Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jak vidno roztleskávači můžou být i chlapi-no neříkejte že vás tohle nerozpohybuje;-)

bylo by to pro ně i spravedlivější-copak ni si pozornost nezaslouží?

https://www.facebook.com/thenaturaltransformer/videos/1585351308219161/?hc_ref=ARRRx9UshfGunPGCqiaVoA7bvrTh1Q6JV8I6wt0wOqMA7ttLSY45_K8fmfOZLtw7014

0 0
možnosti
PD

Holt budeš muset formuli 1 sledovat s oblečenými kalhotami, a masturbovat u serveru pornhub, místo u přenosu z Formule 1.

"Slečno, tady je 250 dolarů za to, že budete hodinu ukazovat prsa vyztužená pod bílým tričkem, a na konci se necháte pocákat šampaňským a voblizovat od toho blbečka, co vyhrál" je poněkud nedůstojné.

2 6
možnosti
Foto

Nedůstojné je to možná pro tebe. Pro slečny je to příležitost být po boku největších sportovních hvězd. Plní si sny milionů fanoušků.

3 3
možnosti
Foto

No, ony holky postupně zjistí, že s úbytkem těchto "sexystických" pozic, přichází o teplá místečka, na která stačí hloupější kusy s hezkou postavou...

S věčným bojem proti harašení navíc postupně přicházejí i o pozice "vydržovaných" sekretářek ředitelů...

No ano, nakonec si budou s muži opravdu rovné... pro úspěch bude potřeba jiný talent než jen vrtět zadelí :-P

6 0
možnosti
Foto

svět se mění a některé tradice mizí--ve starověkém Řecku sportovali atleti zcela nazí-tak si říkám že návrat tohoto zvyku by ke sledování sportu přítáhlo víc divaček;-)

9 0
možnosti
Foto

diváků taky nebo v tomoto případě sexisticky budete preferovat to aby jenom muži byli svlečeni a ženy ne? ;-D

0 0
možnosti
SN

:-)......Ještě je tu jedna možnost......při ploché dráze určují místa pro jednotlivé závodníky dámy v barvách závodníka. Pak nastupuje startmaršál. Ale .....plochá dráha není tak sledovaným sportem, jako F 1, tak tam to možná vydrží ! R^R^R^

1 1
možnosti

Autor má pravdu, většinovým vlastníkem F1 je americká společnost Liberty Media Corporation, respektive její divize Formula One Group. FIA patří pouhé 1% akcií :-(:

- https://sport.aktualne.cz/motorismus/formule-1/fia-schvalila-prodej-formule-1-spolecnosti-liberty-media-cen/r~31221762ddae11e6ac8c002590604f2e/?redirected=1517499908

- http://www.libertymedia.com/companies/formula-one-group.html

4 0
možnosti
RC

Nechapu jednu vec. Vedeni F1 je americke? F1 spada pod FIA, ta ma sidlo v Parizi.

Poznamka k synchronizovanemu plavani - pokud vim, existuje i soutez muzu a ne uplne kratce:

https://www.irozhlas.cz/sport_ostatni-sporty/synchronizovane-plavani-se-otevira-muzum-budou-soutezit-se-zenami_201412220939_vman

A neco podobneho plati pro moderni gymnastiku:

Ze společných skladeb moderní gymnastiky se vyvinula estetická skupinová gymnastika, kterou v Japonsku cvičí také muži. (wiki)

1 0
možnosti
JN

Jak Vám doložil odkazem výše pan Šonský, většinovým vlastníkem F1 skutečně je americká společnost.

Dle toho Vašeho odkazu mají v synchronizovaném plavání muži zatím soutěžit jen v kategorii mixů (nikoliv v samostatné kategorii). A jestli se v Japonsku najdou i muži - moderní gymnasté? Což o to, oni se možná najdou na světě i muži, kteří mají jako koníčka pletení či háčkování, ale moc jich asi nebude. ;-)

1 0
možnosti
JR

J84a13n 72R39á40ž

1. 2. 2018 15:40

Myslím si, že projev protikladu s normami dnešní doby jsou i minisukně, protože ženy s hezkýma nohama zahanbují ty, kterým Bůh nenadělil, výstřihy by také měly být zakázány aby ty "vyplněné" nepřitahovaly pohledy chlípných mužů a ty "neobdařené" by se necítili být hendikepovanými. Stejně tak by měli přijít do klatby šperky a kosmetika.

A také by se mělo něco udělat s tělo obnažujícími trikoty atletek, které jsou nechutně vyzývavé a v tenise bych doporučoval návrat k dlouhým sukním a zahaleným ramenům tenistek, čímž by se vrátila důstojnost ženám i ve sportu. A když se podívám na sufražetky hýbajícími eurounijní politikou, nedivím se jejich sympatiemi k islámu, neb nikáb stírá rozdíl mezi šeredou a krásnou ženou a když bude nikáb, či čádor předepsán jako povinný eurounijní dress code, nebudou mít ženy důvod stěžovat si na sexistické projevy mužů a akce Meetoo dosáhne svého cíle.

13 1
možnosti
PD

Ten trapný moment, kdy si myslíš, že jsi to "těm zlejm feministkám" nandal, ale přitom jsi jen ukázal, jaké hovado, redukující ženy jen na jejich sex-appeal, ve skutečnosti jsi...

1 2
možnosti
PH

Teda překvapil jste mně touto informací. Sleduji závody F1 pravidelně s velkým zájmem a nikdy jsem si vlastně neuvědomil, jak to musí být pro ty krásné dívky ponižující, stát na gridu a zářivě se usmívat na okolí. Někdy je to pravda tak úžasná podívaná, že fotografové vlastně neví, kam zaměřit objektiv. Je škoda, že nás pokrok připravil o tak nádhernou, estetickou část motorsportu. Myslím, že tato tradice se táhne do daleké minulosti, kdy sličné dámy se zatajerným dechem přihlížely ritířským kláním a turnajům, mnohdy pořádáných právě na jejich počest. Mnoho se od té doby nezměnilo, aspoň v pojetí mužského čechrání ega a mimořádných výkonů, mhohdy složených právě k poctě přihlížejících dam. Ale to jsou ty odkazy temného středověku. Dnes to dámy berou zcela jinak. Nicméně měl jsem velmi rád ty minulé časy a za sebe musím prohlásit, že budu demonstrovat proti novému pojetí světa. V žádném případě neslevím a dnes, ještě mnohem víc než dříve budu opravdovým gentlemanem. Vždy pustím dámu před sebe a zcela samozřejmě jí podržím dveře. Budu jí s úsměvem pomáhat do kabátu a vždy nabídnu pomoc s těžkou taškou. Zcela bezohledně pochválím kolegyni účes, šaty i figuru, a v létě si rozhodně neodpustím odporné šovinistické poznámky, že je úžasně sexy. Budu se prostě nadále a s mnohem větší vervou chovat jako odporné sexistické hovado. Těšte se dámy.

16 0
možnosti

A tak třeba Valentino Rossi to má zajištěné - paní Šlechtovou:-)

14 0
možnosti
JN

To je pravda. :-) Navíc pro GP motocyklů to zatím nezakázali, ale časem kdo ví...

4 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,91
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik