Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Určitě věřím víc panu Klusákovi, než agentovi StB, nebo soudem mnohokrát uznanému lháři z Hradu...o Nožickovi ani nemluvěRv

0 0
možnosti
OZ

...omluva, patřilo jinam...

0 0
možnosti
JK

Pane Nožičko, vidím zde příspěvek "Čtu to ve 14:58. Za jak dlouho bude reagovat náš milý myslitel, slunéčko z čajovny?"

Vám už teď nevadí, že sem jeho autor podle vašich slov násilně motá jiné téma, jako jste to vyčetl mně, když jsem sem napsal o Zemanově porušení Ústavy České Republiky? Je to jeden z úplně prvních příspěvků, byl sem vložen půl hodiny po publikování vašeho článku.

Trochu mi to připomíná způsoby některých učitelů, kteří mají své oblíbence a na jiné si zasednou.

1 0
možnosti
JN

Pane Kubíčku, asi holt nesmíte vše posuzovat podle vaší přítelkyně, o které jste zde kdysi psal, že je učitelka.

Navíc autor vámi zmíněného příspěvku do diskuse na rozdíl od Vás jiné téma (tj. zcela jinou Zemanovu kauzu) nemotá.

0 0
možnosti
JK

Pokud zřízený dohledový úřad nemá pravomoc vyloučit někoho z volební soutěže a odebrat podvodem získané mandáty, pak je celkem bezzubý. Kromě celkem marginální pokuty, zbývá jen medializace výsledků kontroly. Tu se Hrad snažil zastavit, naštěstí úřad nepodlehl. Jelikož kontrola Zemanovi volební kampaně nemá vliv na nic, jen potvrzení toho co známe, že Zeman porušuje zákony, pak chápu, že prioritu měli jiné volby, kterých bylo zase až moc. Zřízení nového úřadu a nastavení procesů tak, aby výsledky obstály před soudem, když víte, že proti sobě máte nejlepší právníky (třeba ze skupiny Agrofert), to je sisyfovský úkol. Navíc je úřad závislý na státu a politici, kteří jsou předmětem kontroly, určitě nehýří aktivitou při napomáhání rozjezdu úřadu.

Občan pokud prokazatelně podvádí u zkoušky (profesní, autoškola, studium a jiné), pak je mu bez dalšího vydané oprávnění, dokument, odebráno a je to tak správně. Strany a kandidáti se ve volební kampani také snaží obhájit své programy u občanů a pokud nás při tom úmyslně podvádějí, pak mají být z politické soutěže vyloučeni, a to i zpětně. Pokud by takovou pravomoc úřad měl, tak bychom byli všichni ušetřeni pošpinění Hradu a úřadu prezidenta.

1 0
možnosti
JN

Otázka ovšem zní, zda to údajné podvádění je i po tříapůlletém usilovném šetření mnoha úředníků skutečně prokazatelné.

0 0
možnosti
JP

nožičko, člověk tě polituje a ty hned mažeš

0 1
možnosti
JN

Procházko, už jsem vám párkrát říkal, že každému tykají jenom burani. Tak si to už konečně zkuste zapamatovat. ;-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MH

Vy si, abyste dokázal, že jste volil správně, obhájíte cokoli. ;-D Už se těším na obhajobu toho, že budete volit socany. :-)

2 0
možnosti
JN

Nechcete Marku vstoupit do klubu přátel paní Jandové? Většina jejích posledních příspěvků na jakékoliv téma se také totiž točí kolem připomínání toho, kdo koho volil. :-)

Ale když už jste to tedy nakousl - co letos Vy? Opět jako za starých časů Top 09 (byť tedy již bez Kalouska s knížetem) nebo raději progresivní Piráti? ;-)

2 0
možnosti
JK

Není ten článek poněkud hovadina, rozpitvávat porušení zákona, za které hrozí maximálně pokuta, prezidentem, který mezitím zvládl hrubě porušit Ústavu České republiky? ;-D

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kauza-smarda-ocima-ustavniho-pravnika-porusuje-zeman-hrube-ustavu-77305

A prezidentovi to prošlo, protože předseda nejsilnější strany se proti tomu porušení bál a nadále bojí i jenom pípnout a jeho hlasovací mašina s ním statečně drží hubu a krok.

3 0
možnosti
JN

Když už sem násilně motáte jiné téma: jak tedy vysvětlíte, že ten předseda nejsilnější politické strany neposlechl Zemana ohledně konce Koudelky v čele BIS, když se údajně bojí i jenom pípnout?

0 0
možnosti
JV

J98i50r26i 84V43r92a48b60e48c

31. 8. 2021 16:53

Ta osoba na Hrade seka jednu ostudu za druhou a to jsou lidi kterym to nevadi.:-(

6 0
možnosti
Foto

J17a70n 84Š47i33k

31. 8. 2021 16:33

To je nás víc, co nechápe, co na tom tomu úřadu trvalo tak dlouho. Proboha. Ale bez legrace, to by se mělo taky vyšetřit!!! To je typický příklad toho, jak jsou už někteří šimlové otrlí a arogantní. Už je ani nenapadne, že by na jejich zdechlost mohl někdo poukazovat a chtít po nich rychlejší plnění termínů.

3 0
možnosti
JH

Možná je napadlo, že těsně před volbami to bude více rezonovat:-(

3 0
možnosti
  • Počet článků 1600
  • Celková karma 39,34
  • Průměrná čtenost 3239x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik