Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...dalajláma..papež..i ti všichni ostatní jsou mi jako bezvěrci celkem ukradení...ale pokud se papež sešel s úhlavním muslimem...pak nechápu prč se nesešel s dalajlámou...v číně jsou přece i muslimové....nebo ne...???

0 0
možnosti
Foto

Jen nevím, jestli si Vy myslíte, že papežovo odmítnutí byla chyba nebo ne.

Ale jako záminka pustit se do lidí, které nemáte v oblibě, se to hodilo.

Já si dalajlámy vážím, myslím, že patří k nejmoudřejším lidem na světě. Naopak se mi nelíbí podlézači bez špetky diplomatického uvažování. Svatý otec si může s naším panem presidentem podat ruku. A dalajláma se nad to dokáže povznést.

Ale to je tak všechno, co k tomu říci. Rv

2 5
možnosti
SJ

a jak to vidíte Vy, pane Dvořáku, čí to byla chyba a proč?

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že pokud by na druhé misce vah bylo např. to, že Čína pomlátí a pozavírá nějaké Čechy, kteří pobývají v Číně, pak by se Bursík a spol. zachovali asi stejně, jako papež František, který na té druhé misce vah něco takového má. Považuji za naprosto nesouměřitelé, když se jde proti prachům pro oligarchy danící v zahraničí a proti - ve své podstatě - rukojmím komunistického státu.

0 0
možnosti
Foto

Pojedou. Ale ne demonstrovat. I Chrnimír je tam může vyslat. Zaúkolované. A budou tlouci čelem o dlažbu a vyřizovat srdečné ponížené pozdravy;-)

8 0
možnosti
JC

J90i86ř35í 55C97h62u61d39ý

14. 12. 2014 11:27

Ať jedou, kam chtějí. Hlavně ať už se nevrací...

14 0
možnosti
JR

J34a54n 89R55á50ž

14. 12. 2014 10:46

Bursík je jeden z řady pomatenců z "pražské kavárny". Proč ho připomínat, když jeho výstřednosti zajímají jen pár hloupých novinářů, aby měli o čem psát a zbývající členy klubu přátel Karla S., jinak nikoho.

21 1
možnosti
JS

Obávám se, že to nejsou  pomatenci a pár hloupých novinářů.

5 0
možnosti
Foto

Pořád někdo křičí, že nechutně podlézáme Američanům, ale podlézat Číňanům je kupodivu v pořádku. Vskutku zajímavá logika.

9 12
možnosti
JN

Smyslem článku bylo především poukázat na to, že to "podlézání" Číňanům praktikují ve světě téměř všichni...

13 0
možnosti
RH

Pořád jste se nesmířil s tím, že je Zeman neoblíbený? Já ho mám docela rád, je to větší exot než byl Sládek a jeho projevy jsem si užíval..  ;-)

3 12
možnosti
JN

Podle stejné logiky bych já zase mohl usuzovat, že Vy jste se pořád nesmířil s tím, že prezidentem nebyl zvolen Schwarzenberg, ale Zeman. ;-)

17 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,10
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik