Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Máte asi zápornou fixaci na TOPku, sledujete jejich výstupy na různých sítích a vznášíte kritiku, že by se ale nenašlo něco lepšího než facebookový článek ve stylu "co by bylo, kdyby"?

Milošovi s Andym není pochuti provokování soudruhů z východu, nedivím se, jde jim o jejich groše v době, kdy se i čínská lichvařina propadla o miliardy a hrozí zesplatnění úvěrů. Jo jo mají to hoši prekérní, jen nechápu proč u toho musíme po kolenou zalézat na ta samá místa taky my, občané hrdého Česka, jak pravil současný premiér též hrdý Čech, původem Slovák, ale nejspíš (měřeno skutky) jen jájínek bez jiné příslušnosti.

0 0
možnosti
JN

Nožičko, vrať se k lopatě, psaní Ti opravdu nejde.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
JN

Jiří, ty ses přejmenoval z Procházky na Novotného? ;-D

0 0
možnosti
JN

J50i14ř55í 13N19ě86m25e45c

15. 6. 2020 19:46

Je všeobecně známo, že pan Kubera byl silný kuřák. Zdravotní rizika kouření snad také káždý zná ... rakovina, mozkové příhody, infarkty atd. Více zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Zdravotn%C3%AD_rizika_kou%C5%99en%C3%AD_tab%C3%A1ku#Aktivn%C3%AD_kou%C5%99en%C3%AD

No a pokud jste ten článek na Wiki dočetli do konce, tak už také víte, že polovina kuřáků umírá až o 15 let dříve, tak si spočítejte pravděpodobnost takového konce.

0 0
možnosti
ZB

Kubera je mrtvý, nechte jej odpočívat v pokoji. Na jeho pozici byl zvolen další politik z ODS a i ten chce navštívit Tchaj-wan. Že je to hloupost snad ví každé malé dítě, ne ale politici z ODS. Poškodí tím občany ČR a celou zemi. Ovšem to politiky z ODS nikdy nezajímalo. V minulosti vše rozkradli a rádi by v tom pokračovali i nadále! Bohužel orgány činné v trestním řízení je nedostali před soud. Musíme se na ně dát velký pozor.

0 4
možnosti
TH

Kdybyste se za války zeptal občanů, jestli je správné zabít Heydricha, tak by vám také asi každý odpověděl, že ne a že to poškodí celou naši vlast. A přece dnes víme, že to správné bylo a můžeme být vděčni, že se našlo pár odvážných, kteří se obra nelekli.

2 1
možnosti
TP

Chlebíčky dodaly Lahůdky Eliáš.

0 0
možnosti
JR

Ovšemže byl otráven, konkrétně ricinem, přivezl si ho čínský diplomat v ledvince. Volal mi to anonym, takže je to, jako vždy, pravda!

3 0
možnosti
PN

P44e14t42r 49N26e51d14v86ě51d

15. 6. 2020 11:04

Tak konečně už vím kde se vzal a jaký to byl jed. Aplikoval ho tedy zřejmě pan Vystrčil z důvodů popsaných v příspěvku pana Buriana a to musí být pravda, protože ten oplusovali i zástupci těch nejlepších z nás...

0 0
možnosti
Foto

Dávám karmu, článek poskytuje informace a je věcný.

Občas nahlédnu do diskuzí, zda tam nejsou nějaké zajímavé komentáře. Ale probojovat se milionem "čehosi" je náročné.

Nevím, co jste komu udělal. Některé komentáře (nejen pod tímto blogem), se pravidelně vyznačují silnými emotivními výbuchy, absencí věcnosti a jakýchkoliv informací a jsou velmi urážlivé. Snad by bylo dobré je vynechat, pokud nemají krom osobních antipatií co říci? Snad by bylo lepší nereagovat, aby se zbytečně nemnožily?

Níže citace některých komentářů, které fakt číst nikdo nechce:

"Spravte si Havránka, ubožáku, a pak mi tu něco pište"

"nedělejte si o mne iluze - všechny ty mínus povžuji za připitomělá němá vyjádření připitomělých, pokud se neumí vyjadřovat, jeslti je J.Nožička fakt tedy borec, když má tyto věci na háku...a spraví to mínus... ano i Vy dámy:)"

9 3
možnosti
TT

Já Josefa chápu velmi dobře, že to zvládá s nadhledem. Kurňa, znám to od sebe: jak dlouho žiju, od dětství raného, vyjadřují blbci svoji nenávist vůči mě. To je holt život.

3 1
možnosti
TT

Svaťa (Bartík) byl můj přítel do okamžiku, kdy mě chtěl ukecat, abych s ním šel krást. To jen tak mimochodem. Ale svůj příspěvek píšu vyloženě Vám, Josefe, řekněme jako mezi kolegy: Vaše větná skladba "V před několika dny absolvovaném rozhovoru pro televizní stanici XY..." sice není podle zažitých pravidel našeho jazyka, jednoho z nejkrásnějších v celém vesmíru, zapovězená, ale správně a mnohem hezčeji se klade rozvitý přísudek ZA rozvitý člen, tedy: "V rozhovoru pro televizní stanici XY absolvovaném před několika dny..." Já vím, tato stylistická chyba je dnes v módě, ovšem současně vím i proč. Jedná se o čirý germanismus a lidé touto módou se ohánějící jsou současně těmi, které nazýváme hujery. V němčině je kladení rozvitých přísudků před dotyčný větný člen krásné a odpovídá dokonale německé větné stavbě. V češtině je to pěkný asi jak špinavý kalhotky. ;-)

0 0
možnosti
JN

Máte pravdu, tahle citovaná věta není ze stylistického hlediska napsána úplně nejlíp. :-)

0 0
možnosti
MN

M55i26l50a96n 69N70e97t55r98h

14. 6. 2020 21:22

Motanice jako obvykle a bolševická skutečnost překonává všechny konspirace. To podezření se týká především setkání p. Kubery s Číňany. Taková akce je standartním činem všech totalitních režimů. "Vypadnout" z okna Kubera jako ty ruské lékařky či Jan Masaryk nemohl a zmizet beze stopy by bylo podezřelé. Georgi Markov, Litviněnko, Skripal a mnoho dalších by mohli vyprávět ...

6 6
možnosti
JR

J64a12n 55R81á25ž

14. 6. 2020 17:27

A opět, u článku p.Nožičky docela standardní situace: Nadprůměrná čtenost, vysoká karma a velký počet diskuzních příspěvků, z nichž je jako obvykle poměrně velký počet nesouhlasných.

A já se opět divím těm čtenářům , kteří s článkem od p.Nožičky principiálně nesouhlasí ještě dřív než jej přečtou, se k tomu jeho přečtení stále dokola nutí. Že by nějaká forma masochismu? ;-D

19 6
možnosti
DR

Ono bohatě stačí se podívat na ta stále stejná jména, která zde takto perlí, posílená jednou nejmenovanou zhrzenou blogerkou (tentokrát ovšem v mladším provedení) a divit se hned přestanete, poněvadž to není vůbec žádné překvapení. Tato partička se s těmi svými výlevy k blogům pana Nožičky už pravidelně slétá jak vosy na sirup.

Dobrou náladu ale nikdy nepokazí (spíš naopak) a tudíž přeji hezký večer a zároveň gratuluji autorovi ke karmě. R^

9 2
možnosti
  • Počet článků 1602
  • Celková karma 37,40
  • Průměrná čtenost 3235x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik