Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bude-li pan Hašek kandidovat do Senátu, bude pouze na voličích v jeho obvodu, zda se senátorem stane či nikoliv. Elementary dear Watson.

1 0
možnosti
KK

Tak na tohle moudro jsme tady čekali téměř celých 24 hodin od otevření diskuse.

5 2
možnosti
TC

Tento článek a diskuze pod ním mi zvedl náladu celý nedělní podvečer. Expert a odborník Josef Nožička rozumí úplně všemu.

7 9
možnosti
JN

Pane Charváte, vašeho uznání si samozřejmě nesmírně vážím. Nicméně se domnívám, že trochu přeháníte - jsou tady v tomhle směru určitě lepší, než jsem já (například vy a někteří vaši plusující)...

7 0
možnosti
MK

Politický rozměr této causy nebudu komentovat. Co se líbí panu Nožičkovi se nelíbí mě a naopak.

Ale poněkud mě zaráží výběr týmů, které nám NHL nabízí na hostování. Oba vybrané týmy jsou kvalitativně až v třetí desítce a nejspíš ani jeden z nich nepostoupí do play off. Nad takovým výběrem opravdu nejásám. Jen to dokresluje přezíravý postoj NHL k naší zemi.

2 0
možnosti
IM

I84v40a51n 36M68i97n31á41ř

3. 3. 2024 19:09

Vážený, pane Nožičko, vaše komentáře čtu často a většinou s velkým a souhlasným zájmem. V tomto případě však Váš názor nesdílím .

Demokratický Svět, nechce-li riskovat nedozírný válečný konflikt s Ruským agresorem - nemá příliš prostředků, jak Ukrajinu účinně ochránit. Nesouhlas s přítomností ruských sportovců na veškerých mezinárodních akcích je však jedním ze zcela zásadních postojů společnosti, vůči brutalitě putinovské expanze. Jde o demonstraci veřejného mínění, které má mnohdy větší dopad, než sebelépe míněná politická řešení.

Zcela prozaicky: Hokej má v této zemi milióny příznivců a dá se předpokládat, že alespoň část z nich se zamyslí a položí si otázku, proč právě - od napadení Ukrajiny, s nimi nikdo tento sport sdílet nechce ?

Pane Nožičko, vaše polemika o ne zcela demokratickém postoji k tomuto případu, by snad mohla být akceptovatelná, pokud by její příčinou nebyl - tak závažný a nebezpečný válečný konflikt. Všeobecný odpor a nechuť soutěžit s ruskými sportovci je naopak obdivuhodný akt veřejného mínění !

4 8
možnosti
JR

J29a82n 13R38á72ž

3. 3. 2024 19:08

V zájmu udržení alespoň zbytku respektu k Senátu u veřejnosti doufám, že ke zvolení Haška senátorem nedojde.

11 2
možnosti
DR

Otázkou je, zda-li Senát někdy respekt měl, že.

10 0
možnosti
LP

Já bych vyzval každého sportovce jednotlivě , který chce sportovat v ČR, aby se veřejně a bez vytáček vyjádřil. Ať všichni víme.

2 5
možnosti
Foto

K čemu, aby se vyjádřil

0 0
možnosti
RP

Doufám, že éra herců a sportovců v politice skončila.

13 0
možnosti
Foto

Také bych byla ráda, kdyby Juchelka skončil.

3 12
možnosti
Foto

Ma, nebo nema, pan Hasek na to byt senatorem z hlediska vzdelani a intelektu, kdyz u jinych mu vadi, co sam delal? To je otazka za milion. V pripade senatora dokonce za nekolik. Ze by to byl pravy, pragmatiky a oportunisticky duvod?

6 0
možnosti
LS

Proč si to sám nezjistíte? Patrně netušíte, že stačí do googlu zadat D. Hašek vzdělání.

Kdybyste to věděl, tak byste se dozvěděl, že má VŠ.

1 0
možnosti
VB

Doufám že ano a porazí všechny ruskodezolátské protikandidáty.

6 5
možnosti

Pokud vim, tak Hašek nyní vystoupil v NHL a podporil ji...takže je to od něj odporné , pokrytecké, primitivní...spousta puků do hlavy

20 3
možnosti