Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J35a36r25a 52R12a71n73k

22. 11. 2015 5:42

Vim, ze Vam to neni mile, ale ten projev z minuleho roku dokazuje, ze nechtel, aby tam studenti byli, je to jasne z pulhodinoveho videa, pan Rehak ho na stesti stale mel, Vy jste zrejme zapomel:

http://vladimirrehak.blog.idnes.cz/c/484654/at-zije-zeman.html

0 3
možnosti
JN

Paní Jaro, přání bylo i tentokrát u Vás otcem myšlenky: nezapomněl jsem na to, naopak jsem o tom napsal tenhle blog: ;-)

http://nozicka.blog.idnes.cz/c/484278/zneuziti-17-listopadu-proc-to-vetsine-akademiku-nevadilo-loni.html

2 0
možnosti
MB

Demagogie (z řeckého δημος, démos = „lid“ + αγωγος agógos = „vůdce“) je v moderní době působivé a klamné řečnické vystupování, využívané k získání vlivu, politické podpory a moci. Místo věcného zdůvodňování působí hlavně na předsudky a emoce posluchačů, k čemuž slouží polopravdy, překroucené argumenty, logické klamy, falešné sliby, vyvolávání strachu a podobně.

Abyste se konečně naučil správný význam tohoto slovíčka, Nožičko. Použil jste ho zase totiž nesmyslně, když jste označil FAKTA novináře ohledně muslimů v ČR jako demagogická. Naopak, vy samozřejmě žádnou demagogii nevidíte u Zemana, i když jsou jeho jimi protkané (polopravdy, překroucené argumenty, falešné sliby, vyvolávání strachu - vše za účelem získání vlivu, podpory a moci).

4 8
možnosti
JN

Použiju vaše oblíbená slova "zase mímo": faktem je pouze to, že v ČR aktuálně žije zhruba 22 000 muslimů (což já nijak nezpochybňuji). Ale je demagogie, pokud v článku zmiňovaný novinář z tohoto faktu usuzuje, že začlenění muslimů do české společnosti je stejně bezproblémové jako je tomu v případě příchozích cizinců z Ukrajiny, Vietnamu či Slovenska. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, vaše blogy, zejména ty se školskou tématikou, docela oceňuji. Tentokrát se vám však zejména druhý odstavec moc nepovedl. Srovnáváte tam totiž dvě nesrovnatelné věci. Odpůrce islámu nemůže být z tohoto důvodu označen za rasistu, protože islám není rasa. (Muslim, pokud vím, také ne).Nemůže být označen ani za xenofoba, protože xenofobie je strach z cizího, neznámého, a v době internetu a pokročilé globalizace je nesmysl tvrdit, že je pro obyvatele kulturně vyspělé země islám cizí či neznámý. Takže částečně platí jen ta islamofobie. Na druhou ti, kteří mají kladný vztah k uprchlíkům jsou skutečně sluníčkáři, právě pro takové lidi bylo toto označení vymyšleno. Jsou to rovněž islamofilové, protože většina uprchlíků je ze zemí kde převažuje islám. A jsou to i podporovatelé teroristů, protože ZATÍM dva z devíti masových vrahů z 13. listopadu přišli do Evropy jako válkou zubožení uprchlíci potřebující naši pomoc.

5 1
možnosti
JL

Když to shrnu, tak z toho vyplývá, že nálepkovat je povoleno, ale jenom někomu.

6 0
možnosti
JV

J14i64r93i 89V95r77a71b51e73c

21. 11. 2015 12:49

Nozicka jak Konvicka ........

4 8
možnosti
JN

To už jste do diskusí napsal nejmíň popáté - nechtělo by to už trochu obměnit váš básnický repertoár, pane Sperline? ;-)

12 0
možnosti
PK

P21a80v23e83l 50K57u10l29a

21. 11. 2015 12:20

"že je zapotřebí tolerance k odlišným názorům a ve svobodné společnosti má každý právo odlišný názor vyjádřit."

;-D;-D;-DDobrý vtip, proto na Albertov nikoho s odlišným názorem Zeman nepustil;-D;-D;-D

7 11
možnosti
JN

Ocituji z článku jiného kolegy blogera (přímého účastníka akce na Albertově): "v době kdy prezident požádal o uctění památky obětí minulosti i současnosti minutou ticha, tak se pár zoufalců někde vzadu rozhodlo řvát Ať žije Havel!. "

Pokud nám snad chcete namluvit, že to asi byli příznivci Zemana, tak to beru jako ne dobrý, ale přímo výborný vtip od vás, pane Kulo. ;-D

14 1
možnosti
  • Počet článků 1601
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 3237x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik