Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak to bylo s úmrtím Roma v Teplicích po zásahu policie? Podle soudního patologa na předávkování drogami, které bral dlouhodobě. Na jeho těle nebyly zjištěny žádné stopy svědčí o násilí.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem si vždy myslel, že člověk má dýchací cesty vpředu a ne na temeni hlavy. Pokud osoba leží na břiše, hlavu má položenou na stranu, tak pod dýchací cestou je volno a může klidně a vesele dýchat. Pokud si někdo na něj zaklekne, tak u toho klečí, je na špičkách na kterých spočívá část váhy jeho těla. Takže na hrudník netlačí. Levá noha se opírá o místo, kde je ledvina, druhá, pravá je nad lopatkou a opírá se o temeno hlavy. Pokud tohle někdo udělá manželce, tak zjistí, že dýchací na druhé straně těla jsou nad zemí a jsou volné na hrudník nepůsobí velký tlak. Každý zde si může doma lehnout břicho, hlavu dát na stranu a zjistit kde má dýchací cesty a jak se mu dýchá. Zjistí, že nejsou na temeni hlavy.

1 0
možnosti
Foto

čím to je, pane Nožičko, že z diskuze pod vaším blogem je zakrátko žumpa?

0 2
možnosti
JD

J26a72n 84D97o12u96š27e66k

28. 6. 2021 10:01

Panem Nožičkou asi těžko. Se můžete podívat kdo tady mele blbiny.

4 1
možnosti
Foto

Babiš pokud se týká případu v Teplicích mohl podpořit řádně vyšetření. On místo toho v okamžiku kdy nebyla známá příčina smrti tedy nebyla dokončena soudní pitva ( a dosud konečný závěr není) se postavil za policisty. Tím jen rozdmýchal pochybnosti o případu a nešlo o nic jiného než předvolební populismus.

To, že on přijel naisto katastrofy je v pořádku, to je to co má premiér udělat v případě katastrofy. To mu vyčítat nelze

To, že pak skibbuoo jen 1O milionů je pak ostuda a to, že chtějí poskytovat 2 miliony dotaci na pořízení nového domu je pak prachsprostá lumpárna a předvolební populismus.

O Jurečkovi se pak nemá cenu nabízí. Ačkoliv jej jako politika rád nemám tak za to, že vzal traktor a jek pomáhat jednoznačně palec nahoru.

0 1
možnosti
Foto

Omluva za chyby, píšu z mobilu a odeslal jsem nechtěně před kontrolou pravopisu.

0 0
možnosti
PB

..... právě sem se vrátil z Hrušek!,- "zážitek" pro silné povahy,- jedním slovem KATASTROFA!!! ,- surová, brutálně tvrdá realita, která během pěti minut obrátila životy místních doslova naruby! ,- plytký žvásty a bezduchý polemiky vo nějaký fetce z Teplic, Orgánovi, LGBT, Bruselu apod. tady nikeho nezajímají, resp. to mají totálně pod kostrčí!,- ....... na kecy vo ničem není čas, každá ruka dobrá, každá koruna dobrá. Zdržím sa patetickejch frází o solidaritě, jednotě, humanitě semknutí atd., protože tam je to NORMA, která znamená přežití! A nyní fakta - Andy byl v Hruškách v pátek a málem to s něm seklo,- mezi troskama s psychicky umlácenejma a vyčerpanejma lidma žádnou politickou sebeprezentaci nezrobite, kdybyste se na hlavu stavěli. V sobotu na Obecním úřadě, podle OP a bydliště (majitel nemovistosti), obdrželi zaregistrovaní "první finanční pomoc" ve výši 57.000,-Kč na osobní účet. Na Jurečkovo PR foto všeci kašlou, potřebují jeho techniku a traktor,- jede jak pila, normální borec. A sladké tajemství na závěr,- ........... poldové v pátek dopoledne ulovili hnedle několik "dobrovolníků" při pokusu o rabování,- můžete hádat JEDNOU, kdo to asi byl!!!

10 0
možnosti
ZZ

To je podle některých možná rasismus.

;-D

0 1
možnosti
MK

Úmrtí těsně po silovém policejním zákroku rozhodně není typická situace. Je dost pravděpodobné, že policista za smrt opravdu nemůže. Avšak jistotu budeme mít až po skončení vyšetřování. Proto považuji za nevhodné, aby se k tomu premiér vyjadřoval ve chvíli, kdy vyšetřování ještě ani nezačalo. Koneckonců on sám ve svých kauzách vyžaduje od obecenstva totéž.

A k té druhé věci: Jurečka, který přijel v montérkách a v traktoru přiložit ruku k dílu je mezi politiky kladným zjevem a má u mě plus. Jsem ochoten skousnout i přítomnost Babiše. Je to bohužel stále náš premiér a jako takový by se na místě měl objevit. Ale přítomnost Maláčové a Schillerové s rukama v kapsách v nažehleném rouchu, to byla opravdu parodie.

7 3
možnosti
Foto

Michal Kanada. Vyšetřování je skončené. Zakleknutí nemůže přivodit smrt a to ani omylem.

3 2
možnosti
Foto

Musí si u policistů udělat oko, aby si vzpomněli, až půjdou pro něj. ;-D

1 2
možnosti
PK

Jen špatný premier nepodpoří svého vojáka/policistu, který jedná v souladu s právem. A když vláda dělá výlety po světě, mohla by také nakouknout do vedlejšího Rakouska, jak tam s nimi pan Kurz hodlá nakládat... státní peníze půjdou přednostně na podporu klubů a spolků propagujících rakouský způsob života. Ať už půjde o kluby lidového tance, nebo dobrovolné hasiče, podpora nyní půjde těm, kdo zachovávají rakouské národní hodnoty.

5 2
možnosti
JD

Je to slabota, pane Nožička;-D;-D Volby se blíží kvapíkem, musíte přidat. Vidím, že rasismus je vaše nové téma, ale musíte přidat. Doporučuji vám, abyste to dělal méně nápadně. Takovéto vaše přežvýkávání textů s manipulativní otázkou v headlinu už postačí pouze na jednodušší jedince. A vy máte přece na víc! Od vás jsem býval zvyklý na poněkud preciznější práci!

1 9
možnosti
PN

P24e18t52r 15N17e96d97v13ě30d

27. 6. 2021 17:47

:-) ti zarytí odpůrci Babiše v tom možná mají hokej. Ohledně Teplic se vyjádřil Babiš tak, jak to cítí naprostá většina národa. Tak musí alespoň vymýšlet ty politické body. Vcelku trapné. A ta účast v místě tragédie na Moravě? Tam spustili hnojomety naplno. Někteří zoufalci by chtěli vidět premiéra s vicepremiérkou jak s lopatou v ruce nakládají kolečka suti. Většina odsuzuje jejich přítomnost kvůli politickým bodům a vůbec jim nevadí Rakušan s Jurečkou (klobouk dolů před nimi) No a titíž, ti inteligentnější, slušnější, moudřejší se pohoršují proč tam nejede Zeman......

16 1
možnosti
JD

J45a73n 34D89o75u85š45e83k

27. 6. 2021 17:52

Nedokázal bych to říci lépe.

5 0
možnosti