Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tam šlo spíš o to, že neschopná despotická ředitelka školy je favoritka hejtmana Haška, který úzce spolupracuje s jejím manželem - čili na škole je celkově totalitní atmosféra, a to vše je jejím důsledkem - "štvavá" média bych do toho netaHal

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že nebohá paní učitelka si to spletla s presidentem předchozím. Ten by se (při neschválené otázce) zachmuřil a pravil: To je špatně položená otázka.

Jinak se tomu říká beseda s předem tajným výsledkem.

U nás pořádala radnice besedu (panelovou diskusi) na téma Problémy města. Ve výsledném hodnocení se nejčastěji uváděný problém (průtah R35 městem) mezi těmi důležitými neobjevil. Také metoda.

4 0
možnosti

..... je zajímavý jak se u nás hroutíjou učitelky (bezesporu slušná a čestná to bytost, však trochu naivní), zato Dalíci, Ráthové aspol se nehroutí vůůůbec !?

4 0
možnosti

na tom právě nic zajímavého není, je to naprosto logické. Darebák nemá sebereflexi, je to psychopat, kdežto paní učitelka sebereflexi má, což je evidentní známka její poctivosti a čestnosti a když to pak nikdo neocení, ba naopak pohaní, člověk pak nabude dojmu, že je celá společnost zkažená a snadno propadne malomyslnosti a depresi.

2 0
možnosti

Nejde přeci o to, jestli ty otázky měla ta děcka napsána či nikoli, ale obsah těch otázek byl tak servilní, že by ta paní od tabule měla být hnána k odpovědnosti za křivení charakteru dětí jí svěřených.

11 2
možnosti
Foto

O to, že otázky byly napsány jde ale trošku taky. O to, kým byly napsány a hlavně vymyšleny.

5 0
možnosti
Foto

Děti nemyjí být tahány do politiky a zde se, podle mne, jednalo o evidentní předvolební aktivitu prezidenta.

13 4
možnosti
Foto

Před jakými volbami?

2 1
možnosti

P35a59v88e45l 62K31u39l62a

6. 2. 2016 12:10

A není hyenismus to, že vy si tu honíte triko na zhroucené učitelce ?

12 4
možnosti

Je velmi úsměvné, když to napíše někdo, kdo si zde nedávno honil triko na smrti jednoho politika...

5 5
možnosti
Foto

Sleduji běžná internetová média (iDnes, Novinky, Echo 24, Reflex, Respekt), ale hyenismus jsem nezaznamenala. Pouze informace povětšinou odkazující na reportáž v ČT.

Musím říct, že pokud se paní učitelka po tomto psychicky zhroutila, neměla asi nervy úplně v pořádku, o čemž svědčí i ta nesmyslná a přehnaná "příprava" na besedu s prezidentem.

13 3
možnosti
Foto

Netvrdím , že otázky na p.p. psal přímo Ovčáček nebo jiný člen početného týmu , ale určitě je kontroloval a probíral.

Naopak ale tvrdím , že se už jedná o předvolební akci , tak jako valná většina výjezdů p.p.

P.S. Už jenom najít toho Peroutku. Nebo se omluvit :-)????

8 1
možnosti

Naší usilovnou investigativní prací se nám podařilo zajistit důvěrný materiál ministerstva školství, který byl na podzim loňského roku rozeslán na všechny základní a střední školy v České republice. Nese název „Metodické pokyny pro návštěvy prezidenta České republiky na základních a středních školách“ a jeho naplnění se stalo prvořadým úkolem především v krajích, kam prezident skutečně zavítá během svých spanilých jízd po regionech. Největší pozornost je v dokumentu věnována pasáži, kde jsou podrobné instrukce pro žáky a studenty, jak postupovat ve chvíli, kdy prezident zavítá na jejich školu, především otázkám, které mají být prezidentovi ze strany studentů a žáků položeny, aby byl zajištěn hladký průběh setkání. Z dokumentu citujeme:

Paragraf 45:

a) Studenti jsou povinni položit během návštěvy prezidentovi nejméně pět spontánních a nepřipravených dotazů ze seznamu, který obdrží od tiskového odboru kanceláře prezidenta republiky Jiřího Ovčáčka s předstihem 3 kalendářních dnů.

f) Seznam spontánních nepřipravených dotazů pro studenty:

Vážený pane prezidente, kdo je podle vás nejlepší prezident v dějinách naší země, a proč právě vy? Vážený pane prezidente, kdo je podle vás nejhorší premiér v dějinách naší země, proč právě Bohuslav Sobotka, a jak se ho zbavit?

7 3
možnosti

...to že se paní učitelka sesypala je důsledek její vlastní pitomosti....za prvé udělal blbečky ze všech svých svěřenců...protože tou přípravou lístečků jim vlastně řekla že jsou dle ní úplně blbí a nedokážou se prezidenta na nic zeptat sami....vám to třeba vyhovuje.....mě osobně by se to jako žákovi čehokoli a kohokoli nelíbilo...

...za druhé...jak prezidenta rád nemám...tak si myslím že podobné jednání ...tedy cenzurované otázky....jsou i urážkou jeho...ať je jaký chce ..pokud se vydá na besedu se žáky čehokoli...tak by prostě měl být připraven na (třeba a někdy ) hloupější či provokativní otázka....paní učitelka svou naivní taktikou vlastně prozradila...že ani o prezidentovi nemá valné mínění...a nazanačila že si myslí...že prezident by v případě "nevhodné" otázky...mohl "nevhodně" odpovědět...takže otázky nadiktovala...

za o bojí...dobře jí tak...

...a konečně za třetí...snad tento otřesný případ...dokumentující mimo jiné i naprosto nevyhovující úroveň učitelského společenstva...bude i k něčemu dobrý....minimálně v tom...že už by se nic podobně pitomého nemělo vyskytnout....tedy že už nikdo nebude mladým lidem nasazovat cenzorské košíky na zobáky...a nechá je aby zkusili aspoň někdy myslet samostatně

21 3
možnosti

Tak teď to schytáte ;-)

1 0
možnosti

To je zase titulek. Jaký hyenismus ? Média prostě jen okomentovala evidentní trapas, který způsobila škola. Že se z toho psychicky labilní učitelka zhroutila, je jenom její problém. :-/

11 3
možnosti

Navíc to není nijak prokázané, že to bylo na základě kampaně médií. Ale když na to se tak chytá karma, že? ;-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik