Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nemyslím si, že to je o tom, že nemajetný důchodce porazil miliardáře. Myslím si, že to je o tom, že se dost výrazně změnila doby a ten miliardář prostě už není "in".

0 0
možnosti
PN

P38e79t47r 77N85e61d59o61m43a

17. 8. 2016 21:11

Bakala toho s CR uz nema moc spolecneho a moc velky vliv tu nema. Kdyby to byl Kellneruv zajem, tak by duchdoce soud nevyhral.

0 1
možnosti
NM

...no a teprve nyní začne pozvolný boj...npř.z ničeho nic začne zatékat do bytu,začne se opravovat voda a přes velké potíže se bude muset zavřít voda nebo nutná oprava elektroinstalace jak je tu zvykem...no uvidíme !!

0 0
možnosti
VF

Že soud rozhodl ve prospěch nemajetného proti majetnému je určitě chvályhodné.

Že nemajetný majetnému blokuje jeho plány jak nakládat s vlastním majetkem se mně jeví jako sobecké.

3 8
možnosti
Foto

A10l39e80š 69M13e21r90t68a

17. 8. 2016 20:26

Když to Bakala kupoval tak věděl, že tam má i nájemníky s platnou nájemní smlouvou. Možná si myslel, že si za své nepříliš čistě získané milióny může koupit všechno, ale tentokrát se trochu zmýlil.

14 2
možnosti
RC

ad posledni veta: pokud jste to chtel rici tak, ze existuji nezkorumpovatelni soudci, pak souhlas. Jinak si totiz neumim vysvetlit, proc by mel soudce prihlizet k majetkovym pomerum.

7 0
možnosti
JN

Ano, tak nějak jsem to chtěl říct.

1 0
možnosti
PB

...... to je teda fakt škoda,- sem se těšil jak konečně v klidu prostuduju Dopisy Olze, Zahradní slavnost, nebo scénář mýho nejoblíbenějšího Odcházení,- .... holt budu sa muset povohlídnout po jinej kvalitě, což mě nesmírně mrzíV!

4 6
možnosti
PB

..... nechápu co má Chmelařová a Hajda proti pravdě a lásce ?!?,- kníže Karel to říkal správně : "zaprdění, nevzdělaní Češi !",- ..... a s temhle matrošem ja tady mosim žit,- že je haňba nefackuje V!!!

3 4
možnosti
Foto

"Knihovna Václava Havla" je jen krycí název (kamufláž) pro stavbu rezidence ZB na Hradčanech. Až budou horníci a nájemníci bytů OKD chodit demonstrovat před Bakalovu rezidenci, tak se to bude moci vydávat za protihavlovskou a protidemokratickou demonstraci...

18 3
možnosti
JN

Není chybou Bakaly, za kolik dostal byty od státu. Vinen je ten, kdo mu je takto prodal.

23 0
možnosti
JN

V tom máte samozřejmě pravdu. Ale jde o to, že když něco veřejně slíbí ten, kdo se hlásí k "pravdě a lásce", tak by to měl i dodržet.

20 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 38,65
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik