Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusové ještě před 20 lety bývali zvyklí končit druzí za Američany. A před 30 lety bývali první (tehdy ještě jako SSSR resp. SNS v Barceloně). Postupně je předstihla už natrvalo Čína, Britové a nyní také domácí Japonci. Takže páté místo pro ně musí být neúspěch.

V čem ale Rusové jasně vyhrávají, tak je počet odebraných medailí. Počkal bych ještě do olympiády v Paříži a pak bych vyhodnocoval medaile za Rio. Tokio se z ruského pohledu může vyhodnocovat až v době olympiády v LA. Z Londýna mají 14 odebraných medailí, z Pekingu 10. Kolik se jim jich sebere tady? Při 4 odebraných zlatých by se také mohli propadnout ještě za Austrálii...

0 0
možnosti

ad 1) Pátí byli při počítání, kdy se jako prioritní bere počet zlatých medailí, pokud by se to počítalo podle absolutního počtu medailí, tak byli Rusové na letošních OH třetí. Což s ohledem na to, že dřívější dopingové aféry a sankce od WADA ruský sport určitým způsobem poznamenaly, nelze brát jako neúspěch.

ad 2) Od olympiády v Riu již uplynulo pět let a pokud je mi známo, tak u žádného ruského medailisty z Ria dosud zpětně doping zjištěn nebyl. A myslím si, že to bylo právě díky tomu, že se Rusové z předchozích dopingových skandálů již poučili - pokud ne, bylo by to trestuhodné...

On někdo sice může argumentovat tím, že díky nějakým novým metodám mohou být někteří hříšníci odhaleni až za 8, 10 či 15 let, ale kde máte stoprocentní jistotu, že pak mezi těmi odhalenými hříšníky nebudou i Číňané, Američané či Angličané?

0 0
možnosti

Rusům se v Tokiu moc nezadařilo, tavárišč pedagog i jejich 70 medailí stačilo stěží na 5 místo, v Riu byli na čtvrtém s mnohem menším množstvím medailí...jo jo, situace se pořád mění a na rusáka a jeho problémy nikdo nečeká...:-)

0 0
možnosti

Tak klesnout že 4. místa na páté, to je tedy vskutku pořádný propad! ;-D Navíc pokud by se to bralo podle absolutního počtu medailí, tak skončili Rusové v Tokiu třetí. Ale chápu, že u některých malých či velkých Jardů jsou takovéto analýzy nad jejich možnosti. ;-)

0 0
možnosti
Foto

A cenzura jede.....

1 0
možnosti

To víte, učím se od jiných z té vaší správné party - mně pan Ziegler smazal v diskusi pod jeho blogem příspěvky rovnou tři, tak si nestěžujte: ;-)

https://ziegler.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A210806_774075_blogidnes&razeni=vlakno

0 0
možnosti

nožičko, “ubožák” - je nešťastný, trpící

že ty si to vysvětluješ jinak, nemusíš mně mazat

0 0
možnosti

Procházko, za prvé si netýkáme a každému tykají jenom burani.

A za druhé: mě včera zdejší "objektivní" administrace smazala, když jsem vám pouze vysvětloval, kdo je zde Mgr. a kdo m.g.r. Takže asi tak.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Mimochodem Товарищ учитель, rusák je už mezi národy až 6...předběhla ho i GB...:-)

3 0
možnosti

Teď už je to zase naopak - to vám ta radost moc dlouho nevydržela. ;-)

0 1
možnosti

Tak jsem sem po nejaky dobe nakouknul a vidim, ze vse pri starem. Squadra slusnych lidi klidne, logicky a bez urazek argumentuje, zatimco pan ucitel jen emotivne urazi a zesmesnuje kazdeho, kdo ma jiny nazor, nez on;-D

4 1
možnosti

To jste pane Petrželko neměl dělat - dle jmen některých plusujících někteří z té slušné squadry Vaší ironií zjevně nepochopili. ;-D

1 3
možnosti

Tak doba komunismu je tu zpět...Sport je opět politickým soubojem... díky Nožičkovi, který se z období komunismu nikdy netransformoval a sveřepě hájí za každých okolností Sovětský svaz - Rusko, náš vzor. Stará láska nerezaví....

10 4
možnosti

Slovy klasika: pane vachmajstr, vy jste hlava! :-)

0 5
možnosti

J48a54n 24M57a60r96e30k

3. 8. 2021 16:02

Tak vidím, že tu nejde ani o blog, ale o souboj na ostří nože mezi panem Nožičkou a ostatním světem.

2 1
možnosti

Také mi přijde, že minimálně polovina diskutujících blog ani nečetla, nebo se rozčlilla již po přečtení jeho nadpisu. Ale to je tady vcelku normální stav. :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik