Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Pěkně jste tu místní skupinku nadzvedl. Co se bude asi dít, až tu někdo zveřejní blog s kritikou jejich božstva?

4 0
možnosti
ZZ

To se může připravit na kolový hon !

;-D

0 0
možnosti
Foto

Já to čtu tak, že Vy se radovat nebudete. Na truc. ;-DRv

1 1
možnosti
DR

Jeden z ohlasů na Fialův projev: "Podle šéfky TOP 09 Markéty Pekarové Adamové však Fiala v proslovu shrnul nejen základní problémy, ale také jejich řešení."

Tak nevím, ale to "řešení" tam nejspíš viděla jen ona sama. Anebo ho zde někdo napíše?

8 0
možnosti
JD

Tak už je jasné, proč nedostala ministerstvo.:-)

3 0
možnosti
JP

já na bráchu, brácha na mně = nožička a doležel

5 3
možnosti
OU
OU
JN

Je pravdou, že včera jste mě v diskusi pod blogem pana Zieglera příjemně překvapil - spíše jsem čekal, že se přidáte k útokům na ty, co napsali odlišný názor jako autor. Tak ať Vám to vydrží , do nového roku hlavně hodně zdraví a ať se Kometě daří. :-)

Diskuse jsou zde bohužel takové, jaké jsou, a jejich stav je i určitou vizitkou zdejší administrace...

4 0
možnosti
JS

Statistika mluví jasně. Za vlád zhruba"levice" jsme si žili vcelku dobře. Podle "demokratických" sil nad poměry. Za vlády těch "demokratických" sil, si musíme utahovat opasky. Pochopitelně především zaměstnaci, drobní podnikatelé a důchodci. Nadnárodních společností, politiků a každého, kdo má měsíční příjem nad cca 1 mega se to netýká. Zdá se, že je to už systémově vyřešeno. Levice nemá šanci se do sněmovny vrátit. Pravice, na rozdíl od levice, aplikovala poučení z Marxe a spojila se.

0 0
možnosti
Foto

... aha, další hrdinný okopávač kotníků v akci, nejdřív Hewlit a nyní Nožička (jinak jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet - co se jednou v životě podívat pravdě do očí, hoši? A neuhýbat přitom pohledem;-)) - ale profláknutá místní rudá letka, nebo snad garda (?) má i díky vám už zase vánoce;-DRv8-o

10 3
možnosti
JS

Skromný dotaz. Tím "místní profláknutá rudá letka" myslíte někoho v ČR nebo partu, která se nyní někde s Vámi opaluje?

6 0
možnosti
JP

Když vám spadly hračky do kanálu, zkuste požádat někoho dospělého, zdali by vám nepomohl.

11 5
možnosti
Foto

Nečekají a to z podstaty státu.

Stát je slovy Oppenheimera: „Organizace politických způsobů“. Je to systematizace loupeživých procesů na daném území, organizovaných vládou.

Významný německý sociolog Franz Oppenheimer ukázal, že existují dva vzájemně se vylučující způsoby získávání bohatství, z nichž první je dobrovolný způsob produkce a směny, kterou nazýval „ekonomický způsob.“ Druhá cesta je jednodušší v tom, že nepotřebuje produktivitu – je to cesta zmocnění se cizích výrobků a služeb skrze sílu a násilí. Toto je metoda jednostranné konfiskace, metoda krádeže majetku ostatních. Tuto metodu Oppenheimer pojmenoval „politický způsob“ získávání bohatství.

3 0
možnosti
ZH

Kdekoliv bude co ukrást, najde se nutně a zákonitě nějaký lapka, který se bude snažit vás o to připravit. Stát vám poskytuje sice mizernou a drahou, ale aspoň nějakou protislužbu. Jiný lapka vás nechá klidně zajít hlady poté, co vás o vše obere.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik