Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Tady na iDnes se člověk každý den od některého ze zdejších mistrů mentální zkratky dozví o něčem, co by měl vnímat jako připomínku totality. Už jen ta možnost jet do Bruselu je úplně, ale úúúplně jako za totáče - vždyť tehdy bylo taky naprosto normální vyjet si z vlastní iniciativy přes otevřené hranice do Moskvy a zažalovat tam vlastní stát u mezinárodního soudu, pod jehož jurisdikci se ten stát vložil dobrovolně sám a na jehož složení se podílí stejným dílem, jako všichni ostatní. Nebo ne?;-)

Akorát nějak nechápu, koho a kam by dnes měl zvát takový zvací dopis. Ale zdejší tradice zřejmě velí, že v úspěšném blogu nesmí přirovnání tématu k nějakému totalitnímu bubákovi chybět bez ohledu na to, o jaké téma jde.

0 1
možnosti
JD

J41a58n 74D95o45u75š15e88k

22. 7. 2020 8:17

Ježíšku na křížku, v každé třídě byl byl nějaké ten žalobníček s nudlí u nosu. Protivný, ale tak nějak jsme ho nechávali žít.

3 1
možnosti
JP

Ubohost-srovnávat EU se sovětským blokem a vytahovat zvací dopis. A nevidět Babišův dotační podvod, který musí pochopit i školák. Pokud Babiš vyměnil kdekoho a jde mu na ruku i nová ministrině spravedlnosti, těžko hledat právo v naší zemi.

3 7
možnosti
ZD

Nemoudře zatahujete Babiše do srovnání EU o kterém píše autor i vy. My kdo pamatujeme bývalý režim a neztratili jsme zatím rozum vidíme podobnost zcela jasně. Ostatní tomu říkají ubohost. Buď to nezažili nebo rozum už ztratili.

5 0
možnosti
JN

J11i36ř88í 78N70ě34m67e53c

20. 7. 2020 19:31

V diskusi docela často rezonuje příměr "zvacího dopisu" a tak bych si do něho i já rád rýpnul.

Pokud ho totiž někdo někdy do Brusele napíše, bude se vlamovat do otevřených dveří. On už totiž dávno odešel se skřípěním zubů prezidenta Klause podpisem tzv. "Lisabonské smlouvy".

Jinak řečeno co si v Bruseli vymyslí, tak to prostě bude a je vcelku úplně jedno, jak se o to pohádáme v místní diskusi. Na tom už totiž pramálo záleží.:-/

7 0
možnosti
JK

Proč oni nám ti stoupenci vůdce srovnávají své odpůrce s krvavým poválečným režimem? Ze dvou důvodů. Výborně to odvádí pozornost, diskuze nad patřičností srovnání zabere několik stránek. A zároveň jde o zakrytí vlastní jsoucnosti, protože je hodně vidět splynutí ANO a KSČM v jednu vládní stranu (KSČM zjevně zaniká, a to také díky přestupům příznivců k ANO). Není divu v obou jsou bývalí vysocí kádři, aparátčíci, příslušníci výkonných složek, jejich donašeči, spolupracovníci a důvěrníci, včetně velkého vůdce. Přitom to není nic nového, vlastně podobné očerňování používali všichni vůdci toužící po moci a také se našlo dost fanatiků, kteří takové lži šířili s revolučním zápalem.

20 5
možnosti
JM

Přesně tak, takové očerňování použil i Babiš, když označil europoslance Zdechovského a Peksu za vlastizrádce. On se jim potom omluvil, ale uvedl, že je to "nadsázka". A tady v blogu se objevil dementní příměr v souvislosti s panem Wagenknechtem "zvací dopis". Potom jsme se dověděli, že to byla, světe, div se, nadsázka. Ono to slovo "nadsázka" se v protikorupčním hnutí ANO vždycky hodí, když se řekne, nebo napiše nějaká volovina, šup a je tam nadsázka. Takové kouzelné slovíčko a hned je líp.

1 5
možnosti
JD

Nejzákeřnější jsou zhrzení bývalí poskoci;-D A tenhle Wagenknecht je exemplární případ, jeho politický program by se dal shrnout do dvou slov - nenávist, pomsta.

20 7
možnosti
ZD

Nenávist a pomsta, vlastnosti (včetně zakleknutí) tolik přičítané panu Babišovi jsou průvodním jevem Pirátské strany. Je zajímavé sledovat třeba pana Bartoše. Pokud mluví o jemu blízkých odborných tématech odtažitých od politiky, je jeho projev srozumitelným projevem odborně zdatné osoby. Jakmile se pustí do politiky ukazuje jinou tvář. Od ostatních Pirátů jsem zatím viděl jen tu jejich "druhou" tvář. Jediná konzistence je v jejich názvu a chování. Opravdu se jako Piráti chovají. Jejich koaliční potenciál nebude vysoký, pokud se nebude nakonec pohybovat v záporných číslech.

11 5
možnosti
JN

J14i10ř19í 28N21ě13m49e73c

19. 7. 2020 20:02

Možná by bylo na čase, aby někdo zažaloval pana Wagenknechta, zda je duševně způsobilý k výkonu funkce senátora. Dle mého názoru by totiž takový člověk měl rozeznávat hranice politického boje (kde každý chce někoho odvolat) a hranice nějaké trestní odpovědnosti, na základě které se odvolává po rozhodnutí soudu.

A protože tu žádné takové rozhodnutí není, připomíná mi spíše šílence, který opakovaně volá tísňovou linku ve snaze řešení "nesmrtelnosti brouka".

26 8
možnosti
ZB

Je něco divného na chování piráta z Pirátské strany? Jsou to levicoví politici, kteří by rádi schopným brali, aby to mohli rozdělit neschopným. Chtějí tedy rozhodovat a protože to demokratickou cestou nejsou schopni zajistit, pak používají podpásovky.

14 1
možnosti
OD

O93t36a 44D46v35o85r21a86k

19. 7. 2020 22:16

Po vašem oligarchovi mají druhý nejlepší volební výsledek. Tak to asi demokraticky jde

2 2
možnosti
TC

Wagenknecht - směšný, zcela neschopný a nekompetentní klaun, který prohrává jednu kauzu za druhou. Smutná to osoba.

12 6
možnosti
ZD

Dovolil bych si navrhnout úpravu. Vynechal bych slovo "neschopný a nekompetentní" - použil bych "všehoschopný".

3 1
možnosti
DK

Již samotný název blogu je natolik stupidní,že netřeba se věnovat obsahu,stále čekáme pane Nožičko na zasvěcený a objektivní komentář ke STOCE

16 15
možnosti
  • Počet článků 1602
  • Celková karma 37,40
  • Průměrná čtenost 3235x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik