JZ

Jsem rád, že jsou situace, kdy mohu s Vámi souhlasit. Dnes zasloužená karma

PK

Jsem upřímně rád, že s vámi někdy dokáži shodnout. Rada řekl co řekl. Všichni vědí, že právě on není z těch, kteří by si brali servítky. A je to tak dobře.

Že za to dostal až takový trest, je jen smutnou ukázkou toho, jak se někteří snaží ohýbat, stovky let jasné pravdy. Tak jako jsou jen dvě pohlaví, tak cikán je pořád cikán. A já na tom nevidím nic špatného.

No, jsme na iDnes. Pravděpodobně za to dostanu BAN. Ale i kdyby. Všichni víme, že na tom není nic rasistického a v tomto komentáři to vůbec nemá znít ani hanlivě. Jenže v této pokroucené době, by mě to vlastně ani nepřekvapilo.

p.s. a mimochodem. Karma.

Pikantní je, že ten výrok není vůbec rasistický. Proč by nemohl být cikán zoufalý?

MB

No, ve sportovním prostředí je zas význam jasný. Fanoušci už před desítkami let řvali na soupeře "cikáne"- a sotva z toho důvodu, aby protivníkovi projevili uznání 🙂. Čímž neříkám, že je Rada rasista a zasloužil si takový trest; výrok sám ale zkrátka vzhledem ke kontextu urážlivý je.

ZV

Souhlasím s vámi. Ve světle "rasismu" Kúdely vs Kamary mi připadá,že fotbalová komise z pana Rady chce udělat exemplární případ a ukázat světu,že jsme se s rasismem vyrovnali. BTW za tenhle blog si zasloužíte karmu.

Foto

Řada si vykoledoval nesmyslný trest. I přes jeho jiné prohřešky tohle smysl nedává..

  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,96
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik