Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

bohužel nerozhodl správně, ignoruje vetšinu v PS. Ostatní řeči okolo jsou jenom výmluvy, které mají zamlžit fakt, že Zeman si najmenuje svojí vládu a na PS tak nějak kašle.

2 1
možnosti
JD

většinu, která dneska je, zítra není, pozítří zase je....podle toho, jak má karolina periodu

4 1
možnosti
Foto

Zeman opět natřásl svá pírka ješitnosti, ukázal všem, že bude jednat po svém vždy a všude a zahájil éru odměňování za zásluhy.

5 0
možnosti
JT

nesedí za takovéto odměňování už někdo ve vazbě ? :-)

2 0
možnosti
SN

:-) Pánové diskutéři! Buďte v klidu a nechte to na Zemanovi! Je dost chytrý a má kolem sebe dost chytrých lidí, aby si poradil. Když bude chtít, tak dojede se jmenovanou vládou až do voleb, buď předčasných, nebo plánovaných. Podstatným důvodem nenechat dál vládnout minulou koalici je umožnit v klidu vyšetřování, které běží ! Vždyť už Němcová se proflákla tím, že těsně před deklarováním stojedničkové většiny prohlásila, něco v tom smyslu, že je třeba udělat lpřítrž řádění policie v politických špičkách. Zřejmě, pomalu to přidusit. To by se Vám líbilo? .....a vo tom to je....!R^R^

4 5
možnosti
MB

Zeman a chytrý? Možno tak Karel Zeman.

2 3
možnosti
MT

Nerozumím; MZ vědomě udělal krok, o kterém předem věděl, že je odsouzený k nezdaru a jen prodlouží stávající agonii. Co je na tom pozitivního (kromě toho, že "to všem natřel")?

3 3
možnosti
JD

ČSSD, KS4 a TOP deklarovali, že pokud bude úřednická vláda, rozpustí sněmovnu...a udělají to? Prodlužováním agonie by bylo jmenování Němcové

5 1
možnosti
ZB

Mám pocit, že jde spíš o to jak se bude chovat "úřednická vláda" po té až nedostane podporu poslanců.Je správné, aby zemi vládl někdo, kdo nedostal podporu zvolených zástupců - voličů, podporu?Taková vláda by to měla pouze doklepat do předčasných voleb a nedělat zásadní rozhodnutí.Ostatní úřednické vlády vznikly po dohodě zvolených politických stran.

2 2
možnosti
JD

ale to je plně v rukou PS...pokud nechce mít úřednickou vládu až do řádných voleb, musí se sama rozpustit

3 0
možnosti
MS

S tím plusem jsem se uklikl. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1591
  • Celková karma 39,54
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik