Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Začal jste dobře. A pak už jste to na směrovou podobným způsobem, jako spoustu dalších lidí. K dezinterpretaci toho, co Fiala řekl. Když mluví Fiala o svolavatelích tak mluví o svolavatelích. Nevím proč vy a jiní další to vstahují na účastníky. To už ani učitele neumí česky? Nebo tam hledáte to, co sice neřekl, ale vy byste si přáli, aby to řekl?

1 1
možnosti

Když jsme u toho, kdo umí a neumí česky: nepíše se náhodou "vztahují", pane bývalý učiteli? ;-)

A jinak, Fiala přesně řekl např.: „Je jasné, že ruská propaganda a dezinformační kampaně se objevují na našem území opakovaně a někdo jim prostě podléhá.“ Čímž nepřímo říká, že všichni, kteří na ten Václavák přišli, naletěli ruské propagandě (což ovšem není pravda).

3 0
možnosti

Jasná karma. R^

Jinak koukám, že budějický hystorik tady zase perlil.

5 1
možnosti

"Česko na prvním místě." Jdu se tedy podívat na jejich stránky, o co jim jde. První bod: Plyn - Česká republika potřebuje zajistit přímé smlouvy s dodavateli plynu za nízké ceny – tedy především s Ruskou federací. ;-D

Nejspíš se mi tu všichni fandové tohoto blogu vysmějí, ale dle mého názoru většina protestujících, co to myslela dobře a jde jim o dobro České republiky, tak sehrála jenom roli užitečných idiotů a v podstatě situaci jenom zhoršili, protože tím pomohli ruské propagandě.

A o tom, že organizátoři akce jsou proruští stoupenci, tu snad debatovat nebudeme, že jo? Nebo je tady snad někdo takový, kdo tvrdí, že v tomto Fiala nemá pravdu?

4 0
možnosti

Zigler kolik vám platí ODS/TOP09/STAN,že jim děláme internetového trola?

6 2
možnosti

Velice zajímavý odkaz.

Takže se seznamte s našimi spasiteli.

0 0
možnosti

J74a53n 94R90á12ž

4. 9. 2022 17:29

Dík za tip na článek. Překvapilo mne , jak velmi rezervovaně se někteří ministři se vyjadřují k opravdu nešťastném výroku pana Fialy, který dokonale naštval většinu těch, kdo v sobotu na Václaváku byli.

Věřím, že si Fiala nemyslí, že všichni účastníci té demonstrace mají prokremelské zaměření, ale jako už mnohokrát i dnes Fiala prokazuje, že (možná) dobrý politolog nemusí být dobrým politikem.

8 0
možnosti

Děkan národohospodářské fakulty VŠE Ševčík prohlásil na Václavském náměstí, že Petr Fiala je hňup.

V reakci na premiérovo označení demonstrantů za proruské sympatizanty.

Vyslouží si tak pan děkan trestní stíhání za vyzrazení státního tajemství?

11 2
možnosti

Na té demonstraci vystoupil komunista a stalinista Skála. Pak, že nebyla proruská a nešlo o návrat před rok 1989

6 11
možnosti

Kdyby na ní vystoupil před 8 lety (přesněji 5.9.) Petr Fiala, mohl by se zařadit mezi proruské šváby hned také:

"Jsou vysoké ceny energií pro domácnosti a podnikatele? Tak stanovíme povinně procenta obnovitelných zdrojů, zakážeme jadernou energii, několikanásobně zdražíme energie a budeme konkurenceschopnější s ostatním světem, který na takovéto ideologické nesmysly kašle a dělá, co je pro něj výhodné. Připadá vám to logické? Mně tedy ne. Je to proti zdravému rozumu, dokonce mám občas dojem, že politika Evropské unie je už i proti mírně nemocnému rozumu."

Viz 25. mimořádný kongres ODS a výňatek z projevu Petra Fialy.

11 0
možnosti

..... široko názorové spektrum, každej si mohl vybrat (právník, podnikatel, politik, advokát, energetik, kandidát na prezidenta ......),- enem to "svědomí národa" tam tentokrát scházelo,- voni umjelci chodijou na trochaj jiný akce,-žejo?! Organizátory neznám, ale logo "Česko na prvním místě" zní vopravdu silně prorusky, ba co víííc, je neskutečně extrémní a pokud si někdo přeje, aby Česko bylo pro zdejší politiky na prvním místě, pak jde proti zájmům ČR,- o tem není sebemenších pochyb!,- ........ pan premiér to opět strategicky vykomunikoval a občanům této země vyslal další skvělý signál[>-]!

21 6
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,06
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik