Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Nožičko, napsal jste to vtipně - a pravdivě. TPOP 09 se po raduje a s ní velká i část české veřejnosti co jí nepřeje, protože její šéfová již dokonale prokázali, že jsou neschopní. Kromě politických floskulí a nesplněných slibů, žádný přínos pro občany. TOPka je ale spokojena- žije si v té své "bublině" a její členové si vzájemně si plácají po ramenou. Přejme jim to.

4 0
možnosti
Foto

J72a13n 44S70v45a70t75e58k

13. 11. 2023 8:19

Autor předjímá krok ODS směrem k "odluce" s TOP 09...

Je tak evidentní, jak moc mu vadí, že se strany jako ODS, TOP 09 a KDU-ČSL či Piráti a STAN (tam to ovšem pro Piráty skutečně nedopadlo dobře) byly schopny domluvit na společném postupu, zatím co strany na opačném sociálním a politickém pólu si hraly každá na svém písečku a propadly následně 5% okem síta pro vstup do Poslanecké sněmovny.

A protože zhusta neuspěly právě takové ty strany, které se zaštiťují "národem" a odsuzují EU či NATO, je a bylo mým uším věru libé, že právě tyto strany se do Poslanecké sněmovny nedostaly (a doufám, že ani nedostanou).

1 3
možnosti
RK

Koukejte na dvojku, pane učiteli . Zrovna tam běží Modrá krev, Schwarzenbergové. Určitě tam bude něco o lex Schwarzenberg. Jak je socani okradli.

3 1
možnosti
DR

Už se tu raději dál neztrapňuj.

3 2
možnosti
MK

Jak sám uvádíte, v průzkumech osciluje TOP 09 okolo hranice 5%. Podobnou podporu bych tedy očekával i u jejího vedení. Ale vy sám uvádíte, že Markétě Pekarové Adamové důvěřuje 12% dotázaných.

To tedy vůbec není špatné.

5 3
možnosti
JN

Tenhle Váš závěr mně ovšem moc logický nepřijde. Když v průzkumech vybíráte stranu, kterou byste volil, označíte vždy jen jednu.

Kdežto když je někdo např. volič STAN nebo ODS, tak pro něho mohou být důvěryhodní i někteří politici z jiných stran. Proto mi těch 12 % pro MPA jako příliš dobrý výsledek opravdu nepřijde.

3 0
možnosti
PN

P91e26t17r 84N80e25d50v42ě96d

12. 11. 2023 18:43

Sněm TOP09 potěšil i mě. Je fajn, že zřejmě nehrozí změna nastaveného trendu preferencí.

Je zajímavé, že tu nikdo ani nemá snahu obhajovat to, jak TOPce ten sněm dopadl. Nejspíš to nejde, tak se zkouší okopávat autor.

Pana knížete je mi líto, myslím, že měl respekt u všech. I těch, kteří ho kritizovali. Bylo dnes zajímavé sledovat, jak na něj lidé mimo TOPku vzpomínali. Šéfová, která neměla protikandidáta, jako ve správné sektě, se od pana knížete nenaučila vůbec nic. Je to škoda.

7 4
možnosti
RK

Příznivec anofertu píše o sektě? Chucpe, Péťo...chucpe.

9 7
možnosti
RK

Jak byl KS prozíravý už třeba v roce 2015, to dokládá pan učitel Nožička ve svém blogu už tehdy:

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=448939

Jinak je sranda projet si vaše blogy zpětně. Na Babišovi tehdy nenechal nit suchou. S jeho machinacemi prý nemá v politice co dělat. Kdeže loňské sněhy jsou, že pane učiteli? Opakovaně se zastával Nočních vlků, Alexandrovců... No prostě sranda. Chlapák, hodnotově ukotvený asi jako nudle v bundě. Fakt je sranda, jak se tenhle člověk umí klátit, jsk se mu to zrovna hodí . Takových perel se tam najde spousty. Výhoda internetu.

2 6
možnosti
DR

Přesně to mě napadlo, když jsem se dozvěděl jména těch "kandidátů" taky a tj. že tahle partaj už nemá lidi, takže z hlediska personálního už mele z posledního.

9 4
možnosti
Foto

R98o94m39a36n 89K81o87z11e14l

12. 11. 2023 21:32

A není to jedno, když je ODS vždy zachrání? Myslel jsem, že do evropských voleb spolu nepůjdou, že rozpory jsou zásadní, ale kdeže...

MPA: "Nadávat na zlý Brusel může jen neschopný"

Petr Fiala: "Byrokratický Brusel je nepřítel číslo jedna a klidně zničí Evropu, pokud se jeho představitelé nevzpamatují a nezačnou naslouchat"

2 0
možnosti
JP

J88a72n 48P36a52v64l30í61k

12. 11. 2023 14:35

Vyprázdněnost tohoto textu by se dala dokumentovat rozhodně textem delším, než nám poskytl jeho autor. Nicméně aspoň jedna poznámka: podle pana Nožičky politický subjekt, který se mu jeví vyprázdněný z personálního hlediska, si zvolí do předsednictva dvě nové (panu Nožičkovi neznámé) osoby, navíc reprezentanty mladší generace.

Dovětek vztahující se k zesnulému K. Schwarzenbergovi za pomlouvačným článkem o politické straně, kterou K.S. zakládal, je nevkusný.

Jinak dávám bobříka odvahy a statečnosti za otevřenou diskusi.

6 8
možnosti
JN

Karel Schwarzenberg za své dnešní následníky ve vedení TOP 09 nemůže a je smutnou shodou okolností, že zemřel v den, kdy se sněm TOP 09 konal. Proto na té doplňující poznámce nic nevkusného nevidím.

P. S. Na oplátku Vám uděluji bobříka odvahy za napsání diskusního příspěvku, který se dokonce týká tématu článku.

12 1
možnosti
JP

kdopak smazal madam moudrou a následující?

0 0
možnosti
JN

Nejspíš administrace. A kdopak ji nahlásil?

3 0
možnosti
MM

Nechápu, jak někoho může potěšit sněm strany, která není jeho oblíbeným šálkem kány i když je vládní stranou.

Že by nový trend k zasypávání příkopů a nové politické kultury?

Nebo jen projev zaslepenosti a animozity? Máme ale svobodu projevu.

7 13
možnosti
Foto

Ale jo, pane Mudro. Já jsem také vždy potěšena, kdykoliv Babiš nebo Schillerová otevřou pusu.

2 7
možnosti