Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

9. 1. 2012 22:53
Tady končí vážně legrace

Jaroslav Škarka lhal a měnil svoje výpovědi od začátku kauzy. Kočí nejenže lhala, neprošla ani na detektoru lži, ale navíc měla tu drzost, že obvinila divadelníky, že jí „ukradli“ její vulgární nahrávku a požaduje po nich peníze za autorská práva.

Tady nejde o to, zda jsou, či nejsou VV věrohodnou politickou stranou. Jde hlavně o odhalení, kdo a proč se zasazuje o to, aby tato strana zmizela z politické scény...

Člověku se chce opakovat: Lidé bděte...

0 0
možnosti

pěnice

9. 1. 2012 18:04
Celé je to o tom,

že od počátku, co VV vstoupila na politickou scénu, nemine den, aby se něco neobjevilo v novinách a nehodilo se trocha špíny. Skoro to vypadá, jako by tady těch dvacet let vládly VV  a tu špínu a korupci tady zavedli oni. Kdepak. To jen Kalousek spolu s ostatními se snaží naházet co nejvíce špíny na VV, aby na ně nebylo tak vidět. Co nekalostí vylezlo na Kalouska a nic. Nic se neděje. Co Drobil, Vondra a další ? Taky nic. Není to nikomu divné ???Není, protože jako ovce "sežereme" to, co nám tito "spravedliví " společně předhodí. Kdopak asi diriguje ten tisk ?

2 0
možnosti

vodní želva

9. 1. 2012 16:59
Žijeme v médiokracii?

Asi ano, ale Vy se na tom podílíte. Váš článek je konspirační teorií ve prospěch VV, stejně jako jiné články jsou konspirační teorie proti VV. Musíme se zamyslet, co je v tuto chvíli jasné. Policie obvinila oba aktéry, policie navrhla státnímu zástupci podat obžalobu na oba aktéry. Když to přeložíme, tak policie se domnívá, že má dostatek důkazů k tomu, že se skutek skutečně stal, a že se ho dopustil Bárta (nabízením úplatku) a Škárka (přijetím úplatku). Teď nezbývá čekat na další postup. Ten může být takový, že státní zástupce žalobu podá a věc půjde k soudu  nebo jí nepodá a věc buď ukončí nebo vrátí policii k doplnění. Tady je pravdivý rozbor situace bez rušivých nepodstatných vlivů, jako je detektor lži a dalších věcí, kterých se chytají lidé neznalí trestního řízení.

1 0
možnosti

petrph

9. 1. 2012 16:55
mno já nevím

Ale kde to jsme že by se mělo médiím určovat - o kom psát mají - a o kom psát nemají...To by byla teprve "demokracie non plus ultra"...  :-)

0 0
možnosti

j.nozicka

9. 1. 2012 17:15
Re: mno já nevím

Tady přece nejde o to, aby se médiím určovalo, o čem mají a o čem nemají psát, ale aby média měřila všem stejným metrem. ;-)

0 0
možnosti

realya

9. 1. 2012 16:24
Fakt je zábavné

když hlavní vykonavatelka celého máfiánského pokusu o svržení vlády KK na sebe už dávno absolutně všechno práskla, novináři a zřejmě i někteří vyšetřovatelé se pořád snaží předstírat, že o celé věci nic nevědí, respektive že věří tomu, co už sami aktéři této pseudokauzy dávno vyvrátili. Že zatlouká Kmenta je vcelku pochopitelné ("jede v tom s náma"), ale že zatloukají orgány činné v trestním řízení je docela závažná věc.

2 0
možnosti

petrph

9. 1. 2012 17:00
Re: Fakt je zábavné

Pojem " zatloukají orgány činné v trestním řízení" mám chápat jak? Policie přece nesmí prozrazovat informace z   trestního spisu.  Od toho je tu pak až veřejný soud. Ona snad už stojí Kočí , Bárta a další před soudem??

0 0
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik