Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

No jinými slovy, hokejový trenér může mluvit skoro jak chce a důvod je ten, že je to hokejový trenér a taky ještě to, že hokej je "něco jiného". Jenom nevím, jestli hokejový trenér může být vulgární pouze na své svěřence, nebo na kohokoli, kdo se považuje za "tvrdého chlapa", což já jsem nepochybně taky. Jenom škoda, že tyto metody nedával za příklad již třeba Jaroslav Foglar, aby vycepoval junácké oddíly, což byl jeden tvrdý chlap vedle druhého.

2 1
možnosti
Foto

Skauti si jen hrají, aby nezlobili. Navíc to dělají pro sebe, a zdarma. Děcka co je rodiče nanutili do hokeje to nedělají pro něčí modrý voči, ale protože je všeobecně známo, že třeba takový Jarda Jágr v dobách své kariéry hrával za peníze vyšší než dělala minimální mzda. Řekl bych, že to je hlavní motivace, pokud ve 13 nebo 14 letech trávíte veškerý čas mimo školu a všechny víkendy na trénincích a soustředěních. Taky rodiče to nestojí pětikorunu za víkend na vlakovém jízdném, ale o mnoho řádů více. Divil bych se, kdyby tohle marnění času ve věku pro budoucnost člověka nejcennějším a pálení rodičovských peněz v kamnech místo spoření na důchod mělo stejnou motivaci jako pěkný pobyt na táboře ve Sluneční zátoce.... Když chcete mít doma zlatý důl ala jagr, nějaké to ostřejší slůvko vás asi neodradí.... Co tím chci říct: Stěžuje si na toho trenéra někdo z rodičů, jakože jim ty sprostoty zmarní budoucí jagrovský výdělky? - - - - Jinak mi tu někdo psal fajnový recepty na zahradní hlemýždě a je to pomazaný. Fuj.

1 0
možnosti
RC

Prijde mi ostudne, kdyz si ucitel neuvedomuje souvislost uceni a trenovani mladeze. Ne nadarmo mame ministerstvo skolstvi, mladeze a telovychovy. Tyhle trenery, co se hovaji jako hovezi, neuznavam a nikdy bych nechtel, aby nejaky takovy zoufalec trenoval moje deti.

Ten, kdo tyhle primitivy omlouva, je sam primitivem.

Jsou dokonce sporty, kde rozhodci muze tym potrestat, pokud se nekdo na hristi chova podobne primitivnim zpusobem. To, ze to v hokeji a fotbale tolik nevadi, to ze primitivnost u fotbalistu i rady divaku byva casto jako prednost, vedlo ke smrti uz velkeho mnozstvi lidi.

Tezko muze kalokagathia existovat s tim, ze v rozvoji dusevna se primitivita nestrpi, ale v rozvoji fyzicna ano. Je to v primem rozporu a divim se, ze ucitel tohle nechape. Co vas to proboha na tom pajdaku ucili?

4 1
možnosti
MK

Tento blog myslím není o p.Nožičkovi ale o článku o trenérovi. Dle mého názoru jste k žádnému sportu nepřičichl a povědomí jak to chodí v tom vrcholovém,tedy na nejvyšší úrovni všude ve světě asi nemáte.

1 1
možnosti
VB

Omlouvat primitivní mluvu trenéra tím, že na hokej chodí primitivové, to je primitivní.

Naopak, pokud se na stadionu ozvou vulgarity, jde min. o přestupek. Zápas bych ukončil a basta.

Druhá možnost je zákaz jakýchkoliv veřejných (státních, obecních, za přenosy od ČT, včetně machinací s pronájmy sportovišť pod cenou...) peněz ve sportu. Ať si ten hnůj platí sami.

1 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, proč mažete mé nevinné příspěvky?!

RvRvRv

8-o;-€;-O

1 1
možnosti
JN

A jinak jste v pohodě? 8-o

1 1
možnosti
BH

B25o75h87u39š 70H13a19v45e20l

29. 6. 2020 10:15

Hokejisti by chtěli být tvrdí, ale někdy se jim to povede napůl. Jsou natvrdlí ...

2 0
možnosti
GK

Dobře ty.;-D ,,Oponenti" nezklamali. Stále stejná klaka

3 0
možnosti
JN

J26i93ř82í 81N80ě82m76e28c

28. 6. 2020 20:28

Není čistě náhodou nezakonné si někoho nahrávat bez jeho souhlasu? Není tedy také nezákonné takovou nahrávku šířit bez souhlasu dotčených?

Je to opravdu vzláštní Kocourkov v této republice ... kriminálníci se točí na zákonnosti odposlechů, okradený nesmí zveřejnit video krádeže, aby čistě náhodou neublížil zloději a na druhé straně se pranýřuje trenér co klukům promlouvá trochu drsněji do duše.8-o

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MK

Kdo se trochu v životě potkal se sportem ví,že k tvrdé práci patří tvrdá slova,my z Ostravy o tom víme své. Hodnotit výroky trenéra jako rasistické může jen ignorant nebo novinář,který moc rozumu nepobral a jak tak čtu,souhlasím s našim presidentem čím dál tím víc. Pokud chcete ve sportu dosáhnout na nějaký vrchol,musíte makat,držet hubu a krok. Být trenérem této skupiny já a zjistit,kdo to nahrál...ten by skončil....

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti
PK

Maně si představuji, jak trenér hokejistů promlouvá k týmu např takto: "Hoši, mohli by jste bruslit trochu rychleji ať jste u puku dříve? A nešlo by být trochu důraznější při vhazování? A pokud Vás můžu poprosit, mohli by jste častěji střílet na soupeřovu branku? Já vím, on ten brankář tak škaredě kouká a obránci se Vás snaží připravit o puk, ale snad by jste to mohli zkusit, ne?"

Autore, za mne karma...

11 0
možnosti
Foto

Možná Vás to překvapí,ale i razantní názor a kritika se dá vyjádřit slušně bez volů a rasistických urážek.Stloukal je jedním z těch zoufalců,co si na mladých klucích potřebuje dokázat jaký je borec...trénovat jeden z posledních týmu dorostenecké ligy na velký trenérský úspěch opravdu nevypadá...

3 8
možnosti
MH

M21a59r70t27i68n 78H31o51l70y

28. 6. 2020 15:43

Asi prvni prispevek pana Nozicky, se kterym musim souhlasit. Kdyz sem necpe sve politicke nazory, tak umi, jak vidno, take vyplodit rozumny clanek, takze dnes palec nahoru.

1 0
možnosti