Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Ano - sám jsem okusil genialitu českých soudců. Nejděsivější byla zkušenost s členkou KSČ soudkyní Sedlákovou v Blansku. Naprosto nekompetentní, rozhodovala ve sporu kde šlo o ryze technické záležitosti tak, že bylo zřejmé, že vůbec nevěděla o čem vlastně rozhoduje. Hlavní bylo, že rozhodla ve prospěch státní instituce, která poškozovala soukromou firmu. Ještě že u odvolacího soudu si nechali předvolat znalce. Prý 70% odvolání v jejím případě zruší její rozsudky.

0 0
možnosti
JM

Odpověď je snadná. Nemají.

2 0
možnosti
LN

...ale pane kolego...chápejte je trochu....vždyť jsou to jen lidé....dnešní doba je hrozná...každý myslí jen na sebe....a když se nad tím tak zamyslím...tak jediný... kdo myslí také trochu na mně....jsem já....

1 0
možnosti
MK

Naivní článek;-D, domníváte se autore, že kapři si sami vypustí rybník;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PR

Mají učitelé starost i o něco jiného než o své platy?

2 1
možnosti
JN

Má Petr Reichelt starost i o něco jiného než o učitele? ;-)

1 1
možnosti
JT

Souhlas. Jen doplním, že Ústavní soud nemá žádné oprávnění ze zákona zasahovat do platů soudců či jejich výše. Okruh věcí, jež jsou v působnosti ÚS, jasně určuje ústava ČR. Platy soudců to rozhodně nejsou. Tuto pravomoc si ÚS protiprávně přivlastnil, čímž se soudci ÚS dopustili trestného činu dle § 158 Zneužití pravomoci veřejného činitele.

5 0
možnosti
MK

Bohužel "veřejný činitel" je zrušen a nahrazen "úřední osobou", ale to druhé, v naší legislativě, tuším, že je to přímo v Ústavě, je zahrnuto, že soudce se tohoto tč. nemůže dopustit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik