Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Když bych měl tak nějak shrnout dosavadní diskusi pod tímto blogem: vcelku se divím předsedovi STAN panu Rakušanovi, že chce kvůli kauze Hlubuček i dalším kauzám STAN svolávat předčasný sněm. Vždyť např. podle pana Bučka každý něco někdy ukradl, pan Šik není zklamaný, protože od STAN ani žádná očekávání neměl, podle pánů Zieglera, Valička, Kindla a mnohých dalších je přece velkým plusem, že pan Hluboček brzy poté, co byl policií odveden v poutech, na svůj post rezignoval apod. :-)

7 1
možnosti
MV

Prostě "Svět podle Nožičky". Podle Garpa byl zajímavější, vtipný a ne tak ublizene ješitný. Dobrou noc, vezou mě domů z práce, tak jsem ještě cestou nahlédl...

1 3
možnosti
Foto

Proč dáváte do souvislosti účast STAN ve vládě a problém Hlubučka což je Pražský zastupitel a s vládou nemá nic společného?

Není u nás politická strana (z těch parlamentních nebo významnějších na regionalní úrovni), která by neměla problémy s lumparnami některých jejich členů.

V čem se ty ruzné politické strany liší, je to jak k problémům přistupují.

S tím jak to řeší strany, které jsou součástí vládní většiny jsem spokojen. Pokud se vyskytne problém tak podezřelý sám odstoupí a pokud tak hned neučiní v krátké době na něj strana vyvina tlak a odstoupí. Tak to má v politice vypadat, zaručit, že se mezi nimi nenajde lump žádná strana nedokáže.

3 1
možnosti
LH

Protože Redl se setkával s panem ministrem Gazdikem... Který s ním jistě probíral životnost chrousta ve Zlíně...

2 1
možnosti
Foto

Nejsem zastáncem ani jedné ze všech zmíněných stran, o to zajímavější a nebojím se napsat i úsměvnější pro mě je, že každý se snaží urputně hájit svoje, ať už jsou prohřešky totožné, ale ať je to tak a nebo tak, je zřejmé, že se neumíme ubránit prohřeškům, ať je páchá kdokoliv, co je právě u vesla...Přeju všem, bez rozdílu politických názorů bezva léto, teplo, dovolené a úplně vševhno. Já se teď trošku rozjezdím:-)

9 0
možnosti
JR

J39a86n 87R98á30ž

16. 6. 2022 19:14

R^ - Závidím to "rozježdění"

0 0
možnosti
PB

..... mňo, když to SPOLUroztočili, tak sa všeci zapřísahali, že to bude JINAK!,- v tomhle směru bych jim nic nevyčítal,- narovinu, bez zbytečnýho populismu naservírovali voličům holou pravdu a jak vidno, neuhli ani vo píď!,- viz. realita všade kolem nás!,- .......... vskutku je to všechno úplně JINAK;-D!

1 1
možnosti
MB

Pohled na ČR je smutný. republiku ovládaly 2 gangy. Bývalého premiéra a Hrad. S ostudami ODS, ČSSD a Úsvitem konče. Zbývají komunisté - Ti pro jistotu okradli všechny. Dobře, je to hrůza. ODS to má za sebou, zaplatila draze. Starostové se snaží lapků zbavit. Co dělá Bureš? Přepsal si Stanovy, ČR za něj vrací dotace a čeká na soud. Faltýnek ztratil diář, Stoka se vylila a služební auto do každé rodiny. Říká Jermanová. Vizážistka a fotografka Alenka přikyvuje. ANO, kde berou tu drzost ... ? :-)

14 4
možnosti
Foto

Pane Buček velké plus

4 4
možnosti
JV

Jeden detail : Funkci náměstka primátora si Hlubuček ponechal

0 1
možnosti
Foto

Jeden jako druhej.

Babiš také sliboval že zatočí s korupcí.

4 1
možnosti
Foto

Drobný exkurz do právní terminologie pro autora, neboť její chápání mu činí nepřekonatelné potíže až frustraci, ústící v ignoraci:

1/ prošetřování (lépe: prověřování) - zjišťování okolností zpravidla po přijetí oznámení, zahájení přípravného řízení

2/ zahájení trestního řízení policejním orgánem, trestní stíhání, sepsání spisu

3/ vyšetřování - činnost od zahájení trestního stíhání do skončení přípravného řízení, trestní stíhání proti určité osobě, která se stává obviněným

4/ obžaloba - jedna z možností vyústění trestního stíhání, vyšetřování.

Domnívám se, že každý chápe rozdíl mezi prošetřováním (to se může stát každému i autorovi), kdy se jedná o sprostého podezřelého, a vyšetřováním (což se opět může stát každému i autorovi), ale to už se jedná o osobu trestně stíhanou, tedy sprostého obviněného.

Jasnačka?:-)

9 2
možnosti
JN

Tak až na to, že já v článku např. o žádném prošetřování nepíšu a ohledně pana Hlubučka v něm píšu pouze následující fakta:

"Včera totiž na pražském magistrátě provedli zásah policisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu, kteří následně obvinili 11 osob kvůli podezření z korupce. A na seznamu těchto osob figuruje i náměstek primátora za hnutí STAN Petr Hlubuček."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788405

Takže moc nechápu, proč sem tohle "odborné" školení píšete - že by to snad souviselo s tou Vámi zmiňovanou frustrací z toho, že se jedná o politika ze strany, které Vy fandíte? ;-)

6 0
možnosti
MH

V poslední době nějak moc souhlasíte s názory pana Kalouska. Ten má na starosty podobný názor jako vy. :-)

Jinak je úsměvné, když zmiňujete opět pana Farského v souvislosti s jeho plánovanou docházkou do sněmovny při stáži. Pan Babiš má nyní docházku snad ještě horší a nikde váš článek na toto téma nevidím. :-/

12 0
možnosti
JN

Mně zase přijde úsměvné, když Vy zase již takřka tradičně reagujete ve stylu: "vy zase bijete černochy." :-)

A co se týká pana Kalouska, tak se v poslední době kriticky vyjadřuje prakticky ke všem stranám současné vládní koalice, ale kvůli tomu se fakt mým oblíbencem nestane. ;-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,56
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik