Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden anglický komik si prý na Twitteru povšiml toho, že dva bílí angličtí fotbalisté své penalty proměnili, zatímco tři barevní fotbalisté ne. Poznamenal k tomu ještě, že černoši zřejmě neumějí kopat penalty. Měl to být pokus o vtip, ale se zlou se potázal. Byl obviněn z rasismu a někteří pořadatelé zrušili jeho už předem dojednaná vystoupení. Kdepak, rasismus je ve Spojeném království těžkým proviněním.

2 0
možnosti
JP

pár jejich (paní Jandová, pan Flaška) pilných plusujících bez vlastního názoru - ti, co plusují pro nožičku, jsou géniové

0 0
možnosti
Foto

Co tím chtěl básník říci?

1 0
možnosti
Foto

Vidíte to. A já měl za to, že na fotbal koukají příznivci fotbalu.

1 0
možnosti
JN

Také jsem se trochu divil tomu, kdo všechno se této diskuse zúčastnil. ;-)

0 0
možnosti
PB

...... že by to ME příznivcům multikulti vzalo "vítr z plachet" sem teda nějak nezaznamenal,- každej den novej a novej nášup vo černejch dírách, černejch pasažéreh, vo rasistický matematice, astronomii, gastronomii,- ....... čeho je moc, teho je příliš,- a přesně na takový bezobsažný aktivistický žvásty dojedouVEU!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
JN

A v čem konkrétně já tahám politiku do sportu? Já v tomhle blogu přece pouze referuji o tom, že ji tam určitým způsobem tahají někteří jiní...

(Se zbytkem Vašeho příspěvku naprostý souhlas).

0 0
možnosti
PK

No vidím, že pan Tr. už kontruje...;-D

0 0
možnosti
JJ

No, ta sporná penalta mně zas až tak moc nevadila. Takových momentů bylo v historii velkých turnajů hodně a poškodila či zvýhodnila některé z mužstev napříč "fotbalovým spektrem", nás nevyjímaje. Na jedné straně penalta Němcova odpískaná Colinou (dle mého názoru správně, bohužel) a na druhé Poborského letka do vápna v Anglii s Německem atd atp... Mimo to byli Angličané v zápase s Dánskem po většinu zápasu lepším týmem.

Mně spíš vadily všechny ty politické a multikulti tanečky kolem. Míč na duhovém autíčku, poklekávání na počest nešťastně zemřelého feťáka a zločince a poté ty "rasistické tanečky" na závěr. Co je to a kde je, prosím, hranice mezi rasizmem a černým humorem. Člověk se dokonce zarazí, když tady má napsat ten "černý humor", aby nebyl obviněn z rasizmu. Je to fakt normální? Takže než někoho začnu obviňovat z rasizmu, rád bych viděl nejdříve ty "nenávistné komentáře". Protože třeba fór, že Donnarummu obviní z rasizmu, protože vychytal (raději) "nebílé" Angličany, dokonce i ty tyče jsou natřeny na bílo, či konstatování, že "nebílí hráči" neumí penalty kopat, rozhodně za rasizmus nepovažuju.

6 0
možnosti
JK

Sport je sport a tahat do toho jakékoliv prvky náboženství, politiky, či barvy pleti je naprosto scestné. Bohužel se tak děje a to z obou táborů. Jedna strana méněcenných jedinců bučí na hráče tmavé pleti, druhá se zase uráží a zneužívá každý náznak, hraje si na chudáčky, kterým všichni ubližují. Příjde mi to oboje ubohé. Sport by měl bavit a spojovat, což se dnes bohužel neděje.

3 0
možnosti
JN

V tomhle s Vámi určitě souhlasím.

0 0
možnosti
JD

dávat význam tomu, že Itálie měla nicotné kolonie a proto nebylo v mužstvu černochů je divné ... a když vemu GB, tak by měli rozšířit stávající anglii, skotsko atd ještě o mužstvo "kolonie" a tam by nesměli hrát bílí hráči ;-) to by se multikulti a antirasistům asi líbilo ... no a potom na oplátku ve skotském, velšském atd žádnej černej ... a nakonec opět zavést segregaci a bude na světě opět boží klid

0 2
možnosti
  • Počet článků 1593
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik