Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc by se mel Rakusan omlouvat? Pozadoval pouze kazenske potrestani chybujicich policistu. Prestoze se chyba stala, coz uznal sef GIBS, k potrestani NEDOSLO. Nepodarilo se mi najit zadnou konkretni vytku krome te, ze policista mel ksiltovku politicke strany.

viz Dragounovo vyjadreni:

Bylo nám ovšem známo, že kvůli té kšiltovce i kvůli tykání probíhalo v rámci policie kázeňské řízení (to bylo skončeno s výsledkem, že šlo o kázeňský přestupek. Policista ale nebyl potrestán, pozn. red.).

BTW, policiste uz mohou miyt tetovani? Nasel jsem pokun policejniho prezidenta, ze ho nesmeji mit na viditelnem miste.

0 0
možnosti

GIBS nic takového, co píšete vy, nekonstatovala.

Právě naopak se GIBS zastala zasahujících policistů.

;-)

0 0
možnosti

Ó, učitel filosofuje ;-D

3 2
možnosti

J59a24n 43K68l27á54s50e37k

13. 11. 2022 10:51

Proč by se měl ministr Rakušan omlouvat? Jenom kvůli tomu, že to udělal policejní prezident? On na ten zásah přece může mít jiný názor, nebo ne?

1 2
možnosti

Pokud GIBS po řádném prošetření dospěla k závěru, že bylo vše OK, tak by ministr neměl tvrdit, že šlo o selhání policistů.

:-/

2 2
možnosti

Přesto ale hned věděl že se policie provinila.

;-(

4 0
možnosti

GIBS rekl jedine: nebyl to trestny cin. A tu cepici ani neresil...

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti

omluva je na miste

s cim porad nejsem v pohode je to, ze policie na miste setkani Babise s priznivci "uraduje" v civilu a v obleceni s claimem Babisovy kampane

a uradovala opravdu neadekvatne

6 1
možnosti

Řada příslušníků policie chodí v civilu - a my to ani netušíme, že jsou to policisté. Oni agenti policie chodili v civilu už za CK monarchie - a chodí tak dodnes.

;-)

3 3
možnosti

Policie ČR byla a stále je režimní prostitutkou. V Borovanech se "pochlapili" na zakázku pro pana AgroFredu, když u Vás v Hradišti magor střílel v hospodě po lidech, schovávali se policejní chcípáci tak dlouho, než spáchal sebevraždu.

Pan policejní president se podělal, protože porušil pravidlo Omerty - nikdy nekritizovat ty, které vedu do všech těch politických křiváren, které vždy začnou "senzačním odhalením" a končí blamáží u soudu, tak jak to předvedl pan Šlachta.

Vaše pasní je směšné, autistu "pořešili statečně", ale při kovid kraválech na sebe nechají házet popelnice fotbalovými bezmozky? Všichni si pamatujeme, jak za policejní spolupráce a ochrany pochodovali náckové o výročí Křišťálové noci pražským Josefovem.

Pravda je taková, že na ulici je spousta tvrdě pracujících policajtů, zatímco v "kachlíkárně" na Letné sedí dál jen smečka bezectných fízlů.

Tenhle šáša zapadá do řady.

Pro mne zůstává symbolem policejní integrity to, jak všichni ti řiťovezové hleděli stranou, když jejich ministr Gross s ministrem obrany Tvrdíkem dělali politiku v hampejzu paní Barkové.

6 2
možnosti

Tak že si jeden chytrý Pražák spletl Uherské Hradiště s Uherským Brodem, to bych mu ještě odpustil. ;-) Ale nechápu, proč těm v Borovanech zasahujícím policistům předhazujete to, co v minulosti udělali špatně někteří jiní policisté. To je opravdu hodně demagogické i na Vás...

5 2
možnosti
Foto

Když ze sebe udělal kašpara policejní prezident, proč by ho ze sebe měl dělat i ministr?

6 4
možnosti
Foto

Paní Jandová, víte co říkal pan president? Že jen hlupák nemění názor. A pan policejní president určitě hlupákem není. A tak se inspiroval epigramem K.H.B.: "Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit.":-)

0 0
možnosti

Pane Nožičko,

za policii je zodpovědný policejní prezident, nikoliv ministr vnitra, Pokud se ten omluvil, ministr, bere to na vědomí a nemá důvod se k tomu dále vyjadřovat, když respektoval předchozí vyjádření policejního presidenta.

7 1
možnosti

A proč se tedy potom podle Vaší logiky k tomu zásahu vyjadřoval v srpnu i ministr vnitra (zvlášť, když ještě pár týdnů předtím tvrdil, že on do práce policie nezasahuje...)?

4 6
možnosti
Foto

Na takové akci nemají policisté (ve službě) v civilu co dělat a úplně přes čáru je, pokud k tomu mají na sobě atributy pořádajícího subjektu.

Buď policisté v uniformách, pokud o to organizátor požádá, nebo vlastní ochranka.

Předešlo by se tím tomu handrkování s odpovědností a omlouvání.

10 0
možnosti

Já bych také viděl jako logičtější, kdyby ti policisté byli na mítinku v uniformě, nicméně v celém kontextu toho, co všechno se v Borovanech (i na některých jiných Babišových mítincích) událo, tohle vidím jako marginální věc.

Jenže tohle Vy i přes Vaši nezpochybnitelnou "objektivitu" nepřiznáte, viďte? ;-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik