Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

S několika názory bych nesouhlasil. Ano jsme malým hráčem, ale je to dáno především naší malostí a neschopností našich vrcholných (čti vládních a prezidentských) politiků. Proč u nás v minulosti mohly bývat kongresy NATO apod.? Dnes? Nereálné. Je to dáno především neschopností naší vlády a proruskou orientací prezidenta.

A že málo kritizujeme Maďarsko, údajného rebela. Maďarsko není žádný rebel, Maďarsko jde jasně mečiarovskou cestou 90. let. Kdyby EU měla koule (a to by musely doporučit v první řadě státy střední Evropy), tak se s Maďarskem jedná jako se Slovenskem v 90. letech (tj. brzdil se jeho vstup do evropských struktur, do NATO, dnes by se mohlo aspoň udělat něco podobného jako proti Rakousku v roce 2000 po vstupu Haidera do vlády).

A ohledně údajně nesolidární EU. Co udělali naši vládní politici ohledně toho, aby nás podpořila EU do větší míry, než tomu bylo doposud? Navrhli nějaké společné jednání a společný postoj celé EU? To je v první řadě úkolem ministra zahraničí a premiéra.

0 0
možnosti
DR

Mě by spíše než ta šaškárna typu kdo koho vyhostí víc zajímalo kde jsou tedy ty "jasné" důkazy.

1 0
možnosti
JM

J18o79s47e29f 67M67i73k20e54l

13. 5. 2021 16:31

Zeman a účast Pivoňky na přehlídce v Moskvě je samozřejmě alibismus. Je to jen vítaná příležitost, proč se na nás vykašlat. Nebýt těchto dvou kolaborantů, našli by si ti čembrlejni jistě jiné důvody. Neobstojí ani údajný nedostatek důkazů ohledně Vrbětic. Těch důkazů o účasti rusáků je dost, o nic méně, než v Solisburi!

0 1
možnosti
MH

Že se v tom lejně s názvem "Zvolení Zemana prezidentem" pořád šlapete ... Člověk by řekl, že když někdo tohoto prezidenta volí a pak vidí, co tam dělá za šílenosti, tak o tom aspoň nebude psát.

Ale tak jak už jsem několikrát psal a pořád to platí - Zeman ještě nepředvedl to nejhorší, to ještě uvidíme.

5 2
možnosti
Foto

To říkám celou dobu od jeho prvního zvolení.

2 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že svádět to jen na Zemana je alibismus.

Je potřeba zmínit nejen Zemana, ale i jeho poradce Mynáře s Nejedlým. Je potřeba zmínit Hamačka a jeho kamufláže, Benešovou a jejibkhani o různých variantách, je potřeba zmínit Babišuv útok na zboží....těch prokremelskych kolaborantů co zaprodávají vlastní zemi je víc.

Tvrdit, že to je jen Zemanem je prostě alibismus v tom máte pravdu.

1 0
možnosti
JZ

Pravdou je, že jsme bezvýznamná země už od roku 1918, kdy jsme skoncovali s Rakousko- Uherskem, což byla velká chyba. Československo a následně Česká republika byly a jsou málo významné země, které velmoci moc neberou vážně. zajímají.

Na druhé straně je faktem, že nám neprospěla ani idiotské vystoupení Zemana a některých dalších činitelů.

7 2
možnosti
ZZ

S první částí naprostý souhlas, ale v té druhé se naprosto mýlíte.

Vystoupení Miloše Zemana nesleduje ani sousedka Merklová, natož politikové ostatních členských států EU.

:-)

3 4
možnosti
JP

J65i44r16i 56P43i88l37n13y

13. 5. 2021 8:52

Západní velmoci se vždy zachovají k nám tak, jak je jejich zvykem. Plná ústa slibů a skutek utek. Kdo si myslí, že by nám někdo přispěchal na pomoc, je bláznivý snílek.

4 4
možnosti

Jestli to tentokrát není tak, že oni se k nám chovají tak, jako my k nim. Tedy že my (rozuměj Babiš a spol.) slyšíme jen na v ý h o d y , které nám z členství v EU plynou.:-P

6 1
možnosti
Foto

Od Mnichova se nic moc nezměnilo.

7 4
možnosti
JB

J64a48n 82B14u17r96i33a11n

13. 5. 2021 8:29

Pane Nožičko a ostatní, Británie po otravě Skripala tehdy jednoznačně své spojence požádala o podporu a poskytla jim k tom informace.

Platí to samé pro nás? Co jsme spojencům poskytli a o co jsme požádali? Každý si může odpovědět sám.

9 0
možnosti
ZZ

Přesvědčivé důkazy sice nemáme, ale BIS má podezření - a to nám musí stačit !

;-D;-D;-D

3 7
možnosti
VB

Ze solidarity s UK v r. 2018 vyhostilo přes 20 zemí přes 100 diplomatů, a daly jim na odcestování mnohem míň času než ČR. Rakousko vyhošťovalo taky loni (podezření na špionáž), takže dnes by jim v Rusku asi už nezbylo moc sil, které tam potřebují např. pro usnadnění života smíšených rodin (cestování z rodin. důvodů) aj.

2 0
možnosti
ZZ

A co tím chtěl básník říci ?

Že západní státy se smějí našemu počínání s tkzv. Vrbětickou kauzou ?

:-/:-/:-/

2 3
možnosti
  • Počet článků 1600
  • Celková karma 39,58
  • Průměrná čtenost 3239x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik