Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Materiál Úřadu pro uprchlíky RvRvRv, ale nějak by to měli Ministerští reálně ošetřit. Učitelé jsou různí, Semelové, Sluníčka ...

1 0
možnosti
PB

..... tak dříve narození se spokojili s Rychlejma šípama, Tajemnou Řásńovkou a Borcama vod bobří řeky,- parta, soudržnost, vzájemná důvěra, solidarita, čest,- vyjádřená komiksem a příběhem,- ..... radioaktivní spad sme k temu vopravdu nepotřebovali !R^

8 0
možnosti
VV

Muzete prosim neznalym jako ja vysvetlit o jaky Material a jakehosi komisare OSN jde.?

Vevasem clanku jsem nic nenasel a prolhany zapadni tisk take v posledni dobe nic takoveho neuverejnil.

0 10
možnosti
Foto

Někdo by měl začít hledat příčinu, proč se vlády evropských států chovají proti logice věcí a v rozporu s názory svých voličů. Pokud by se to odhalilo, bylo by vše mnohem jasnější.

11 0
možnosti
JL

Já jsem pro to, aby se tento komix do škol distribuoval. Ale jen jako ukázka toho, jak vypadá propaganda.:-P

7 0
možnosti
ES

Kdo je Kartous, nejlépe zjistíte z článků na Čulíkových "blistech", máte-li dobrý žaludek.

4 0
možnosti
Foto

pana Zemana moc nemusím, ale v tomto případě použil jediné možné označení onoho "materiálu"

8 0
možnosti
Foto

To mě připomíná jednoho co říkal: Komunisty nemusím, ale tohle, nebo tamto dělali dobře.

Já jen dodávám - no a co? Mění to nějak to čím byli a jsou?

1 0
možnosti
Foto

Cituji:

Bez ohledu na objektivnost veřejně dostupných informací a vliv propagandy je všeobecně převládající strach z přívalu cizinců do "našeho státu" a potažmo "naší Evropy" zcela pochopitelný. Abych byl přesnější, tento strach je pro mne pochopitelný a oprávněný, pokud se na situaci dívám z pohledu moderního státisty, člověka, který si myslí, že demokracie je nejvyspělejší formou lidské civilizace a synonymem svobody.

Tento zastánce "svobody" ve formě demokracie na sebe ve skutečnosti nastavil past ve formě chronického strachu o "svobodu", ze kterého se nedostane dříve, než si uvědomí, že demokracie není symbolem svobody, ale jejím opakem.

Pokud si myslím, že demokracie je synonymem svobody, tak nemůžu být nikdy konzistentí, pokud neuznám, že ve chvíli, kdy si dostatečné množství lidí zvolí za svého vládce tyrana, tak se musím podřídit a přesto jsem stále stejně "svobodný". Obecný strach lidí z přistěhovalců je obecným strachem ze změny, ke které může dojít, pokud dojde k dostatečně velké demografické obměně obyvatel státu, aniž by byly základní principy demokracie jakkoliv porušeny. Jako obhájci demokracie totiž víme, že pokud ve volbách uspěje tyran a já to nebudu akceptovat, tak jsem hypokrat. Proto jedinou cestou, jak si pod falešnou demokratickou "svobodou" zachovat tvář a uchovat status quo, je za každou cenu bojovat za to, aby k podstatné demografické obměně nedošlo.

Nastolení demokracie tak ve skutečnosti znamená, že svobodný nikdy nebudu. Teoreticky totiž kdokoliv a kdykoliv ze mne pod tímto systémem může udělat ještě mizernější otroka, než jsem byl doposud, aniž by jediný princip demokracie porušil.

http://www.mises.cz/clanky/imigrace-v-sirsich-souvislostech-1939.aspx

0 2
možnosti
KC

V tomto případě s autorem souhlasím. Pan Kartous mi připadá jako pomýlený občan z dob, kdy platilo Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti vydaného pod hlavičkou neblaze proslulého ÚV KSČ.

16 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik