Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...to si musíte v palici srovnat sám....

0 0
možnosti
ZJ

Přestože nejste ve výběru (vida jaká vyváženost na iDnes a blahopřeji ke Křivé lupě) tak blahopřeji ke karmě. R^

2 0
možnosti
JN

Děkuji Vám. Ohledně vyváženosti výběru na IDNES - no comment...

0 0
možnosti
KS

Souhlas a karma. Rozhodně jsou mi názory pana Nožičky bližší než názory pana Valíčka, který se jen lacině svezl na protizemanovské vlně.

5 0
možnosti
PB

...... šmarjápano, nechte ho stydět a nechte ho móóóc stydět ! šak ať sa stydí, když je stydlivej a vůbec s něm nepolemizujte, šak každej stydlivej má právo v demokracii se stydět kdy se mu zachce, jak se mu zachce a ským se mu zachce ........ 

(doboha, jeden ukrajinskej švec a pět blogerů je z teho na prášky ;-D ?! )

1 0
možnosti
JN

J91i11ř43í 88N78o93s88e69k

27. 11. 2014 13:23

Pane Valíčku, čtu vás rád, máte smysl pro nadsázku a osobitý styl. Taky vám povím historku. Před třemi lety jsme za San Franciskem přesedli do mikrobusu a stoupali výš do hor vstříc sekvojím. V mikrobuse - asi nebyla sezóna - jsme byli my dva, dále dva místní a řidič. Řidiče zajímalo, jakou divnou řečí to mluvíme. Přiznali jsme se a jeden z místních postarších pánů automaticky zařval: "Havel!" I pokývali jsme spíše neutrálně, že Havel, ale pak už Američani (bílí) nevěděli nic, jen že jeden má tchýni někde z Evropy (domysleli jsme si, že ze Slovenska - podle jména a taky vařila halušky. To bylo všechno. Jágra a Čecha už nedali, Dvořáka aj. už vůbec ne, natož Klause blahé paměti. Nemyslím, že Ukrajinec v USA má o Evropě objektivní informace takové, aby mi určoval, zda se mám stydět za vlast nebo ne.

Mimochodem - to není ve zlém, ale příběhy s vaší maminkou se jen hemží jadrnou češtinou. Jistě, ona není prezident - ale jak má prezident přeložit Pussy Riot? Že to nemá dělat? Ale "pussy" v tomto kontextu nic jiného není.

A ještě něco - jak myslíte, že pracující sůl této země mluví o poslancích v souvislosti se zvýšením poslaneckých platů? Jsou situace, které nelze popsat jinak, stejně jako zkurvený zákon, stokrát předělávaný, stokrát připomínkovaný a pořád horší. Nejsem zarytý Zemanovec, ale nepatřím ani k jeho fanatickým odpůrcům. Ale ani skrznaskrz špatný prezident by mě mě nedonutil stydět se za češství, vlast, dějiny a Cimrmana a to všechno kolem.

2 1
možnosti
JR

J12a87r83a 23R17a90n59k

27. 11. 2014 19:26

Proc by se mel statnik zabyvat umyslne vulgarnim prekladem? Nema nic jineho na starosti, vse v republice je v naprostem poradku?

0 1
možnosti
Foto

Pane vyučující, Vy byste se měl stydět sám za sebe a za Vaše blogy, ze kterých čiší Váš příklon k východnímu dubisku a kdejakému neslušňákovi.

Valíčkův blog jste nepochopil, což mě neudivuje.

Uvedu Vám opačný zážitek. Když jsem by v Německu, několik Němců se mi omlouvalo za válku. Byli to mladší lidé mého věku, kteří ji ani nezažili. Uklidňoval jsem je : Vy přece za to, co se stalo, nemůžete.

Ale oni stále tu vinu svých rodičů cítí. A to je jistá záruka, že z jejich strany nám nebezpečí nehrozí.

8 4
možnosti
PK

P10a52v65e50l 84K75u43l76a

27. 11. 2014 13:59

Jen aby vás nezapsal do třídní knihy ;-DR^

4 1
možnosti
SB

pokud se Valiček chce stydět, nechť je tak.......je to koneckonců jeho nezadatelné prádvo - - stejně jako je moje právo uvést, že ho považuji za hypertrofovaně hysterického fňukala

9 0
možnosti
Foto

To je hrané. Ve skutečnosti se to tak nestalo.

5 0
možnosti

Jak se to říká? Dočkej času...., myslím, že Miloš ještě zdaleka neřekl poslední slovo a že se ještě stydět budete.:-)

8 7
možnosti
PK

P72a85v25e28l 30K47u93l40a

27. 11. 2014 12:04

Nožička ne :-/

3 4
možnosti
MV

Dobry den, vas text mi byl doporucen jednim prispevatelem v diskuzi pod mym clankem. Souhlasim s nekterymi jeho pasážemi, například s tim, ze se stydim za renomé prazskych taxikaru. Nicmene porovnávat taxikare a prezidenta, který se v mych ocich chova hur nez zminovani ridici drozek je pro me nebe a dudy. Oni jsou zlodeji - nekteri z nich, abych nepausalizoval - kteří me oficialne nereprezentuji. On je prezident, který reprezentuje ve svete i me, jako obcana tohoto státu.

Tam osobne citim ten hlavni rozdil.

Ale pripoustim, ze jini lide mohou pana Zemana vnimat jinak.

8 7
možnosti
Foto

Zajímavé, jak nám vadí vulgární vyjadřování hlavy státu, ale když jiní představitelé států dávají příkazy k útočným vojenským válkám či vraždění civilistů (Bush jr., T. Blair, Turčinov), tak nám to nevadí.

A v případě vulgárních výrazů z úst Karla Schwarzenberga jej dokonce chválíme za jeho aristokratickou noblesu.

8 6
možnosti
Foto

"...beru v potaz, že je hloupost dělat si kvůli chování několika blbců obrázek o celém národě…"

- Tak udělal poslední dobou pár přehmatů, ale pořád je to pan prezident, ne? Nebuďte na něho tak vostrej :-)

2 1
možnosti
Foto

Já, abych se přiznal, tak žádný vážný přehmat nevidím. Tak třeba to s tou Národní. On neřekl nic jiného než, že to nebyla ta "bouchanice VB", co zvedlo lidi od stolu, ale zpráva o mrtvém studentovi.

A tak yb šlo pokračovat dál.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik