Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Prymula je neodvolatelná Hradní figura nasazená na řízení chřipkového byznysu. Spolu s Faltýnkem řídí toky peněz tak, aby každý měl dohodnutý podíl. Mediální atentát na Prymulu ho evidentně odklidil do příslušných mezí, zřejmě schůzka nedopadla dohodou a tak došlo na akci Blesk.

Trochu ně mrazí když vidím, že tento stát fakticky řídí nikým nevolené pochybné existence, byť s tituly. Nejedlý, Mynář, Prymula, Berbr a pod. Je jasné, že se proti minulosti nic nezměnilo, naopak je to ještě horší, ztrácí se mnohem víc peněz. Nouzový stav je pro vybrané firmy zlatý důl, systém výběru se nezkoumá a je to jen osobní rozhodnutí. Něco jako v "Císařovu pekaři a ..." "My nevíme jak to dělá, my mu věříme." Kdyby to nebylo za naše prachy, tak je to celkem sranda.

2 0
možnosti
JB

Jsem moc zvědavý, jak s tím vším zamíchá očkování?! Pokud bude fungovat jako přirozená imunita po prodělaném onemocnění Covidem (tedy +-3 měsíce), tak tu máme epidemii v podstatě navždy! A skvělý byznys pro firmy, které vyrábějí vakcíny.

1 0
možnosti
JM

Právě jsem si přečetl, že bude PES1 a PES2 (viz Novinky.cz). Není to málo, Antone Pavloviči?

1 0
možnosti
JN

Tak já docela věřím, že časem jich bude i víc. :-)

1 0
možnosti
OD

O14t87a 69D77v98o53r75a77k

7. 12. 2020 5:41

On p. bývalý ministr zřejmě po morální stránce neselhal poprvé. Odvolán z pozice ředitele nemocnice, odvolán z pozice náměstka ministra a do třetice i jako ministr neměl dlouhého trvání. A kdo ví čemu budeme jako stát čelit poté co se objevil jím napsaný dopis s hlavičkou Ministerstva zdravotnictví.

7 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

J47i22ř94í 17N24o44v12á66k

6. 12. 2020 16:37

Prymula je poradce Babiše pro epidemii, navíc teď nedávno dostal nejvyšší státní vyznamenání od Zemana (což nutně implikuje, že má důvěru obou nejvyšších ústavních činitelů).Je tedy logické, že s ním média dělají rozhovory, protože je po Blatném pravděpodobně druhá nejvlivnější osoba co se boje proti epidemii týče.

Druhá věc pak je, že na rozdíl od Blatného, což je odborník a příznivec opozice, je Prymula politik a bývalý kandidát za SPO, tedy je jasné, že je mocenskému duu Zeman-Babiš podstatně bližší.

2 0
možnosti
AM

Proto ten článek vyšel pane vachmajstr, protože Prymula má odlišný názor. Kdyby souhlasil, tak by s ním nikdo rozhovor nedával, prostě čeští novináři.

2 0
možnosti
MH

Zavřít obchody je politicky neprůchodné, ale nenechat děti v klidu sportovat politicky průchodné je. Ať jdou ti ubožáci z vlády s takovými rozhodnutími někam. Doufám, že po volbách půjdou všichni k čertu.

13 1
možnosti
Foto

Nebojte, k žádným změnám po volbách v lednu 2022 nedojde, protože přijdou experti další. Ti ovšem nebudou přemýšlet o ničem jiném, jak si zase co nejlépe, co nejrychleji a nejvíce namastit vlastní kapsy a svoje bankovní konta. A na občany se jako tradičně "pro různé a absolutně nečekané objektivní potíže" vykašlou. ;-(Rv ;-O A kdo tvrdí, že se nepotravinářské obchody po Vánocích opět zavřou, ten je pravdě nejblíže, protože JIPky špitálů mají svoje omezené kapacity a než začne v ČR fungovat u prvních 100 tisíců lidí očkování, bude konec února. [>-]

5 2
možnosti