Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vy když někoho nemáte rád, vytahujete na něj už i takové: "kdyby ......"

6 1
možnosti
OP

Zde jeden, který vidí do hlavy knížete

4 0
možnosti
JD

1.)Sir Winton BYL Zemanovym predchudcem na hrade Havlem vyznamenan v roce 98 radem TGM

2.) Je zvlastni psat, ze je neco fikce a pak s tou fikci polemizovat.

3.) To ze jsou vyznamenani z velke vetsiny Zemanovym darkem spratelenym podpurcum a kamaradum z davne i nedavne minulosti, je jasne ze jmen techto vyznamenanych

4.) myslim ze se zitra jeste pobavime az uslysime dalsi obdarovana jmena.

2 0
možnosti
JN

Jenom k těm jménům: Havel také vyznamenal například lidi jako Šiklová, Dobrovský, Pánek, což byli evidentně jeho podpůrci či kamarádi. Jistě, každé jméno se dá zdůvodnit a nebyl by to velký problém u nikoho z těch, co vyznamenal Havel ani u nikoho z těch, co dosud vyznamenal Zeman. Z těch vloni vyznamenaných (a v médiích kritizovaných) bych snad měl problém jenom s Miroslavem Grégrem.

1 0
možnosti
RH

Zeman není schopen rozlišit svou osobu od úřadu, který zastává. Proto dle jeho názoru patří státní (nikoli Zemanovy) řády a vyznamenání jeho kamarádům a pochlebovačům. Ocenění mají být za zásluhu činu pro stát a nikoli za dostatečnou loajalitu Zemanovi. V tomto Zeman selhává, ale o zklamání nelze hovořit tam, kde není žádné velké očekávání..

9 4
možnosti
JS

Nesouhlasím. Zeman je prezident a je tedy i úřad. Pokud rektor má právo nenechat promluvit prezidenta na své univerzitě, nedovedu pochopit, že prezident by měl mít povinnost někam tohoto rektora pozvat. Pokud vím žádný zákon nestanoví, kdo má být na oslavě státního státku přítomen. Pokud se jedná o vyznamené, neznám jejich seznam, takže pokud se jedná o metály pro kamoše, zatím bych to vyčítal dřív Havlovi než Zemanovi.

5 3
možnosti
RC

Jeste drobnost - kdyz zminujete pani Bohdalovou. Ona je ve stejne pozici jako Bures, jen mela jinou prezdivku. A taky soud rozhodl, ze nespolupracovala. Tedy stejne jako Bures.

2 0
možnosti
JN

Pokud takto soud rozhodnul, tak bychom to měli respektovat. A filmová herečka je to bezpochyby výborná.

2 1
možnosti
JA

J14i21ř49í 27A11l16e82x36a

27. 10. 2014 14:14

Řekl bych, že slovenské komouše by KS nevyznamenával. Alespoň v něčem by byl lepší.....:-P

4 3
možnosti
Foto

Co by kdyby. Kdyby byli v řiti ryby, tak bysme nemuseli mít rybníky....Ale co mne fakt zaujalo je, že je vlastně jen prezidentovou věcí koho vyznamená. Tak by to asi mělo být prezidenstké vyznamenání a ne státní. Pokud ovšem si naše slunko jasné na Hradě nepředstavuje, že stát je on.....Jinak ať si tu cajtli lípne komu chce, je to stejně k prdu. Lidé si budou vážit moudrých a vzdělaných lidí a nějaká cetka to těžko změní.....A já už jsem skromný, mně stačí když se nebude potácet s chřipkou z ruského velvyslanectví......:-)

5 2
možnosti
RC

ale navrhy dostava treba ze Senatu.

2 0
možnosti
LW

L35e87o 98W97o87l84f

27. 10. 2014 14:04

Koho by vyznamenal Schwarzenberg je nepodstatné!

Opravte si lépěj toho sira ''Winstona''

1 0
možnosti
RC

To jsou blaboly> to by mohl nekdo napsat, ze by Zeman mohl vyznamenat ony zelene muziky, co byli na dovolene. Vyhodou takove uvahy je, ze pomerne brzo se ukaze, ze je to blbost. Coz se o Vasich jmenech rici neda. A usuzovat z toho, ze si vymyslite nejaka stupidni jmena, na to, ze Zeman je lepsi nez spici muz, to uz jsou hodne zvracene vyvody.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik