Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

Erdogan si nevydupe vstup do Evropy, on si připojí Evropu ke své nové Osmanské říši - Německo už ostatně v podstatě má, že?

8 0
možnosti
PB

...... a co voni to tam maj v tem Turecku vlastně za zřízení,- monarchie to asi nebude, parlamentní demokracie (?),- chalifát (?),- možná prezidentskej systém, - ale praktiky sou takový trochaj diktátorský, žejo,- když voni tam teda zavíraj ty novináře, opoziční politky, intelektuály z akademický obce,- ..... ešivá vono by to tam nechcelo zrobit turecký jaro, nebo fialověmodročernou revolucu, - nakonec taková bezletová zóna by taky nebyla marná VEU!!!

10 0
možnosti
JL

v podstatě obdobný systém jako v tom Rusku...

4 5
možnosti
JN

Vážený pane Caho, já v mém článku nikde nepíši, že by o tomto případu média neinformovala, dokonce jeden z těch odkazů, které jste do svého příspěvku zkopíroval, mám přímo použit i já v článku, takže to možná z Vaší strany byla trochu zbytečná námaha. ;-)

Otázka ovšem zní, zda by obdobnému případu nebyla věnována mnohem větší pozornost v mainstreamových médiích, pokud by se místo v Turecku stal v Rusku - já jsem přesvědčen, že ano.

Další otázka zní, zda na tuto kauzu zazněly z Bruselu či z úst vrcholných západoevropských politiků stejně rozhořčené reakce jako například na letos schválený mediální zákon v Polsku (jak píši v článku). Já jsem žádné takové zatím nezaregistroval - Vy ano?

20 6
možnosti
JC

J68i96r19i 33C29e85e

30. 4. 2016 10:56

Jestli je něco skutečnou rezignací na "Evropské hodnoty", tak je to dvojí metr uplatňovaný nejen v zahraniční politice, ale čím dál víc i na domácí obyvatelstvo...

21 0
možnosti
VK

Viz zásah policie, spíše nezásah, proti Číňanům že?

2 3
možnosti
VH

Případ nizozemské novinářky je velmi podobný případu sestry Savčenkové. Oba byly vyřešeny zhruba stejně cca během čtyřiadvaceti hodin. Oběma případům se dostalo zhruba stejné odezvy.

Z toho plyne: žvaníte.

11 15
možnosti
JN

Tou větou " Oběma případům se dostalo zhruba stejné odezvy." naopak žvaníte Vy. Minimálně v českých médiích tomu tak rozhodně nebylo.

11 9
možnosti
VV

Tam je autore netadrzuji, tam je rovnou odstreluji.

3 8
možnosti
JB

Titulek docela stačí, přesně vystihuje.R^

7 4
možnosti
DB

a přesně proto tento stát nemá co pohledávat v NATO, tam se stejně dostal jen pro to, že Američani se potřebovali dostat na Ararat aby odtamtud mohli poslouchat Sověty...to je všem jasná ukázka ruské a sovětské agrese...že?

Turecko je v NATO kvůli Sovětům a dnes USA využívají Turecko jako nástroje proti EU.....

34 2
možnosti
RB

Turecko a Saudská Barbarie jsou teď pro západní poblitiky vzory demogracie, tak se není čemu divit. Jen pro osvěžení pár vět jednoho amíka. https://www.youtube.com/watch?v=LXrnprlMyB8

13 1
možnosti