Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
VB

Takže plaťte a nestarejte se jaká hovada z dětí vychovávám. Stejně jako Maďarsko v Unii, plaťte, i když již nepatříme do západní civilizace. Kdyby Bělorusko bylo členem Unie, tak by se mělo platit, ať se děje jak se děje.

2 0
možnosti
JD

S první větou zcela souhlasím, se zbytkem ne.

1 0
možnosti
Foto

J26i32r44i 10C95i70z

8. 10. 2020 4:59

Vážený autore blogu, Vaším názorem k popsanému problému jsem nepříjemně překvapen. Působil jsem jako trenér delší dobu ve vyspělé západní civilizaci a pokud by se podobný projev před mládeží dostal na veřejnost, tak ten trenér by okamžitě letěl a měl by problém sehnat další práci. Přístup k výchově dětí a mládeže je tam dosti odlišný než zde. Pokud argumentujte návratem před r.89 z důvodu zastavení dotací pro klub od svazu, tak to spíše Vy se vracíte svým postojem do těch časů, kdy sport byl výkladní skříní socialismu i za cenu nefair prostředků. Výchova má jasně daná pravidla a je vysoko nadřazena sportu. Pan Stloukal působil před lety krátce u KAC Klagenfurt a byl velmi rychle vyhozen.

9 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Bud žijeme ve společnosti kde je vulgarismus a rasismus trenéra dětí a mládeže tolerováno, hájene nebo dokonce oslavováno nebo ve společnosti, kde je něco takového nepřípustného....

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
JN

Tam nejde jen o ten plat, ale především o to, že pokud se klub nepodvolí svazu, tak přijde o status Sportovní centra mládeže.

2 3
možnosti
Foto

Nikdo jim peníze nesebral. jen klub pokud chce být sportovním centrem a dostat peníze navíc musí splňovat kriteria.

Jedním z nich je nepochybně i úroveň trenérů a to jak po stránce sportovní tak po stránce moralní. Nelze prostě řádně vychovávat sportovce amorálním trenérem.

Ten trenér se prohjevil jako hulvát, možná i jako rasista. Vulgárně někomu nadávat prostě není v duchu fair play a takový člověk nemá co dělat na trenerské lavici zejména když se jedná o výchovu mládeže.

8 7
možnosti
TT

Morálka, resp. hulvátství se správně posuzuje nikoliv podle použitých slov, ale podle obsahu vyřčeného. Inu vem na vědomí, že jsi na zdejším fóru přímý vzor amorality a hulvátství.

0 5
možnosti
PB

...... "jejda, kruci-písek, safra-porte, ale kuš, jdi mi k šípku, rozhodčí se mýlí, to sa nezdařilo, kazíš,- ale seš výbornej, neumíš - neznáš - nevíš - nechápeš ???,- nevadí!,- přesně takový tady potřebujeme!,- prohráváme ale to neva!,- hlavně na sebe budeme hodní, přívětiví, moderní, liberální, vyvážení, korektní, solidární, v sepětí, ultraslušní, emocionálně otupělí!",- ....... zkrátka k ničemu, nepoužitelní, bez perspektivy, bezkrevní, bez touhy a bez cíle,- žádná liga, extraliga, žádná NHL, KHL, žádná repre! ALE BUDEME IN, SUPER, COOL a velký NICV!!!

8 4
možnosti
JK

Nějak vám uniká, že my už prohráváme a ztrácíme víc jak deset let a zároveň máme u mládeže podobné " odborníky".

5 0
možnosti
PN

P42e20t16r 64N63e50d67v60ě89d

7. 10. 2020 20:00

Celá tahle kauza je postaven na hlavu. Jediný kdo měl být potrestán, je autor toho videa.

2 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

Ten kdo to platí, by si měl také nastavovat podmínky. Nakonec oni to akceptovat nemusí.

Hnus je to, že se sport dotuje. Z toho se pak odvíjí to co píšete a další podivnosti.

1 2
možnosti
JD

Ze svazu je jasně slyšet, to, jak se trenéři mají chovat. Svaz platí školení trenérům, učí je tam chovat se slušně a toto je výsledek. Bez dotací sport na takové úrovni nejde provozovat.

1 2
možnosti
TT

Souhlasím, ale žel musím dodat: Hlavou zeď neprorazíš. :-(

3 0
možnosti