Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten článek mě taky zaujal. Věčná škoda, že v některých případech nemohou dostat přes ústa taktéž rodiče provinilých fracadel...:-(

0 0
možnosti
JN

Děkuji všem, kteří dosud do diskuse přispěli svým příspěvkem a jsem rád, že jde o vesměs souhlasné příspěvky. Obzvlášť si toho cením u těch, s kterými se obvykle (píšu-li o politice) neshodnu.

1 0
možnosti
PK
PBR

Výborně napsáno, jen dodám, že je velká škoda, že nemůže pan radní Němeček alespoň na týden přebrat třídu s podobně hodnými dětmi jakým bezesporu bude ten chudák trpící a chvíli neslyšíci chlapeček..R^

7 0
možnosti
Foto

Protože je škola vězení a mladí lidé budou mít tendenci se proti svému věznění bouřit, někdo víc, někdo míň, musí mít učitelé bachaři možnost použít na  své vězně žáky i násilí.  Pokud o tuto možnost přijdou, škola nebude fungovat, tak jako by přestal fungovat pořádek ve vězení.

0 0
možnosti
VS

Už jste s tím vězením trapný. A vyprosila bych si, abyste mi nadával do bachařů, primitive.

1 1
možnosti
PK

Vážený autore, co k Vašemu článku dodat? Snad jen, že bychom se mnozí měli stydět za to, že než bychom řešili problémy s výchovou, tak to raději svádíme na školství... Dovolím si malý příklad z mé praxe vedoucího zájmového kroužku (včera jsem začal 25 rok) - měl jsem v kroužku klučinu - byl takový "neslaný, nemastný"... a byl jsem ale před ním varován od spolužáků ze školy, kterou navštěvoval... Ten hoch  měl "malou" chybu - kradl jak straka. I když jsem ho hlídal snad na každém kroku, nepodařilo se mi ho uhlídat, začaly se ztrácet různé drobnosti, obrátil jsem se i na tehdejší ředitelku DDM, ale ani ona více méně nemohla nic dělat... Hocha jsem při krádeži nepřistihl a šacovat jsem jej nemohl... Až jednou se ztratila peněženka jednoho z hochů v kroužku. Seběhl jsem do šatny, odchytil dotyčného zlodějíčka a? A pustila se do mně jeho matka. A hned, co si to dovoluji a že bude podávat stížnost na školský odbor a jakýmsi trumfem bylo to, že na mne zavolá policii... V tu chvíli se mi v hlavě rozbřesklo... Ano, zavoláme policii a ona dotyčného zlodějíčka prošacuje a uvidíme, kde je chyba... a slova matky tohoto dítěte slyším dodnes v hlavě: "Tak mu ji dej, ať už můžeme jít"... Peněženka byla navrácena, dotyčný hoch se mi už v kroužku (a na zásah ředitelky ani v jiném) neobjevil...

5 0
možnosti
PK

P.S. Stížnost na mou osobu nakonec byla dotyčnou matkou podána... Naštěstí ještě před tím se ze sociálky provalilo, že byl tento hoch v dané době několikrát přistižen při krádežích ve zdejším supermarketu... Takže naštěstí vyhrál zdravý rozum a daná stížnost byla smetena ze stolu...

4 0
možnosti
JR

J19a62n 77R98á35ž

1. 10. 2015 14:45

Prodejna Lídl dnes ráno:  Matka s jedním dítětem v šátku na prsou  tak dobře upevněným, že musela dítě jednou rukou  držet, aby nevypadalo a druhou rukou šmátrala v regálech tak šikovně, že se čočka a rýže válely na podlaze. Mezi tím její další dvě děti používaly nákupní vozíky jako koloběžky a řvoucí se proháněly mezi regály. Když jsem se zeptal manažera proč to dovolí tak jen konstatoval: To je bio matka, pro níž jsou děti posvátné a když jsme je jednou napomenuli, tak na nás nejprve hystericky ječela a pak napsala desítky stížností na nevhodné chování personálu na Magistrát, Obchodní inspekci, ředitelství Lídlu a ministerstvo. Než se zdržovat vysvětlovaním, tak je necháme dělat ten brajgl.

No a tak mne napadlo, že kdybych měl být učitelem těch spratků, dám okamžitou výpověď..

P.S. Jest pravdou, že jsem k té matce posléze směřoval i žalovatelné výroky a kupodivu se i další kupující přidali!

9 0
možnosti
PK

P97a76v70e86l 87K18u45l76a

1. 10. 2015 14:37

Již několik let tvrdím, že by nebylo od věci, dát do každé třídy webkameru, aby se mohli rodiče podívat, co jejich potomek dělá, či zda tam vůbec je :-)

3 0
možnosti

Právně nemožná věc.

1 0
možnosti

Víte, já na celé věci nechápu jednu věc. Dotyčný kantor konal, přiznal se, zaplatil pokutu, .... Tím je celá věc s fackou uzavřena - čin se stal, byl prozkoumán, sdělen trest a ten byl vykonán.

U vědomí toho, že nikdo nemá být za stejnou věc trestán dvakrát a též že tresty mají být uměřené provinění a nikoliv likvidační, vůbec nechápu, proč zastupitelé hlasují o odvolání ředitele školy z funkce. V době, kdy ta facka přiletěla, totiž ten pan nevykonával funkci ředitele školy, ale pouze učil jako kantor. Byl v té chvíli kantor, dostal trest jako kantor, šlus, finito, end of story.

Pokud by zastupitelé chtěli mít od kauzy pokoj, mohou použít výše uvedený postup. Nicméně si myslím, že v kauze jde už více o místní komunální politiku a u některých lidí o jejich emoce.

7 0
možnosti
JR

J41a96n 34R25á19ž

1. 10. 2015 14:51

No víte, ono to má ještě pozadí. Změnila se struktura vlády a ti, co dostávali i od pana ředitele ( byl myslím i radní) po šlapkách, tak se mu mstí. Ale poznali, že to přepískli a tak to dávají nenápadně k ledu. Ale nezapomenou mu to!

2 0
možnosti
MH

Před pár lety mi volala třídní učitelka mé dcery, že drahá dcérenka udělala průšvih. Vpravdě, byl poněkud větší. Když sem se učitelky dotázal, proč mi kvuli tomu volá, že tohle se za mne řešilo par fackou, tak i po telefonu byla cítit za A - její zmatenost, jestli to myslím vážně a za B - její radost, že jsou i rodiče s rozumem. Popravdě, co sem měl asi dceři říct, já u toho maléru nebyl... Mimochodem, když se dcera dozvěděla o mém svolení jí jednu lisknout pro učitelku, byla od té doby ve škole dost vzorná... Sice dcera něco blábolila o týrání dětí, ale jedna přes prdel jí rázem vysvětlila, že to myslím smrtelně vážně...

9 0
možnosti
PS

P79e91t11r 93S17k39á61l63a

1. 10. 2015 14:17

Zas jednou karma pro Vás. Když nepíšete o politice, dá se s Vámi souhlasit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik