Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Kde jsou všechny ty krásné proklamace, jak má hudba, kultura a vůbec umění sbližovat národy? Dostali jsme se do stavu, že je to přesně naopak...

1 0
možnosti
ZJ

Tento incident jen ukazuje, že na Ukrajině je něco špatně. Horší je že to podporuje i Evropa a může se to proti ní obrátit.

1 0
možnosti
RC

Na druhou stranu neni vubec vyjimecne, ze Ukrajina (a nikoliv poradatele) zakazuje cizim lidem vstup na sve uzemi jako trest za navstevu zabraneho Krymu. Uz i nekteri nasi poslanci zakaz vstupu na Ukrajinu dostali, nechce se mi hledat, kdo konkretne.

0 0
možnosti
JV

Netušil jsem to, že toto ještě existuje. Za Ukrajinu bych rozhodně nominoval Porošenka ;-D.

0 0
možnosti
TV

Diky za prispevek. Souhlasim. Kdyz uz neni zbyti, je treba cpat politiku a propagandu, kam se hodi. Od podivne Eurovize, pres Oskary, Andely az po pohadky a skolni lavice.

6 0
možnosti
PB

.... tak vlastenectví dochází šťáva,- si trochaj zahysterčíme a za první kvartál máme splněno, nééé ;-)?!?

0 1
možnosti
MP

Správně měli už minule vyautovat tu Jamalu - nesplnění podmínek soutěže. Jak se jednou ustoupí ze stanov, tak je zaděláno na problém. Ukrajinci si zase přihřívají politickou polívčičku. Zpívat přes telemost? Tahle soutěž směřuje stále více k trapnostem, kdy je překonána i Conchita Wurst.

Soutěž Eurovize měla svoji úroveň, sledovala jsem ji kdysi za socíku (dávala to i naše TV), to byly opravdu krásné písně, teď to zdevalvovalo k nekoukání, 25 let už nesleduji, leda jako zpravodajské útržky.

10 0
možnosti
ZB

Karma.Tentokrát s Vámi musím souhlasit.Soutěž Eurovize je opravdu trapná fraška,bez ohle8-odu na to,kde se tato soutěž koná a kdo se jí učastní...abych pravdu řekl,ještě cca před dvěma roky jsem ani nevěděl,že něco takového ještě existuje.

7 0
možnosti
ZB

Ten smajlík tam vlítl omylem i když v podstatě pokud jde o Eurovizi,která v Česku asi nikoho nezajímá,tak do textu tak trochu patří....

0 0
možnosti
Foto

já to už asi dvacet let nesleduji a také jsem živ.

5 0
možnosti
JN

Tak to je samozřejmě fajn, pane Matuško. :-)

1 0
možnosti
ZK

Není to super žít v blahobytné bezpečné zemi a mít čas plkat o všem?

4 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,96
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik