Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně tak. Jsou to komedianti. A toto jsem kdysi volil, hrůza. Samozřejmě, že z vlády neodejdou, koryta jsou přece vždy až na prvním místě. Stačí když to bude mediálně působit dojmem, jak urputně bojují v koalici proti nepravostem.

2 1
možnosti
Foto

Tak už hlasování skončilo a já dávám palec nahoru. Don Pablo je pro Piráty nepřijatelný. Uvidíme co bude dál... A jen dodám, že jednou můžou i Fialkám Pirátské hlasy sakra scházet...

1 1
možnosti

To je, Filipe, sice hezké, že většina hlasujících Pirátů se vyslovila pro odvolání Blažka, ovšem nejspíš bude opět platit, že vlk se nažral a koza zůstane celá:

"Odsouhlasení je výzvou pro pirátské vyjednavače, aby Blažkovo zapojení v kauze začali řešit na vládní úrovni. Neznamená ale, že Blažek buď skončí, nebo Piráti odejdou z vlády.

„Důvod pro odchod z vlády obecně ani v této konkrétní kauze nevidím,“ uvedl ještě před hlasováním šéf poslaneckého klubu Jakub Michálek."

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-pirati-schvalili-usneseni-proti-blazkovi-jako-ministr-podle-nich-ohrozuje-spravedlnost-232756

2 0
možnosti

Když se nejsilnější česká politická strana, Hnutí ANO, ze všech sil snažila v lednu vyvolat hlasování o nedůvěře vládě, tak jsme se žádného článku o prázdném gestu, které nebude mít na stav české politiky žádný vliv, nedočkali.

15 6
možnosti

A měli jste se dočkat?

6 5
možnosti

P72e88t93r 19N51e71d42v40ě89d

18. 6. 2023 21:02

Je to zajímavé s tím pirátstvem. Už jenom to, jak se museli Piráti přemáhat, aby šli do vlády s těmi, na které chtěli pustit. Možná to však byla jen zkratka a mělo to znamenat pusťte nás k sobě. Každopádně jsou úžasně efektivní. Z minima vytěžili maximum.

Udivuje mě však, kam se vytratila aktivita chvilkařů. Zaplnili Letnou jen proto, že by Benešová mohla něco, jimi vymyšleného, provádět. Dnes Don Pablo přímo koná a chvilkaři pošlou dopis a pirátstvo hlasuje. Nesmím ani zapomenout na místní uliční výbor. Vesměs pokrytecky mlčí, nebo reagují přesně podle signálů...."no ale za Babiše..." Je to fakt docela zábava...

11 6
možnosti

Nedávno byl pan Minář v Dvtv!

Z vlády mám deziluzi, konsolidační balíček je podobný populismus, jaký předváděl Babiš, říká Minář

2 5
možnosti
Foto

To je stejné, jako když se hlasovalo v ANO.

Blažka nemusím a vzít ho do vlády byla chyba.

4 4
možnosti

Pětikoalice chyby nedělá !

0 0
možnosti

Jedno je jisté, Blažek nemá ve funkci ministra spravedlnosti co dělat!

Jeho kauzy hovoří za vše. Bohužel není v médiích dostatečný tlak za Blažkovo odvolání.

Proto považuji Pirátské referendum za správný krok! Piráti nemají sice sílu na prosazení takového kroku, nicméně se tato snaha cení!

0 8
možnosti
Foto

Jj, je to zřejmě to nejvtipnější, co kdy autor napsal.

5 5
možnosti
  • Počet článků 1590
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik