Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

nožičko, ty jsi ubožák

1 1
možnosti
JN

Vážený pane, pokud nechcete, abych vaše příspěvky mazal, tak se v diskusích chovejte slušně. To znamená ne jako např. jeden týpek ze sousední obce, který pracoval jako krmič dobytka v místním kravíně, každému buransky tykal a měl obvykle potřebu hned časně po ránu na někoho něco vykřikovat. OK?

1 0
možnosti
PK

Směšná obhajoba Slovácka.

Pobavilo. A o tom blog je.

Jinak samozřejmě odposlech Mynáře s Berbrem je reálný. Nemá smysl rozebírat co by bylo, kdyby... Slovácko se prostě svezlo na Mynářovi s Berbrem a tenhle cejch mají. Jak moc to ovlivnilo inkriminované sezony se můžeme jen domnívat. Jak moc to ovlivnilo sezony následující, vidíme. Faktem je, že Slovácko nespadlo a nyní dokonce hrálo Evropské poháry.

Můžeme se bavit o tom, kolik práce udělal ten či onen, ale ta pachuť tam je a nemá smysl to obhajovat. Každý si totiž vezme to své.

Já například se domnívám, že Slovácko udělalo progres, který by bez lobby Mynáře a Berbra nebyl. Tím je snížena práce všech těch poctivců, v onom klubu. A věřím, že jich není málo.

Je mi líto. Vaše spekulace nepřijímám.

3 0
možnosti
JN

K těm odposlechům: to, co z nich bylo zatím zveřejněno ohledně komunikace Mynáře s Berbrem, mi přijde jako takřka prkotina v porovnání s tím, co bylo dnes ve stejné kauze zveřejněno ohledně pražské Slavie: tedy, že Berbr měl mít od funkcionářů Slavie slíbený milionový úplatek za titul z roku 2019.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/kauza-roman-berbr-jan-nezmar-policie-uplatek-slavia-tvrdik.A211212_100113_fotbal_vp2

Vám a dalším "slováckobijcům" to tak nepřijde? ;-)

1 1
možnosti
MK

Vráťovi už zbývá na hradě posledních 14 měsíců. To už není moc a je nutno tento čas bezezbytku využít. Co si nenahrabe teď, to už mít nebude.

Přece byste po něm nechtěl, aby se v této pohnuté době zdržoval nějakým Slováckem?

0 0
možnosti
MH

A to jako tedy když Mynář letos už rozhodčí netlačí, tak to znamená, že to nedělal nikdy nebo co jste vlastně chtěl říct?

3 0
možnosti
JN

A nepřijde Vám například zvláštní, že v dobách, kdy jim Mynář údajně pomáhal, hrávalo Slovácko o záchranu, a nyní bez jeho pomoci hraje již druhou sezónu na špici ligy (přestože se jeho kádr nijak významně neobměnil)? Člověk by spíš čekal opak... ;-)

2 3
možnosti
Foto

Shodou okolností si na zápas z Velikonoční neděle roku 2019, kdy Liberec porazil Slovácko 3:2 góly ze tří penalt (a Slovácko dalo oba své dva góly z trestných kopů, což pan Nožička cudně zamlčel), vzpomínám.

Při vší úctě k panu Nožičkovi - ve zmíněném zápase byly všechny tři penalty ve prospěch Slovanu Liberec nařízeny správně.

2 0
možnosti
JN

Při vší úctě k fotbalové odbornosti pana Ireina si dovolím oponovat ohledně toho, že trestný kop je ve fotbale stejná výhoda jako penalta.

A na to, zda se tehdy měly všechny tři penalty kopat, jsou názory různé:

https://slovacky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/penalty-v-liberci-dve-jasne-jedna-diskutabilni-20190422.html

0 0
možnosti
ZH

Pane nožičko argumentační faul. V sezóně 2018/19 píšete, že skončilo 23 bodů nad jediným sestupujícím týmem. Ano, to je pravda, ale neúplná. Další dva týmy hrály baráž o záchranu (druhou věcí je, že v ní uspěly) a Slovácko tak dělilo jen 5 bodů od účasti v baráži. A to není zrovna nějaký meganáskok.

0 0
možnosti
JN

OK, tak to mi uniklo (úmysl to nebyl). Nicméně, když už jste sem zavítal: Váš názor, jakožto pravidelného návštěvníka zápasů FC Slovácko, na údajné pomáhání rozhodčích v éře Berbra, je jaký?

0 0
možnosti
JZ

J12a53n 79Z72i54e26g49l52e23r

12. 12. 2021 12:00

Mynář už nepomáhá, protože Berber už je naštěstí jaksi pryč. Od pamětníků vím, že ještě jako rozhodčí zařízl Dynamo ČB na Spartě ses lovy, nemám Vás rád. Dynamo tenkrát prohrálo 5:0 a jen jeden jediný góĺ byl regulérní.

Je jasné, že rozhodčí nejsou dokonali ani nyní. Přesto si však myslím, že proti Berbrově éře jisté zlepšení je.

2 0
možnosti
JD

Jak to tak vidím pane Nožičko, tak Váš FUN klub je kompletní. Dokonce se v diskuzi vyjádřil i p. Trčálek, což je velmi zvláštní. Čekal jsem nějaký re-blog, ale toto!

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
KT

Není to náhodou opsané z aktuálního vydání regionálního vydání týdeníku 5plus2, který je k mání zadarmo?

Tam to přece řeší, že Berbrova Plzeň, Křetínského Sparta, Tvrdíkova čínská Slavie a Peltův Jablonec obrali Slovácko o cenné body.

Ale komu patří Plovdiv a Dynamo ČB, to netuším...

3 0
možnosti
JN

Týdeník 5plus2 neznám a na rozdíl od některých jiných já opravdu nemám potřebu něco opisovat od druhých - ani titulek článku, ani text.

A k tomu Plovdivu: pane Trčálku, až se nějaký klub z vašich končin někdy dostane do fotbalových pohárů, tak se pak zase na kus řeči zastavte, jo? ;-)

2 2
možnosti
JB

J93i57r49i 20B60o65r

12. 12. 2021 10:14

Zkuste se zamyslet pane Nožička, třeba je to tím že už tam není Berbr. Každý chvilku tahá pilku. Sázíte na fotbal?⁴

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
  • Počet článků 1590
  • Celková karma 39,54
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik