Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vite pane uciteli Nozicko, prekvapuje mne, ze zde neustale brojite proti EU a ze by bylo potreba ji minimalne nejak reorganizovat. A kdyz francouzsky prezident Emmanuel Macron dostanete ten Karlspreis za navrhy na zmeny, tak se vam to nelibi.

Co vlastne vubec chcete? Nebo jste jen takovy vecny remcal?

1 0
možnosti
PK

Tak nějaké návrhy předložil, otázka jak kvalitní. Jak jsem zmínil níže tak např. návrh na skutečné evropské ministerstvo financí se "šéfovi" (SRN) nelíbil. To je jako s EU ministrem zahraničí. Vše podstatné řeší v Berlíně. Nechci dělat panu Nožičkovi advokáta ale on proti EU nevystupuje. Sjednocení Evropy má své limity, podle mne např. sjednocení Německa v 19.století a nebývalý jeho rozkvět bylo přece jen něco jiného.

1 0
možnosti
JB

J11i20r65i 53B29o63r

10. 5. 2018 18:45

Jestli jste do teď nevěděl o Ceně Karla Velikého,tak to mě potěš koště.Co učíte,tělocvik?

1 2
možnosti
JN

Ne, učím informatiku. A když tak často v diskusích pod mými blogy zdůrazňujete mou profesi, pochlubíte se zde někdy i vaší profesí?

P. S. Učitel informatiky asi nebudete, protože např. typografická pravidla vám evidentně nic neříkají. ;-)

3 0
možnosti
PK

Prestižní cena by měla být udělována za dlouhodobější aktivity a výsledky. To v případě Macrona , stejně jako Obamy (Nobelovka), nenastalo. Navíc některé jeho návrhy - jako evropský ministr financí se nesetkal s pochopením ani v Berlíně.

4 0
možnosti
JL

Pokud vám tato prestižní cena jako taková nesedí, pak je zcela zbytečné zabývat se jejími nositeli. Otázka tedy zní, proč vám nesedí?

4 0
možnosti
JN

Otázka naopak zní, na základě čeho usuzujete, že mně tato prestižní cena jako taková nesedí? 8-o

1 0
možnosti
Foto

J70a74k51u85b 80R51o90t72h

10. 5. 2018 15:49

Nu, musím se optat:

Je špatně, že to dostal Macron? ...nebo...

Je špatně, že to nedostal Zeman? ...nebo...

Je nějak špatná ta cena?

Tak vám, učitelskej, nějak nevím... :-/;-D

6 0
možnosti
Foto

Všechno je špatně.....:-)

1 0
možnosti
VV

Je to nespravedlive, ze tu cenu nedostalo takovi velikani jakpo Vaclav Klaus ci Milos Zeman a nuly jako Vaclav Havel a Emmanuel Macron se ji mohou pysnit.

3 0
možnosti
JN

Fakt nevím, jestli zrovna Václav Klaus by toužil být ve společnosti takových lidí jako jsou Juncker, Schulz či Tusk... ;-)

6 1
možnosti
MV

no jo, Zeman podobnou cenu nikdy nedostane, takze je fajn tohle oceneni alespon ironizovat

6 1
možnosti
Foto

Kdo si myslíte,že byli ti demonstranti?Ruzní socialisté a levicově naladění voliči,kteří se nechtějVí vzdát svých výhod,které jim Francie poskytuje na dluh a na které už nemá peníze.Reformy Francie potřebuje a budou hodně bolet.To má být ze strany Macrona jako špatně...?Váš guru,který se považuje za velkého světového státníka a nástupve Churchilla opět vyšel naprázdno.Jak by také ne,když je mimo svuj zaplivaný dvorek svým sousedum jen k smíchu a zcela ignorován.Ještě má šanci získat nějaké to ocenění od Putina,je fakt,že se poslední dobou hodně snaží.Vy by jste opravdu chtěl naši vlast opět v "přátelském" ruském sevření?Já tedy ne.Mimo čtyřiceti let jsme my Češi byly vždy součástí západní Evropy.Po staletí a jen se nyní vracíme zpět...

5 3
možnosti
JN

Tak to je nepochybně uznáníhodné, když pan Bárta z Holomóca má zcela jasno i v tom, co Francie potřebuje a na co má či nemá peníze. ;-)

A k té vaší "logice" ohledně toho, že každý, kdo není nadšený eurohujer, touží po "přátelském ruském sevření", se snad ani nemá smysl jakkoliv vyjadřovat. :-/

3 2
možnosti