Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V případě Řádu Bílého lva pro Romana Prymulu se ukazuje, jak je krátkozraké a ukvapené, vyhlašovat v půlročním v předstihu, komu bude uděleno státní vyznamenání. Teď dochází k paradoxní situaci, že toto vyznamenání obdrží člověk, který se údajně zasloužil o zvládnutí koronavirové krize a přitom tentýž člověk se včera veřejně omluvil národu za to, že v letním období z titulu své funkce z a n e d b a l další šíření epidemie. Toto už je skutečný Kocourkov v režii našeho prezidenta.

9 0
možnosti
JN
MV

prezident, ktereho jste volil, Vas osobne pozvat nemohl

vyznamenani nehrozi a jako "kulturni vlozka" (verejne cteni nektereho z Vasich "vtipnych" blogu) by taky neslo o zadnej "sukses"

2 0
možnosti
JN

Srdečně Vám pane Valičku děkuji za opětovné připomenutí toho, že jsem Zemana volil (ano, znovu opakuji, že v porovnání se Schwarzenbergem či Drahošem jsem to zkrátka viděl jako lepší variantu). Nicméně, jak už psal níže i panu Bártovi, mně na rozdíl od některých jiných opravdu nedělá problém střílet i do "vlastních řad", když si to dotyčný zaslouží.

Také děkuji za Váš kompliment ohledně mých blogů - jen mi tedy není jasné, jak je možné, že jsem např. v anketě Bloger roku již poněkolikáté porazil mimo jiné i blogera Vašeho formátu. Snad ty výsledky museli zfalšovat nějací hackeři, jinak to fakt nevidím... :-)

0 0
možnosti
JV

J15i36r20i 43V31r50a79b43e94c

14. 10. 2020 7:05

Hulkovou madajlu bude mit Zeman navic - Pro Nozicku ;-D

0 0
možnosti
MV

no mel by ji panu Nozickovi predat, kdyz uz je tak ocenovany bloger, jak sam pise shora ( a to i presto, ze do Zemana pan Nozicka "strili"...)

0 0
možnosti
Foto

To je jako pokus o humor, nebo jen příprava na případný trojitý odpíchnutý poskok (eventuelně přeskok)? A máte v kapse i píchačku? ;-D Toč se nožičko, toč ... tedy co to kecám ...toč se korouhvičko toč - hlavně mi nepište učiteli, že si na rozdíl ode mne umíte z někoho, koho jinak třeba hájíte i vystřelit, když si o to koleduje - já přeci vím, jak vám žáci říkají ;-D;-DR^ (ten palec je těm žákům ... dodám snad jen pro sichr);-)

1 0
možnosti
JN

Tak vidím, že náš chovatel hadů a některých jiných zvířat (a také jejich příležitostný pašerák...), který již dlouho pod mé blogy nezavítal, je opět ve výborné náladě, co ž je moc fajn. ;-D

I když přece jen jsem trochu na vážkách, neboť byly doby, kdy v tom počtu vložených smajlíků býval o dost lepší... ;-)

2 2
možnosti
PN

P80e47t13r 62N79e97d86v73ě31d

13. 10. 2020 20:35

;-D jen aby to nebyla nakonec pravda..

1 0
možnosti
JN

Já už bych se nedivil téměř ničemu... ;-D

1 0
možnosti
MK

Je s podivem,že toto někoho zajímá.Kdyby bylo na ceremoniálu 1000lidí...mi to bude jedno.....

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
ZH

To jste si zase nenávistně uplivnul, že ANO? ;-D

R^

2 1
možnosti
JN

Samozřejmě, že ANO. ;-D

0 0
možnosti
MB

Josefe, žiji mezi OSVČ. Je tam i restaurace, služby, maloobchod. Ti lidé jsou skutečně na mrtvici - žijí od jedné tiskovky - v hrůze k té druhé. Nikdo z nich nezpochybňuje Covid situaci. Oni zpochybňují toho, který si není vědom žádné chyby a přitom jsme evropskou č. 1 v ostudě. Tomu na hradě říkají, aby si skutečně vložil na hlavu mokrý hadr. Strašně se z jejich slovníků vypařil pojem - Rozum, pokora a příklad ... :-)

13 4
možnosti
Foto

Já to věděl, že Babiš se Zemanem dělají všechno špatně.

Ještě, že Vás máme, pane Bučku, abyste nám to všem sdělil.

Zajímavé ovšem je, jak včera na ČT redaktor Řezníček tepal Zaorálka, jak vláda všechno dělá špatně a nic nemá připraveno, na rozdíl od amerického Pentagonu, který má vypracováno hned několik řešení.

Nechápu, proč Zaorálek nevlepil Řezníčkovi, že když USA společně s Pentagonem tak dobře Covid zvládají, proč mají daleko horší výsledky a statistiky s Covidem, s propadem HDP a s nezaměstnaností, než neschopný Babiš se Zemanem.

Nejsou potom USA světovou ostudou č.1, když mají sice Pentagon, ale statistiky jedny z nejhorších z celého světa?

Např. jsou na tom USA ve statistikách hůře než Írán, na který přitom USA uvalily všechny možné i nemožné sankce...

3 3
možnosti