Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takze ve zkratce: servilnost se kterou se dnes cesky president lisa ke komunistickym i jinym diktatorum je nedustojna naroda, ktery v nedavne minulosti podobnymi diktaturami prosel. 

Trikrat hanba. Rv

0 1
možnosti
Foto

--Panu redaktorovi Marjanovičovi však zřejmě více imponují politici, kteří v té době „drželi hubu a krok“ a dnes jsou z nich oddaní komunistobijci…--

Tohle mi nějak vysvětlete. Nějaké ty politiky byste měl jmenovat, aspoň  jednoho nebo dva, jinak to "zřejmě" je trochu mimo.

1 1
možnosti

Kalousek - člen národně-frontovské ČSL , Štětina - organizátor přírodovědných cest po milovaném Sovětském Svazu , Bursík - svazák a absolvent tehdy nomenklaturní Univerzity Karlovy, Miroslava Němcová - za totality důkladně kádrově prověřená pracovnice ČSÚ ....;-)

4 1
možnosti

Pokud je tohle A

"Pan Palata asi nezaregistroval, že vůči protiruským sankcím vyjádřili pochybnosti nejenom Češi, Slováci a Maďaři, ale také například Rakousko nebo Finsko. A na rozdíl od něj si především nemyslím, že by čeští politici měli slepě a bez výhrad poslouchat všechny pokyny, které k nám přijdou z Bruselu či Washingtonu. Tak jako se dříve slepě poslouchaly všechny pokyny, které přišly z Moskvy."

Pak je potřeba také říci B. A to ten fakt, že Zeman či Sobotka sice jsou demokraticky zvolení představitelé České republiky, ale ohromná masa Čechů nesouhlasí s tím, co vypouští z úst. V případě ruské krize si opovážím tvrdit (na základě nedávno zveřejněného průzkumu), že to je mnohem více než 50 %, kteří nesouhlasí s tím, jak Zeman leze Moskvě do zadku. Věta, že Češi vyjádřili svůj názor ústy prezidenta, je vyjádřením Vašeho přání, ne faktem.

2 0
možnosti
JN

Můžete zde napsat (nejlépe dát odkaz), jak přesně zněla otázka, kterou dostali respondenti toho průzkumu, kolik lidí se ho zúčastnilo a kolik procent lidí jak odpovědělo? To Vaše tvrzení o "ohromné mase Čechů" se mi totiž zdá trochu přehnané...

1 1
možnosti

Dnes je mezi hlasateli pravdy a lásky módní vyjadřovat nenávist a urážky vůči spučasnému prezidentovi. Nejvíc mě překvapuje, kolik žluči je v lidech, co prezidenta nenávidí. Nenávist vůči někomu se dá pochopit. Jenže nenávist spojená s urážkami a zesměšňováním nenáviděného svědčí o ubohosti a malosti těch, kteří takto svou nenávist ventilují.

4 0
možnosti
SB

tak jsem si to přečtl a co na to říct - asi ti dva hoši soupeří o to, který z nich je víc prokchárlovský tragéd - a to říkám jako člověk, jenž se Zemanem zejména v otázce EU ostře nesouhlasí

1 0
možnosti
JR

J14a48n 33R34á70ž

29. 10. 2014 18:26

Je dobře, že to ti komentátoři napsali, i když s obsahem nesouhlasím. A dokonce se mi líbí jak nekorektně to napsalii když z nich čiší přehnaná osobní animozita k prezidentovi.

Spíše mi vadí, že stejně nekorektní komentáře nemůžeme číst i o bruselské věrchušce , či o Obamovi a vůbec ne o Havlovi.

Při jakýchkoliv komentářích týkajících se těchto, jsou titíž komentátoři vzorem korektnosti a pro ty,kteří by se vyjádřili nekorektně, místo ve včelíně českého mainstreamu místo není.

Ještě že je internet, kde si člověk může najít i objektivní, sice kritické, ale osobní záští nezatížené komentáře.

P.S. Souhlas s níže projeveným názorem: Divím se každému, kdo si kupuje denní tisk, když vše zajímavé má zadarmo na internetu.

1 0
možnosti
JN

Na poslední odstavec je vcelku jednoduchá odpověď - ne všechno, co si přečtete v denním tisku, se dá nalézt i na internetu.

0 0
možnosti
ZD

nenechte se otrávit...máte pravdu...a konečně je to Váš názor a když může psát Palata své ...řekněme..bruselovsko řiťolezlé články...proč by ste nemohl napsat názor svůj...ode mne máte karmu...hezký den všem...ZD...;-);-);-)R^

11 1
možnosti
JN

Děkuji a buďte v klidu - na pány Dvořáka, Kindla či Reichelta už jsem si dávno zvyknul... :-)

0 0
možnosti
JC

Divím se, že to čtete.

2 1
možnosti
Foto

Prostě: Konání prezidenta Zemana vám konvenuje a nemáte s ním problémy.

Já s jeho počiny mám problémy, neboť s ním nesouhlasím.

6 3
možnosti
JR

J60a59n 90R63á25ž

29. 10. 2014 18:30

I kritický komentář se dá napsat slušně. Ty trapné věty o tlačnce a cibuli patří do nejpoklesnějšího bulváru a ne do novin tvářících se jako seriózní tisk!

9 1
možnosti
Foto

Kdybych měl napsat blog o každém článku (blogu či komentáři), který se mi nelíbí, tak si omlátím ty dva ukazováky, kterýma píšu.

Činy našeho pana presidenta si dost často pochvalu nezaslouží, a že ho za to někdo napálí, není na škodu.

7 2
možnosti
JN

Pane Dvořáku, nic ve zlém, ale pokud jsem si všimnul, tak blog jste nenapsal dosud žádný. Zato příspěvků do diskuse, ve kterých kritizujete ty blogy, které se Vám nelíbí, píšete každodenně spoustu.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,84
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik