Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nerozumíte mnohem více věcem. Naopak souhlasím s profesorem Sokolem.

2 1
možnosti
RB

Že lampasáky pramálo zajímají lidi okolo, to jsme si na vojně zažili na vlastní kůži. Jenže tady to vypadá, což možná trochu nechtěně a neobratně potvrdil i Andrej, že šlo o medicínskej byznys a dost možná i nějaký šméčko.

4 0
možnosti
LJ

První má reakce byla též ve smyslu: To teda pan Prymula hodně "ujel". Vzhledem k tomu, že se jinak papalášsky nechová (na rozdíl od jiných) a vzhledem k tomu, že byl ještě před týdnem nejrespektovanější osobou Česka .... podívala jsem se (několikrát) na rozhovor s ním v Otázkách Václava Moravce (doporučuji). A pak mi to došlo. Bylo třeba "odstřelit" tu respektovanou osobu, aby stále nade vším čněl nám známý AB. Těžko lze odmítnout pozvání vedení strany, která do vlády ministra angažovala, ať je to kdekoli. Pokud má člověk zásadní jednání od rána do večera (což si autor článku asi těžko umí představit), nepřemýšlí příliš, kam je pozván, nota bene v době, kdy už jsou vládní budovy zakódovány ... Pak stačí, aby se pozval bulvární fotograf, daly se na to palcové titulky a dav se chytí na udičku a svého oblíbence pošle do pekel. A někdo jiný si mne ruce a ještě týž den předkládá prezidentovi jiné jméno ....... ach lide, jak snadno se dáš manipulovat .....

8 1
možnosti
AM
PC

P20e31t21r 60C65h24ý10l26e44k

26. 10. 2020 15:43

reálný skutek pana Prymuly byl nevýznamný. nicméně ve smyslu symbolu tím napáchal nedozírné škody. Každý si totiž může říct, "když nemusí ministr zdravotnictví, nemusím ani já". a to je pochopitelně špatně. Daleko horší jsou ale jeho projevy, nevím, co dělají ti, kteří tyto projevy připravují, případně připomínkují. Stále se opakuje "vy musíte", "vy nedodržujete" místo "my musíme", "my nedodržujeme". Povyšuje se, resp. vyčleňuje se tím z té masy lidí jako nadčlověk.

0 0
možnosti

Pro mě to je prkotina a jsem udiven hysterickou stádní reakcí, která kvůli tomu zaplavila Česko. Mě zajímá, o čem se tam jednalo, to je podstatné. Skutečnost, že byl vyfotografován na ulici bez roušky a vyšel z nějaké restaurace, která nebyla pro veřejnost otevřená, mi je zcela lhostejná...

5 1
možnosti
JN

O čem se tam jednalo, v tom si účastníci schůzky protiřečí, nicméně jako dosti pravděpodobná se jeví verze, že tam šlo o post nového šéfa VZP, o který údajně usiloval i Havrlant:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prymula-faltynek-havrlant-schuzka-reditel-vzp.A201025_200650_domaci_cern

A v tomto kontextu je vcelku zajímavá informace, že správní rada VZP dnes nikoho z uchazečů nezvolila.

2 1
možnosti
PB

Pavel Buchta

26. 10. 2020 10:16

Kdyby se jednalo např. o ministra dopravy, ok, mohli bychom říct, že je to prkotina. Pokud se ale jedná o ministra zdravotnictví, který denně hřímá z televizní obrazovky jak jsme nezodpovědní, prkotina to rozhodně není. Tuhle kauzu nelze totiž vnímat jako čistě "technikálii", ale jako problém s velkým symbolickým přesahem.

6 1
možnosti

J39a44n 42Š67i37m46o84n

26. 10. 2020 6:37

Ano, je to prkotina.

8 5
možnosti
AJ

Pokud ti nevadí mafiánské praktiky

3 4
možnosti
GS

Ani farmářské trhy nevyváží to co udělal. Já tomu také nerozumím proč je to prkotina, když to není ani věc, která by stála za zmínku.

3 2
možnosti
JB

Milý pane Nožičko, vy nerozumíte více skutečnostem. Svědčí o tom vaše početné příspěvky. Máte kvůli ustavičnému psaní vůbec čas na na nějakou pořádnou práci? A jen tak mimochodem, neotírejte se o Marii Jandovou, to je moje favoritka!

3 3
možnosti
JN

Tak jestli Vám připadá, že píši abnormálně moc, tak zkuste někdy spočítat (pokud na to Vaše matematické schopnosti stačí...), kolik blogů týdně v průměru napíší např. kolegové Trčálek, Dvořák, Bartoň... a porovnat to se mnou.

A paní Jandovou Vám samozřejmě přeju. ;-)

1 1
možnosti
Foto

Kde jsou ty dopisy rozhořčených pracujících, kteří spatřili Adama Michla půl hodiny se producírovat dnes po 13 hodině středoevropského času bez roušky před budovou ČNB? Čímž nutně podryl důvěryhodnost jak ČNB, tak i ČT.

0 3
možnosti