Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Místo řešení gigamaléru s energiemi a plynem se celá EU vrhla na protiruské sankce, které potápí paradoxně celou EU a nikoliv Rusko.

Podle Fialy je proto vhodné se evropsky sejít, poklábosit, poplácat se po ramenou a vymyslet nějaké CELOEVROPSKÉ řešení - nejlépe zrušit turistická víza pro Rusy!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MH

Mimochodem, tak zde napište nějaký návrh, jak z krize ven. Aspoň vás poznají i ti, kteří ještě neví, s kým mají tu čest. Můj názor je, že poskytnutí víz rusákům zas tak moc naše lidi neochrání. :-)

0 0
možnosti
JK

Tohle je obstrukční článek, je to o ničem, jen to zbytečně zabírá místo.;-)

0 2
možnosti
KK

Jaké místo? Pár kilobajtů na diskovém poli?

2 0
možnosti
RC

1) jste schopen sepsat, kolikrat obstruovala opozice v minulem volebnim obdobi? Ja si vzpominam na EET a pak zdaneni cirkevnich restituci, ktere stejne US zrusil. Letos jsme v situaci, kdy opozice obstruuje mnohem casteji

2) neni pravda, ze ZP dostanou o 14 mld. mene nez loni, platby na clovek budou na stejne urovni jako loni a protoze pribyli statni pojistenci (Ukrajinci), tak to bude realne VICE nez loni.

3 3
možnosti
PC

KarmaR^

Když jsem četl poslední odstavec, hned mě napadlo, jak se do Vás pustí uvědomělí občané, skalní příznivci Fialovy vlády, s otřepanou mantrou o fňukání a natahování ruky. Nemusel jsem vůbec hledat - hned po otevření diskuse jsem na takového narazil...:-P

9 1
možnosti
MH

Poslední odstavec je jenom papouškování Babišových blábolů. S tím bych se moc nechválil. Vláda nerozhazuje miliardy lopatou, tedy nepracuje pro blaho národa. ;-D

7 8
možnosti
Foto

J84a43n 75Š59i64k

28. 8. 2022 16:30

Vláda chce vykázat nižší čísla...Hm, a co tak nevyhodit dalších 14 mld.Kč, kdyz se jedná o přebytek z hospodáření? Každý jenom dokáže radit, kde komu a na co přispět. To umí každý. Stalo se módním fňukat hned, jak se přestane rozdávat. Jenže ono jaksi není už í rozdávat z čeho. Nebo má náš stát v záloze nějaké tajně fondy? Víte o nich něco? Hezký den

12 1
možnosti
Foto

Babiš o nich ví, říká se jim "státní dluh";-)

3 4
možnosti
ZZ

Ten současný evropský energetický gigamalér nespadl z nebe. Kdo nebyl postižen slepotou viděl naprosto přesně, co jsme sami na sebe přivolali geniálními protiruskými sankcemi.

Místo řešení tohoto gigamaléru je ale podle Fialy vhodné se evropsky sejít, poklábosit, poplácat se po ramenou a vymyslet nějaké CELOEVROPSKÉ řešení - hlavně na turistická víza pro Rusy!

;-D

5 9
možnosti
TC

Článek pana Nožičky je obyčejné kydání hnoje. Bez jakékoliv myšlenky, jen mechanické popisování něčeho na co mají všichni právo. Snížení plateb za státní pojištěnce v této době je naprosto v pořádku. Tato vláda si to ohlídat. U Bureše bych si nebyl tak jistý.

15 5
možnosti
TC

Tato vláda so to ohlídá (musím to dopisování nějak vypnout, ale nevím jak)

0 0
možnosti
Foto

Za poslední tři roky se roční odvod státu na platby za státní pojištěnce téměř zdvojnásobil, když vzrostl z 68 mld. Kč v roce 2018 na 126 mld. Kč v roce 2021. I díky tomu vykazují zdravotní pojišťovny ke konci letošního června celkové zůstatky ve výši 58,5 mld. Novela zákona zachová platbu za pojištěnce na stejné úrovni jako v roce 2021. Státnímu rozpočtu přitom tato novela letos ušetří 14 mld. Kč, o které byl mj. snížen původně navrhovaný deficit rozpočtu ve výši 376,6 mld. Kč až na aktuálních 280 mld. Kč.

6 2
možnosti
Foto

Práce vlády v otázce cen energií je naprosto v pořádku.

Zajistili maximální náplněnost zásobníků a nestačí na nesmyslný populismus, který by zadlužil budoucí generace.

Provedli pak adresnou pomoc v podobě navýšení limitů pro sociální dávky čímž na ně dosáhne více lidí.

Takže jediné co jim zatím vyčítán je nesmyslnně široké rozpětí pro ten 5000 příspěvek na děti - ten měl být omezen jen na ty co mají nárok na přídavky nebo neměl být vůbec.

Důchodce pak řeší valorizace takže ne i důvod cokoliv dalšího řešit.

Takže ekonomický postupuje vláda správně.

14 3
možnosti
Foto

"...a neskáčí na nesmyslný populismus

9 2
možnosti
MV

...aneb, "Jak je dulezite miti Nozicku", ktery vysvetli, ze obstrukce byly zbytecne, ale...

14 4
možnosti
JN

Samozřejmě - vždyť jsme se přece včera v diskusi pod blogem paní Valíkové s některými diskutéry shodli na tom, že konkrétně Vám je třeba vždy vysvětlit to, jak máte věci chápat... ;-)

8 5
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik