Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě poznámku, trochu mimo. V Praze se teď opravuje Barrandovský most, je zde mraky uprchlíků a díky zákazu vycestování Ukrajinců nedostatek pracovních sil ve stavebnictví. Chápu sice, že jsou stavební opravy naplánovány dopředu, ale možná bylo vhodné přeci jen nějak operativně změnit plán, protože doprava kolabuje, potáhne se to měsíce a nikdo nebude mít čas to řešit. Postarat se o potřebné je asi přeci jen přednostní problém.

Do toho je obležené nádraží a je tam většina těch, kteří situace zneužívají. To nejsou lidé na útěku a nechtějí se nikam zařadit, jen zabírají místo těm, kteří to opravdu potřebují.

To jen k tomu Hřibovi, který to evidentně nezvládá.

1 0
možnosti

A který primátor nebo hejtman to má lehké? Když chci nějakou funkci, musím zvládat i krizové situace. Já Russáky nesnáším, ale přejmenováním ulic a vyvěšením vlaječek fakt krizi nevyřešíme.

On je totiž rozdíl mezi uprchlíkem a migrantem, mezi člověkem, který přijede z nebezpečné země a chce se zařadit a mezi těmi, kteří přijedou s nataženou rukou a chtějí, abychom se o ně postarali.

Ani uprchlíci ale nemohou přeci počítat, že budou všichni v Praze.

7 0
možnosti

Tak přejmenování ulic a povalení Koněva "šlo z Prahy 6". I uprchlická vlna, je-li velká, není zvladatelná. Stejně jako pan Nožička - Hřiba nemiluji, ale má to přetěžké a nevím jestli by ODS, co se dere v Praze k moci, byla lepší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik