Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nejsou mouchy, to jsou masařky, ty nedokonalosti. :-(

0 0
možnosti
JH

Já si administraci podezírat z neobjektivity klidně dovolím, dokonce si dovolím, s pravděpodobností hraničící s jistotou, říct, že je to zcela záměrné. Účelem je omezit čtenost "nepopulárních" článků a rozmělnit obsah těchto stránek do nicoty. E-mail skoro stejného znění, jako Váš článek, jsem zaslal hned druhý den administraci. Samozřejmě se nestalo nic a to včetně odpovědi a v budoucnu se ani nic nestane. Tady to prostě skončí, na Babišově webu si nebude leckdo vypisovat leccos. A basta.

1 0
možnosti
Foto

Dole v diskusi si můžete přečíst odpověď. Váš mail možná zapadnul z důvodu, že jsme řešili problémy blogerů, kteří měli akutní problémy, že se nemohli přihlásit nebo jim něco nefungovalo.

0 0
možnosti
Foto

Každá cesta k lepším zítřkům je trnitá a zakroucená. O křižovatkách, směrnících a semaforech ani nemluvě. Vždycky ,,někam" vede. Tedy jak která a jak kam. Některá místa raději nespecifikovat. I tato teprve ukáže...;-)

0 0
možnosti
Foto

Nedam si pokoj s HTML. V minulem blogu mi neslo nastavit obrazek mnou ucenou velikosti na stred, aby to nakonec vypadalo, jak chci, musela jsem zpet do photoshopu. Rv

Povinne ramecky na fotkach nechci, ale s tim se musim smirit. Rv

Na dotaz, zda HTML bude nebo nebude se mi dostala odpoved ze ja (!) ho zrovna nepotrebuji. Na odpoved, zda bude, nebude, a proc, stale cekam. Rv

Takze, nejen uroven blogu, i uroven odpovedi Rv

Tucnaci a mimozemstane mi na titulce nevadi, sama o nich pisu ;-D ale clanky o politice (nejvic ctene a nejvic karmovane) by mely na titulni strance byt casto.

A Zaujalo vas chci taky zpet.

3 0
možnosti
Foto

J95a60k24u64b 88R10o40t58h

3. 3. 2015 15:18

Ano, souhlas. Naprostá většina obrázků, které jsem v předchozích blozích používal, s novým systémem nekomunikuje, páč má prý blbou velikost (poměr). Když jsem se to snažil upravit, výsledkem byla zpitvořenina.

0 0
možnosti
Foto

Jestli jsem správně pochopil pana Kočičku, tak na Zaujalo Vás se pracuje nebo je k doprogramování v řadě....Myslím, že k tomu se přímo Váže i karma2...což tedy předpokládám, že se stane součástí statistiky...no možná síla zvyku...za ty roky, ale vůbec bych se nezlobil, kdyby se vrátil počet hlasů pro jednotlivé články.

0 0
možnosti
JN

Já bych se také vůbec nezlobil. Sice za tu dobu, co zde píšu blogy, již zhruba vím, kolik hlasů je potřeba na karmu 20, 30, 35..., ale nechápu, proč byla tato kolonka v novém administračním systému odstraněna.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas R^ Taky jsem si všimla, že na titulku a do výběrů se dostávají většinou články o zvířátkách, porodech, jídle... už chybí jenom počasí :-) Politicky nekorektní články samozřejmě nemají šanci. Nechci spekulovat, ale pan Doležal někde v rozhovoru říkal, že tady začíná docházet k jisté cenzuře. Rubrika "Zaujalo vás" byla nejlepší, to si člověk vždycky přečetl zajímavé články. Teď je to docela nuda a současný stav začíná znechucovat pořád více blogerů...

5 1
možnosti
Foto

Souhlas (+ 1000 jiných věcí). R^

1 0
možnosti
JM

R^ Souhlasím s Vámi! Mě například zaujalo, že odkaz v seznamu článků na články časově předcházející je označen "Následující", kdežto odkaz na články následující je nadepsán "Předcházející". Redakci jsem na to upozornil a oznámili mi, že to ČASEM opraví. Tak nevím. Opravit znakový řetězec ve zdrojáku trvá pár vteřin...

3 0
možnosti
PK

P58a13v80e65l 26K52u45l86a

3. 3. 2015 16:29

Dej jim mínus, Jardo :-\

0 3
možnosti
JH

Ani se nedivím, že Zaujalo  Vás je v čudu, když to adminové nemohli dirigovat a ztráceli tak kontrolu nad blogem...

Jinak, když pominu ten porod, není to zase až tak zlé....

0 1
možnosti
JV

J21i47ř42í 82V33i75m30r

3. 3. 2015 14:25

Právě vzhledem k výběru v "Zaujalo nás" (a samozřejmě vzhledem k přístupu idnes k ožehavým tématům)  je celkem evidentní, že zrušení "Zaujalo vás" je záležitost politická.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik