Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J89a61n 18Š42i89k

26. 5. 2021 8:08

Babiš je personálně na konci, ostatně to se ukázalo už u ministra dopravy, to máte pravdu. Na druhou stranu si myslím, že několik měsíců před volbami, kde se očekává, že strana uspěje leda s velkými obtížemi, tak by byl v personální nouzi každý premiér, i u sebevíc úspěšné vlády. Problémem taky je, že do politiky a vysokých úřednických funkcí se hrne čím dál méně lidí. Riskovat, že na vás někdo něco vytáhne z minulosti, za plat ve veřejném prostoru nestojí. Kombinace čestný a schopný jako kdyby přestala existovat. Z komunální politiky v okolí vidím, že tam kde se nekrade, se taky většinou neinvestuje, nestaví, neopravuje. Bude zajímavé, jak bude politika vypadat za 10 let. Hezký den

2 0
možnosti
JN

V tom máte bohužel pravdu. Hezký den i Vám.

0 0
možnosti
Foto

Když se osvědčila rotační výuka ve školách, zavedla se rotace ministrů zdravotnictví. ATJV.

2 1
možnosti
PK

V tom křesle MZ by neobstál nikdo bez ztráta květinky, nebo své pověsti. A I když si o některých byvších, že byli velmi kvalitní ve svém oboru, tak se prostě vždy najde něco, co je odstřelí.....tož tak to je v této krajině...

1 0
možnosti
Foto

Nejlepší bude, když se funkce ministra zdravotnictví ujme nynější samotný "Hlavní koordinátor očkování pro Covidu-19" Andrej Babiš - protože se zde o nic jiného - než jak co nejrychleji naočkovat cca 70 procent české populace - se vší vážností opravdu nejedná. ;-)!

0 0
možnosti
DR

Upřímně, když jsem to jméno "nového" ministra zaslechl poprvé, měl jsem za to, že někdo obnovil starý známý pořad Vtipnější vyhrává. ;-D

Nicméně, vzhledem k říjnovým volbám je to už úplně jedno jestli tam bude Křemílek nebo Vochomůrka.

1 0
možnosti
Foto

Nějak mi v tom celkem dlouhém článku chybí alespoň náznak sebereflexe, pane Nožičko. Za tuto situaci totiž nesou spoluodpovědnost stejnou měrou ti, co volili Babiše, stejně jako ti, co volili v druhé prezidentské volbě Zemana. Zda jste volil Babiše nevím, i když bych za to nic nedala. Ale Zemana jste volil. A byl to on, kdo jmenoval Babiše předsedou vlády.

3 3
možnosti
JN

Vážená paní Jandová:

a) Nevím, proč se děláte až tak hloupou, ale to, že jsem Babiše nevolil, jsem zde již psal v diskusi hodněkrát. A jelikož chodíte do prakticky každé diskuse pod mým blogem, tak se mi opravdu nechce věřit tomu, že byste si to nepamatovala. Pokud tomu tak je, tak si eventuálně nechte předepsat něco proti skleróze.

b) Tvrdit, že za to či ono nesou spoluzodpovědnost ti, co volili Zemana, je stejně demagogické, jako např. tvrdit, že za to, že je dnes Babiš premiérem, mohou ti, co v roce 2010 volili ODS nebo TOP 09 (tipuji, že vy jste byla mezi nimi), neboť hlavně kvůli nim Babiš dle svých slov založil ANO 2011a vstoupil do politiky. ;-)

c) Tak jako Zeman jmenoval premiérem Babiše či Sobotku, jmenoval v minulosti Havel premiéry Klause či Zemana. Je tedy dle této "jandovské" či "kulovské" logiky Havel zodpovědný za vše, co Klaus či Zeman udělali během svého vládnutí špatně? 8-o

5 1
možnosti
JK

Pane Nožičko, na Dominika Feriho se právě provalily strašné věci a on se ještě dnes vzdal poslaneckého mandátu. Budete i přesto mravokárný článek, nebo budeme protentokrát ušetřeni?

3 0
možnosti
JN

Pane Kubíčku, děkuji za optání, ale článek o aktuální kauze pana Feriho v úmyslu psát nemám. Pokud se nicméně domníváte, že by si pan Feri zasloužil oslavný blog kvůli tomu, že se záhy po jejím vypuknutí vzdal poslaneckého mandátu, tak si zde konečně založte blog a napište ho. :-)

2 0
možnosti
JN

Díky Vám i všem ostatním za kladné ohlasy.

0 0
možnosti
PB

..... prašť jako liskni!,- z teho by měl zamotanou palicu aj Dr. House!,- ...... su sám zvědavej,- synek ladil hlasivky na Helsinky a zrazu nabídka, jaká sa neodmítá;-D!

4 0
možnosti
Foto

No co, klasická rotace kádrů. To známe z minula.

R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,18
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik