Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Mě se zdá, že faktu, že pachatelem by mohl být imigrant se bojí nejen A. Merkelová, ale i naše média. Jejich informování na začátku bylo asi následující. Zkuste z něj uhádnout jaká národnost pachatele by se médiím "hodila do krámu"

Kamion měl polskou RZ, majitelem byl Polák, zastřelený spolujezdec byl také Polák. Dle informací svědků měli pachatelé východoevropské vzezření.

PS: Mimochodem umíte si někdo představit, že by se v našich médiích objevila věta: ".. dle svědků byli pachatelé asi muslimové..."?:-)

3 0
možnosti
PB

..... tak určitý tvrzení mediální scény to enem potvrdilo,- dvanáctiletý klučisko dokáže sestrojit NVS a další borec,- samouk, zmákne vodřídit kamion bez autoškoly,- .....ten vzdělanostní potenciál je pro Evropu neskutečným přínosem VEU !

8 0
možnosti
MK

Jediným způsobem jak co nejrychleji a zásadně změnit úděsnou situaci v Německu je, poslat Merkel do politického důchodu. Nevím, jak dopadlo cca 400 podaných žalob na její hlavu, ale veřejné projednávání jejích skutků by bylo přínosné k vymezení politické odpovědnosti, byť by nebyla odsouzena.

7 0
možnosti
Foto

Možná to bylo cílem toho útoku.

0 0
možnosti
Foto

A15l53e37š 66P26r93a49g89e14r

21. 12. 2016 19:38

Myslím si, že ji křivdíte, hele taky jsem toho názoru, že hranice Islámu by měly začínat tam, kde končí Evropská Unie, ona začíná pomalu chápat, co způsobila svou politikou, a právě ji dochází chuť v tom pokračovat, přijdou razantní činy, změna.

2 8
možnosti
EK

E29v86a 41K73y21s80e30l87á

21. 12. 2016 23:50

Nebo jen docasna zmena kurzu pred volbami?

4 0
možnosti
KK

Může mi někdo vysvětlit, kam se poděl svědek, který pachatele pronásledoval a spolupracoval s policií?Buď vůbec neexistoval, nebo ho unesli marťané nebo zmizel ve vlnách Sprévy?Proč se na to nikdo německé policie neptá?Nebo ptá, ale všichni musí mlčet?Plně to souzní s tím, co píše pan autor: hlavně, ať to není uprchlík.

14 0
možnosti
Foto

Tohle je práce tajných služeb moderního státu.

3 0
možnosti
Foto

H46a86n69a 81V87l23k30o29v59á

21. 12. 2016 19:13

Možná jí křivdíte - ono jí možná nejde o sebe samu, ale o celou politiku, za kterou je odpovědná. V každém případě opět jednou předvedla jak moc žije mimo realitu. Jen se divím jejím pořád ještě docela vysokým volebním preferencím.

3 1
možnosti
ZZ

žádné možná neexistuje, drahá paní, Bůh řekl " vyjadřuj se "ano, ano, "ne, ne", žádné "možná" a nebo "zdržuji se hlasování"

hergot dneska mi to, ale píše....

5 0
možnosti
KC

Řady neomarxistů slábnou a budoucnost tomuto zlověstnému bludu nepatří. Svět se začíná probouzet, ukázaly to prezidentské volby v USA, Brexit, sílící protiimigrantská hnutí po celé Evropě, i ostrá kritika tmářské bruselské totality. Rok 2017 je očekáván jako zlomový rok, v němž proběhnou volby v mnoha evropských státech i u nás a věřím, že v prosinci příštího roku bude Evropa jiným světadílem, než je teď. Myšlení průměrného voliče se rychle mění, odmítá diktát, sebevražednou neomarxistickou politiku i její nositele zastoupené například mutti Merkelovou, Junckerem, Hollandem nebo vyměklým Bohoušem & spol. Vláda věcí lidu se vrací zpět !

17 0
možnosti
JH

Angela je něco podobného jako já, nikdy nepřipustím, že kapitalismus a svoboda podnikání, právo na majetek a jeho obranu, právo bránit sebe a svou rodinu, právo žít svobodně bez regulací, není to nejlepší co může civilizaci potkat. Tisíckrát mne mohou přesvědčovat, že socialismus a všeobecná chudoba je lepší, stejně neuvěřím. Jsem jen obyčejný občan bez vlivu na veřejný život. Angela je taky fanatik, ale její myšlenky se ubírají jiným směrem a je kancléřka nejmocnější evropské země. Nepřirozená a vymyšlená, lidská práva, jako rovnost pohlaví, sexuálních preferencí, snaživých i líných, chytrých i hloupých, křesťanů i muslimů, legálních i ilegálních apod. Její fanatismus jí přerostl přes hlavu, chovala se jako pubertální aktivistka a nikdo jí nedokázal říct dost. Bundestag má spoustu poslanců, alespoň někteří měli vyjádřit pochybnosti a kancléřku usměrnit, že ona nemá samostatný mandát zvát potenciální zločince do Německa. Nestalo se tak a proto vina leží na všech voličích, jelikož oni, svými hlasy, tento parlament sestavili. Toto budiž varováním pro všechny občany EU, kteří si přejí zachovat tradiční způsob života, života beze strachu a šmírování silovými složkami, prostě takového života, který by přáli svým dětem. Pokud se Evropané ve volbách nepřikloní k tomu co chtějí a neodvrhnou to, co nechtějí, máte se mladí na co těšit, ale to již půjde mimo mne.

34 0
možnosti
ZZ

správně, pro mě je to psychopatka bez jakýchkoliv zábran. navrhuji zahrnout tolika penězi co si řekne a uvidíte, že je odmítne jen aby mohla realizovat svou zvrácenou, představu o vedení Německa.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik