Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Tak Zlaty Globus si skrtame :-) ...

0 0
možnosti

Já bych ty plavce s těmi sprintery promíchal.:-)

1 0
možnosti

Taky si nemyslím, že by měly být nějaké kvóty pro zastoupení mužů, žen, bělochů, černochů, indiánů a já nevím koho všeho ještě. Ale 87:0 je vzhledem k populaci USA dost zvláštní skóre.:-)

1 0
možnosti
JN

To je pravda - byť se tedy jedná (jak píši v článku) o Asociaci zahraničních novinářů v Hollywoodu.

0 0
možnosti
KK
Foto

Josefe, zrovna Vás z nějakých předsudků vůči barvě pleti vážně nejde podezírat. Nevím...nechápu dnešní diskuzi, dneska za Vás budu kopat...Nedávno jsme se dozvěděli, kolik kamarádů máte v Peru a v Saudské Arábii, kolik lidí tam Vaše blogy čte a má Vás rádo:)R^ no tak sakra, co všichni mají?:))

2 1
možnosti
OU
PK

Karma za blogR^

Změna je prý život, kdosi pravil a nestačíme se v poslední době víc a více divit, jak se to za mořem vyvijí, tak například Zákon o rovnosti.

Pro oprávněný vstup do dívčí šatny bude pedofilovi bohatě stačit čestně prohlásit, že se cítí být rozpustilou školačkou. Jednotlivci totiž nesmí být odepřen přístup do sdíleného zařízení včetně toalety, sprchy a šatny, které je v souladu s jeho genderovou identitou. Říká to návrh tohoto zákona o rovnosti, který přichází do amerického Kongresu.

Zákon má ambici zrovnoprávnit konečně už všechny vůči všem a postavit tak dosud celkem úspěšně tolerované sexuální podivíny proti většinové populaci. Jde o nejvážnější kulturní skok, ke kterému se Kongres kdy odhodlal.

No a demokratický prezident poslal další info pro chápání mezinárodní politiky, když s pompou nechal odstranit bustu Winstona Churchilla z Oválné pracovny, asi nezasadil ideální trumf v americko-britských vztazích. To jsou sice věci jen symbolické, ale něco naznačují a ukazují, co je ještě možné očekávat, snad to Kamal Harris zvládne lépe...je to jistě zajímavá žena....;-D

5 0
možnosti
JN

Díky. Na jednu stranu se americkým voličům nedivím, že už podruhé nechtěli Trumpa, ovšem je otázkou, zda si volbou Bidena až tak moc pomohli k lepšímu...

0 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

O tom, kam až došla ultrakorektnost v USA svědčí i dialogy, scény a obsazenost v mnohých amerických filmech a seriálech.

To že tamní dvojice policistů tvoří vždy bílý-barevný, či muž-žena, jsme si už zvykli. To že šéf policejního útvaru je vždy barevný herec, nebo žena, také. I to, že na bílého zločince skočí bílý policista a naopak taky.

Ovem pikantní byla (a jejich víc) jedna scéna z jinak pohodového seriálu Jak sem potkal vaši matku (pokrevní bratr hlavního heterosexuálního hrdiny je tam černoch a gay, že by ironie?):

Otec stojí na chodníku. Začíná pršet a on volá do patra na svého syna: prosím tě, popros ty Korejce naproti vám, jestli by mi nepůjčili deštník, že jim ho taxikář přiveze zase zpátky. Oni jsou tak milí a hodní lidé.

Syn: a v té chvíli jsem se za rasismus svého otce tolik styděl. (pozn. opravdu ta rodina byla korejská).

2 0
možnosti
JM

Nicméně v oblasti vězeňství, obzvláště v té populaci "uvnitř cel", je procentuelně černá komunita zastoupena více než dostatečně. :-)

V této oblasti je multikulturní plán splněn a dokonce překročen. :-)

13 0
možnosti
PN

No, však uvidíme kam to nechají zajít v zemi svobody a demokracie. Ta korektnost je myslím si už bohužel vidět v nových filmech a seriálech z USA a podle mě je to na škodu té tvorbě. A protože je to autorovi vyčítáno :-) dovolím si doporučit seriál Prezident v pořadí, nebo Určený přeživší, podle toho jak to kdo překládá. Tam jsou zapojení afroameričané, hispánci, asiaté ...nezbytní gayové a dokonce i (asi jako) žena předělaná z muže. V podstatě jsou největší lumpové běloši, kteří dokonce chtějí vypustit vir, který pokosí všechny lidi tmavší pleti...

5 0
možnosti
JM

Mě dostal v Zaklínačovi černoch jako elf. :-) Dál jsem nekoukal.

0 0
možnosti