Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co jste čekal od Bilderberga? Mír na Ukrajině za této situace, kdy domobrana na východě nebyla poražena a je nutné s ní vyjednat nějaký ten kompromis, určitě není pro  lidi typu KS přijatelná, jelikož to zrovna moc nepomáhá snaze o nastolení NWO!

KS nikdy nebude hájit zájmy ČR budou-li kolidovat s názorem elitářů z Bilderbergské skupiny!

1 0
možnosti
JC

Ano, nikdy nehájil, nehájí a ani nebude hájit zájmy ČR. Je to škodičRv

0 1
možnosti
JC

Schwarzenberg by měl jít na východě Ukrajiny do první linie a ty zbraně, které by podle něj měli dostat, by tam měl zavést sám, osobně. Bojovníci z Pravého sektoru by mu určitě poděkovali ...

3 5
možnosti
MM

No, jeden za nové Rusko na Ukrajině, za ně žil, dýchal, pracoval a psal a jak dopadl? vymazali ho z blogu iDnes.

3 0
možnosti
MH

Nemá chybu, jak vždycky v článku vykřikujete, že by měli být redaktoři nezaujatí. Zrovna vy. ;-D

4 0
možnosti
KS

Inteligentní člověk obvykle chápe rozdíl mezi novinářem a blogerem.8-o

3 2
možnosti
AS

A76d92a39m 49S29t50a27v19a

2. 10. 2014 13:01

"....Schwarzenberg by zřejmě rád válčil...": Chce se vyrovnat tomu jednomu svému předkovi, myslím, že to byl také Karl, se kterým se Schwarzenberg holedbá, že u Lipska spolu se spojenci porazil již před tím, a to jen  díky  Rusům, naprosto  zdecimovaného a vyčerpaného Napoleona.

3 3
možnosti
Foto

Ano, Poláci by chtěli na Ukrajinu dodávat zbraně. Samo že jako pomoc. A samo, že jako placenou.A kdyby snad nebyly peníze, proč ne třeba za ,,úpisy"8-o:-/

4 0
možnosti
JZ

Winstonu Churchillovi také kdysi vytýkali, že je válečný štváč a že soudruh Hitler to myslí dobře. I čeští komunisté kdysi v ilegálním Rudém právu v roce 1940 měli článek o tom, že dělníci v britských uniformách by neměli válčit s dělníky v německých uniformách. Někteří lidé nikdy nic nepochopí.

9 3
možnosti
BM

W.Churchilovi to vytýkali už, když varoval před Hitlerem v době jeho nástupu k moci...

3 0
možnosti
ZH

Opravdu mě vytáčí ta naivita a závislost politiků na lobystech. A nejen v Čechách. Všichni ti, co brojí proti sankcím, by měli jasně říct, jaká je alternativa k zastavení Putina. Kecy o politickém urovnání jsou na baterku, protože rusáci jednat nechtějí, nebo chtějí jednat o věcech po kterých jim nic není. Je to přesně stejná taktika, jakou používá Irán. Ten je taky roky připraven na jednání, ale pořád bastlí tu svou bombu, nebo alespoň drží blízký východ v napětí dojmem, že jí staví. Pan Schwarzenberg má pravdu, když říká, že sankce se měli uplatnit okamžitě a tvrdě, a myslím, že ani zaslání moderních zbraní by nebylo od věci. Zatím to vypadá tak, že když chce UK armáda něco trefit tak střílí jako blázen Gradem. Přitom takovej minomet s laserovou municí, trefí ruskýho blba klidně do přilby a tudíž moc škody nenadělá. Být připraven na obranu své země a svých hodnot, neznamená chtít válku, ale to je některým čecháčkům těžko vysvětlovat.

5 8
možnosti
JC

Žádná "alternativa k zastavení Putina" není, neboť ruskojazyční Ukrajinci a etničtí Rusové, žijící na východě Ukrajiny, nechtějí poslouchat vzbouřeneckou vládu v Kyjevě, a ta je za to chce vyhladit a poslala proti nim armádu. Výsledkem bude buď vyvraždění většiny obyvatelstva východní Ukrajiny, nebo její odtržení od Kyjeva, což bude představovat postup Ruska na západ, ať už bude východní Ukrajina samostatným státem, nebo se stane novou federální republikou Ruské federace.

Mělo-li by být výsledkem konfliktu mezi kyjevskou vzbouřeneckou vládou a vychodoukrajinskými obyvateli vyvraždění tamního obyvatelstva, Rusko to nepřipustí a vojensky zasáhne, ať si proti tomu plkají politici EU, co chtějí. Prostě je bude chránit - i za cenu velké války. O tom netřeba pochybovat.

7 6
možnosti
PK

P81a48v30e19l 93K62u49l44a

2. 10. 2014 11:05

Kalousek, Schwarzenberg,Kalousek, Schwarzenberg,Kalousek, Schwarzenberg,Kalousek, Schwarzenberg a támle vzadu, vzácná výjimka, dva Schwarzenbergové vedle sebe.......;-D

A co kdybyste nám napsal něco o ČSSD, když jste jejich fanda?Nebo raději KSČM ?:-/

14 4
možnosti
JN

Pane Kulo, těch, co píší o ČSSD nebo KSČM, je tady na IDNES myslím dost, tak si je když tak vyhledejte. :-)

Je škoda, že Vy na svém blogu už píšete málo - teď jsem se tam schválně podíval a zjistil jsem tam, že Vaše poslední 2 články o Kalouskovi byly psány před loňskými parlamentními volbami a jejich názvy byly:

Spíše bude Kalousek ministrem financí, než Sobotka premiérem

Zeman bude nakonec muset jmenovat premiérem Kalouska

Tak co kdybyste opět ukázal své prognostické schopnosti a napsal na svůj blog, jak to vidíte před letošními volbami? ;-D

10 3
možnosti
PS

Na světě je oficiálně mír už opravdu dlouho. A jen válka zlepší vývoj zbraní a zajistí zisky jejich výrobcům. Proto i každý lokální konflikt je pro ně příležitostí otestovat své zbraně v praxi. A proto se velmoci a státy, ve kterých mají továrny největší výrobci zbraní, tak angažují i v bezvýznamných konfliktech.

10 1
možnosti
PR

napsat ´´hujerských Poláku,, muže jen komunistický diletant který z historie zná jen minulí týden.Rv

8 9
možnosti

Víte, jak zastavit útok polských vojáků na koních?

Začněte tím, že jim vypnete kolotoč.

6 5
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik