Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... "poukazování na nešvary současné vládní koalice, která si v řadě věcí nepochybně kritiku zaslouží, nedokázal učinit slušným a kultivovaným způsobem." (??),- ...... ten šaškec v PS sem teda zmeškal, ale nikemu nepřeju vyslechnout si "slušný a kultivovaný projev" OSVČ- Ing., důchodce, lékárníka, kantora- Mgr., důstojníka AČR, pingla a šéfkuchtíka, kteří danou událost diskutovali v putyce!,- oproti jejich expresivní rétorice je Andy slabej čajíček

0 1
možnosti
JP

docela by mne zajimal myšlenkový pochod nožičky, proč někdy diskuze ano, někdy ne

2 5
možnosti
Foto

Když i on sám ví , že napsal opravdu hloupost, tak diskusi raději nepovolí. Jenomže není dost sebekritický, o čemž svědčí to, že dnes ji povolil

4 6
možnosti
Foto

Sledovala jsem to. Drama - katatarse. Ta je někdy nutná, aby napětí uvolnila, emoce se zklidnily, a situace se dostal do normálu. A v PS to poslední dobou opravdu jiskří, mám obavu o zdraví (žilka!) některých z nich. A tož tak... A. Babiš si řekl svoje, však si těch urážek užil, hlavně z minulosti až moc, uražený Dvořák se ohradili, oplatili mu to, a "sympatický" lidovec Bartošku tomu dal korunu. A ještě i večer v UK na ČT24. (Neviděla jsem to). A v po pátek ráno přišlo rozhřešení - kategorická akce opozice - i odměna všem. Prodloužený víkend.. Přejme jim to.

9 1
možnosti
ZZ

Že vás to baví sledovat. Opozice sice aktivně vystupuje proti, ale v konečném důsledku naprosto zbytečně, protože koalice si vše silou 108 hlasů protlačí, koaliční senát to schválí a koaliční prezident podepíše. A kdyby ne, tak koaliční ústavní soud rozhodně podle koaličního zadání.

5 4
možnosti
MK

Babiš viní dnešní vládu z totality?

Ten Babiš, který tady zakazoval všechny možné druhy podnikání, shromažďování, sportování, školní docházku, noční vycházení, překračování hranic katastru a okresu? Ten Babiš, kvůli kterému jsem si nemohl celou zimu koupit nové zimní boty? Ten Babiš, který každého byť jen podezřelého z nákazy hnal do izolace (ale sám se neizoloval a vymlouval se na vysoké stropy)? Ten Babiš, který tu zavřel všechno možné i nemožné jen proto, aby nebylo možné proti němu pořádat demonstrace? Ten Babiš, který zakázal prodej všeho možného, ale jeho řezané květiny se prodávat směly? Ten Babiš, který tu způsobil hyperinflaci, ze které jsme se dodnes nevylízali?

Takhle bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho. Ale každému rozumnému člověku se musí při pohledu na tu stbáckou kreaturu zvedat žaludek. Sledovat ho musí povinně pouze poslanci ve Sněmovně (protože je to jejich práce) a pak pár masochistů u televize (tady opravdový důvod fakt neznám).

10 9
možnosti
RC

Neustavne zrusil volby...

3 4
možnosti
Foto

J36i28r30i 15C40i30z

8. 9. 2023 17:00

Tedy mate muj obdiv, ze dokazete sledovat takovou saskarnu jako jsou "diskuse" ve Zvanirne mezi poslanci. Osobne jsem to definitivne vyloucil z programu TV jiz v minulem obdobi, kdy co tehdy predvadel ten s vyplestenyma ocima, ta potetovana hesly koranu nebo politruk s VUMLem z Brna (a mnoho dalsich) pri reseni covidove krize, tak to jen dosvedcovalo o jejich absolutne necivilizovanych zpusobech v rezii svych sponzoru a mafianu. Jezis a ten opuchly Bartosek (soukrome mu rikam Mussolini) s temi jeho rozmachlymi gesty a mluvou pasaka (vepru), tak to je opravdu neco. Holt upadek jakekoliv moralky v diskusi se tehdy silne rozbujel a krome spinavosti tam volic neslysel jediny smysluplny argument. A jak stale upada popularita vlady NF, tak to bude jeste horsi a horsi. Nemaji zadne zduvodneni svych idiotskych vladnich kroku, tak aby aspon nejak na sebe upozornili, budou hrat ve snemovne basketbal. Co si vzpominam na Kalouska ten sva vystoupeni opepril tim, ze kdyby se neopiral o pult tak s sebou rizl na zem, jak byl ozraly. Holt vychodni civilizace se vsim vsudy.

3 3
možnosti
RC

Koukam, ze tvuj nejvetsi zajem budi to, jak kdo vypada...

Vzpominam si, jak moje teta na konci 80. let komentovala vzezreni Jozo Raze, tedy jeho sestrih, ktery ma Babis velmi podobny, ze vypada jako kriminalnik.

1 2
možnosti
Foto

Mě zaujalo toto: "Babiš sám ve Sněmovně chyběl, omluvil se z pracovních důvodů."

Není náhodou jeho prací "poslancování"

9 3
možnosti
PK

To mě nejvíc baví u senátorky Zwyrtek Hamplové. Nejhorší docházka, ale z domova v Mohelnici, ač zvolena v Kroměříži vykřikuje, že v senátu nic nezmůže.

6 1
možnosti
MV

Babiš bezpečnostní riziko byl, je a když bůhví kdo dá, tak prostě bude. Stačilo ho pár let pozorovat. Ale jak praví Kofola - když miluješ...

5 5
možnosti
JN

A jste schopen i říci, v čem konkrétně? Nebo jste jen tou kofolou nadměrně opojen?

2 3
možnosti
Foto

Já bych Babišovy výroky v žádném případě nebral na lehkou váhu. Když totiž on mluví o totalitě, tak moc dobře a z těsné blízkosti ví o čem mluví

6 4
možnosti
Foto

Dění v Poslanecké sněmovně bylo v tomto týdnu čárka zejména při projednávání vládního konsolidačního balíčku čárka obzvlášť bouřlivé.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=806118

2 2
možnosti
JB

J66a38n 61B20e61r76t51l

8. 9. 2023 12:51

Označením ministra Dvořáka Andrej Babiš prokázal, že i on může mít někdy pravdu.

2 3
možnosti
PK

Já jsem též stoupencem evropské integrace ale názory ministra Dvořáka jsou mimo realitu. Proti tomu takový Vondra s heslem "Evropa bez nesmyslů"

3 1
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,89
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik