit (nejlépe e-mailem) té bublině vědců.

2 0
možnosti
MB

Opravdu je neuvěřitelné, jakých stupidit se ještě dočkáme ? Dobře, nebudu posílat @. Co dělat ? Zřídit hejno holubů - ti zase trousí ! Lépe své zprávy přenášet poštou ? Nehledě na náklady, pošťačka zásadně nevypíná motor auta ! Pravda, asi bude mít to elektrické ! Co zase s AKU a kouřícím komínem na uhlí ? Aha, to vyřeší atom elektrárna. No ty se zase nemají stavět ! Čili asi energie z větru. "Mámo, dnes pošťačka nepřijede - málo to fouká" ... !? Asi bude dobré se vrátit k počátkům automobilismu - Opět poběží někdo s praporkem v ruce ...:-)

4 1
možnosti
KV

Já bych šel ještě dál. Copak CO2 ale co ten největší zdroj skleníkového efektu? Vodní pára. To by byl konečně úkol hodný našich "regulátorů" počasí...

0 0
možnosti
Foto

J73a19n 23Š59i83k

29. 11. 2020 17:58

Samozřejmě, že posílání e-mailů životnímu prostředí škodí pane Nožičko. Jednak se zahřívají servery a jednak u toho sedíme a prdíme. Existuje jedno řešení: Nedýchat. Přestaneme vypouštět emise a rázem bude všechno vyřešeno. Hezký zbytek neděle

6 0
možnosti
JN

Máte samozřejmě naprostou pravdu. :-) Hezkou neděli i Vám.

1 0
možnosti