Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J21a12r59a 92R29a47n70k

26. 5. 2015 19:28

Bude se Vam to zdat prisne, ale v Kanade by zrejme pred soud sel a mohlo by to byt klasifikovane jako propaganda a treba i rekrutovani bojovniku pro islam....5 let a deportace, pak si zde stezujte na EU, ktera nevi, kam s uprchlikyRv

2 0
možnosti
JN

Paní Jaro, mně a myslím, že i většině Čechů, je zcela jedno, jak to funguje za tou vaší "velkou louží"...

0 4
možnosti
JM

Jsem rád, že jsem nezůstal se svým článkem sám. Máte to hezky napsané pane kolego.

1 3
možnosti
Foto

J80a31k60u21b 93R41o88t82h

26. 5. 2015 13:26

"Schvalování něčí smrti je hyenismus, nikoliv však trestný čin" - tak to jste měl nahlas říci při projednávání trestního zákona a jeho novel. Všichni, sákryš, vědí, že obsahuje kriminalizaci verbálních činů, ale tehdy byli zticha. Onen bolševik je gauner, hnusí se mi, odporuji rudé gardě v jejich pokusech hájit jej, ale verbální trestné činy považuji za hovězinu. A v tomto duchu jsem se v posledních cca 22 letech snažil na zákonodárce působit. Nevím o tom, že by tak činili například komunisté, kteří nyní nejvíce řvou. Ti naopak chtějí přitvrdit a vrátit tr. čin urážky hlavy státu. ;-€

8 0
možnosti
PK

P73a10v11e54l 38K93u84l96a

26. 5. 2015 13:30

On to psal do Mladé fronty, ale tam mu to neotiskli, fňuk ;-(;-(;-(;-D

1 1
možnosti
Foto

čím to asi je, že komunisti jsou vždy na straně grázlů?:-/

7 0
možnosti
MS

Pokud přistoupíte na tvrzení, že v Afghánistánu bojují OSN a spojenci NATO proti mezinárodnímu terorismu, dají se výroky onoho komunisty zcela bezproblémově naroubovat na

 Trestní zákon § 260 

(1) Kdo  p o d p o r u j e  nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

 

Polehčující okolností nemůže být rozhodně fakt, že tak učinil na Facebooku, protože ten dává možná větší možnosti rozšíření názoru, než kdyby si stoupl z tlampačem na náměstí.

6 0
možnosti

Panu Vrbovi jsem dal karmu, Vám ne (ale děkuji za odkaz na blog pana Vrby). Voják je hrdina jen když padne při obraně vlasti? Voják je hrdina když padne při plnění svých úkolů, které vydají jeho nadřízení, popřípadě politici, kteří toho vojáka někam vyšlou. On si nemůže vybírat, že chce padnout jen v zemích českých a ne někde u Kábulu. Prostě jde a dělá tu práci.

Když už chcete někomu nadávat, tak politikům, kteří vojáka poslali do mise. Ale to byste musel vynadat například pánům  Zemanovi a Sobotkovi, fýrerům socanské partaje (Zeman jako premiér schválil nasazení prvního kontingentu v Afghanistánu; Sobotka poslední kontingent, ve kterém těch 5 bylo, nestáhnul do ČR). Vaše kritika mi přijde jako nadávky rodičů, kteří viní kantora za to, že jejich dítě je blbé a má špatné známky.

6 3
možnosti

A ještě něco ... sprosťárny okolo úmrtí Stanislava Grosse mne také nenechaly chladným (a gesto-negesto pana prezidenta mi přijde jako pokrytecká všivárna). Je tu ale jeden malý rozdíl - pan Gross byl v době smrti již soukromá osoba, nezemřel při plnění povinností, které mu uložil český stát (přeneseně přes zákonodárce, MO, gen. štáb až po velení mise). Urážky pana Grosse jsou hyenismus, urážky padlých vojáků jsou hyenismus a možná i trestný čin. 2 věci, které se doplňují, nikoliv vylučují.

4 1
možnosti
PZ

P31a95v35e55l 96Z96e73m15a45n

26. 5. 2015 13:35

článek mě spíš upozornil na problém - nemyslíte si, že pokud si armáda musí vynucovat NÁSILÍM (pomocí §) "úctu" vlastního obyvatelstva, které má chránit (tj. chová se jako diktatury), tak že to znamená, že je něco hodně špatně ?

1 2
možnosti
Foto

Pane kolego Josefe, předně Vás zdravím a zároveň děkuji za Váš článek.Jen bych si dovolil malé upřesnění - odsouzení za tzv. názor je věcí justice. Můj článek vznikl díky tomu, že právě v mnoha internetových diskusích se opět vyrojily jak jste sám napsal příspěvky plné hyenismu. A dle mého názoru se mnoha lidem vytratila povědomost o té cestě k zahraničním misím a naší účasti. Navíc, ta ztráta 5 lidí se mě osobně dotkla, mimo jiné protože jsem ty kluky osobně znal. Polemika o správnosti naší účasti či nikoliv je spíše na jiné téma. Nicméně Vaši úvahu nad tou mou úvahou považuji za korektní.

6 0
možnosti
Foto

snad jen ještě jedno doplnění - já morálně odsuzuji způsob a vedení argumentace zastánců toho dotyčného pána.:-)

5 0
možnosti
Foto

Každý to kritizuje, ale nikdo nesdělí paragraf za který je dotyčný stíhán. Pokud jej neznám je diskuze k tomuto tématu úplně k prdu.

1 0
možnosti

Každý nevidí do vyšetřovacího spisu...

0 0
možnosti
Foto

Do Afghánistánu vstoupila vojska SSSR, která jej okupovala a zcela rozvrátila společenský systém. Po odchodu vojsk SSSR začala v Afganistánu občanská válka. Vláda Afganistánu požádala OSN o pomoc.

Rada bezpečnosti OSN z 20. prosince 2001 rezolucí č. 1386 schválila operaci Mezinárodních bezpečnostních sil ( ISAF)  pod vedením NATO.

Mimo všech zemí v NATO se operace zúčastnili i země mimo NATO a to

Arménie, Austrálie, Rakousko, Ázerbajdžán, Bosna a Hercegovina, Finsko, Gruzie, Irsko, Jordánsko, Korea, Malajsie, Mongolsko, Černá Hora, Nový Zéland, Singapur, Švédsko, Makedonie, Tonga, Ukrajina, Spojené arabské emiráty.

8 0
možnosti

Vynechal jste období září 1996 - říjen 2001, tedy období, kdy byla legitimní afghánská vláda vyhnána Tálibánem z Kábulu (Rabbání - Dóstum) až do severních teritorií (oblasti obývané Tádžiky).

Už jsem totiž viděl i páně Řezníkův blábol o tom, že NATO sesadilo v 2001 řádnou afghánskou vládu. Ne, to byli jen Tálibové (ne-řádná afghánská vláda), kteří se zmocnili Kábulu a 5 let vládli dvěma třetinám Afghanistánu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik