Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EUFA nic nevyšetřuje.Jak už jsem napsal ani rozhodčí,ani delagat a ani skotský klub si nestěžovali na rasismus.Resit není co.... bouře ve sklenici vody,kterou řeší ministr zahraničí.Politika do sportu opravdu nepatří a nic se tím nevyřešilo.Jen stejná komedie jako od toho bláznivého právníka.Ovsem od nad na státní úrovni...

0 0
možnosti
Foto

UEFA, pane Bárto, UEFA...

0 0
možnosti
Foto

Tak česká strana se pochopitelně ztrapnila.Co bude dělat teď?Nic....

0 0
možnosti
EH

Kulhánek to zjevně zahrál do autu. Obvinil osobu, od které se britská strana jednoduše distancovala. Měl žádat omluvu od velvyslance za všechny, kteří rozdmýcháváli kauzu českého rasismu.

0 0
možnosti
Foto

Britská strana se distancovat může, skotská těžko: https://theedinburghreporter.co.uk/2021/04/marvin-bartley-joins-sfa-equality-and-diversity-board/ .

Nebo si myslíte, že je v tom výboru, aniž by mu to skotská fotbalová federace nabídla nebo ho tam jmenovala?

0 0
možnosti
LF

L65u37k77a92s 69F45i17k19r

7. 10. 2021 4:15

Souhlas a karma.

0 0
možnosti
VV

No, ono o tom rasismu Cechu mluvi uz jen jejich postoj k te mensine udajne "neprispusobibych"

Podobny maji jen na Balkanu a ve zbytku te V4. Nikde jinde v evrope ho nenajdete.

0 6
možnosti
TB

Ten váš údajný totálně paušální postoj naprosto všech Čechů vůči nepřizpůsobivým chudinkům doložíte čím kromě svých pocitů?

5 0
možnosti
JK

V podstatě opakujete, co bylo již mnohokrát řečeno a napsáno, i váš názor je poměrně obvyklý. Jen mi prozraďte, jaký hlubší společenský význam tahle "fotbalově-rasistická" komedie má? To jste se vůbec nenamáhal doložit, ani vysvětlit.

0 7
možnosti
JN

Jestliže jsou Češi jako celek někým v cizině nálepkováni jakožto rasisté, jedná se o celospolečenský problém. Teď to potkalo fotbalové příznivce, příště to může potkat české fanoušky jiného sportu, lidi z kulturní branže, české studenty v zahraničí apod.

9 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Josefe, vnímám to úplně stejně. Důrazně se ozvat bylo nezbytné, jinak vznikne nebezpečný precedens vůči nám všem, který bych do budoucna nepodceňovala.

9 0
možnosti
JN

Já děkuji za Váš příspěvek a jsem rád, že tohle vidíme zcela stejně.

1 0
možnosti
PL

P89e23t22r 72L33o34r80e60n47c

6. 10. 2021 20:05

Je správné, že jsme se ohradili proti RASISMU a PŘEDSUDKŮM britské strany.R^

- - - - -

Já jsem dlouho ještě za totáče choval plno pozitivní vstřícnosti vůči všemu anglickému (humor, systematičnost, férovost, ...), jenže po Plyšákovi jsem měl možnost je poznat zblízka a nyní bych řekl, že u nich velmi VELMI často platí "navrch huj, dole fuj".Rv

Určitě více než u některých démonizovaných našich "nepřátelských sousedů".;-)

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
JL

řekl bych, že to s volbami souviselo, politici se totiž před volbami rádi předvedou; ale co mu asi velvyslanec Británie mohl říci? Že ve VB je svoboda projevu a on s tím, ani celá vláda ani Jeho Veličenstvo nic neudělají, dokonce ani Boris! - You know, Mr. Kulhanek, freedom is freedom, sorry, jako.

0 0
možnosti
JN

Politici se rádi předvádějí nejenom před volbami, nicméně opravdu se nedomnívám, že by se významnější část voličů rozhodovala, komu dát svůj hlas, zrovna podle této kauzy.

A samozřejmě, že žádný politik nemůže nařídit médiím (ani veřejnoprávní BBC) o čem a jak mají psát, nicméně už samostatná informace o tom, že si český ministr předvolal velvyslance, neboť se Češi cítí označováním za rasisty pohoršeni, vliv na veřejné mínění ve VB mít může.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1598
  • Celková karma 39,15
  • Průměrná čtenost 3239x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik