Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vadí vám víc, že Sekyra už komunistou není anebo že sponzoruje Havlův odkaz? ;-D

1 2
možnosti
JN

Já nejsem ani komunista ani havlista, takže mi na panu Sekyrovi vadí především něco jiného (viz má odpověď panu Horenskému o kousek níž).

2 2
možnosti
KD

Prostě řeší se církevní restituce a Sekyra cítí příležitost a lidovci jsou jeho raziči tunelů. Jurečka pozemkový fond a Herman ministr kultury. To zas budou téci peníze.!!

2 1
možnosti
KD

Nakonec i u Václava Havla se dá v zahraničí dohledat, že byl členem KSČ.

Dnes je to zřejmě státní tajemství, které nám ÚSTR neprozradí a neprozradí.;-)

2 2
možnosti
Foto

A nejen to, taky v Hitlerjugend, NSDAP, KGB, NKVD, SNB, GRU, ČSSD, ODS, SSO, ANO, ale zejména byl členem chovatelů holubů a českých bubláků. ;-D

Karle, a co Vy?

3 1
možnosti
Foto

Co je komunista, si umím představit, píše jich sem dost.

Ale havlista? To je nějaká strana nebo sekta? Nebo zaměstnání či činnost? - policista, trumpetista atd?

Prosím, tento termín nám vysvětlete.  V naučném slovníku (ani akademickém) není.

4 5
možnosti
JN

Pokud jsem si všimnul, tak tento termín používá řada diskutérů i někteří kolegové blogeři - viz například pan František Pillmann ve svém dnešním zajímavém blogu:

http://pillmann.blog.idnes.cz/c/434537/Proc-se-stydi-havliste-za-havlismus-a-za-to-ze-jsou-havliste.html

5 2
možnosti
MH

Dobře, článek OK. Problém je v tom, že kdyby p. Sekyra byl havlista a posléze se z něho stal komunista, tak to nikdy neokomentujete, protože to přece dle vás není žádná hrůza.

1 2
možnosti
JN

K takovému přechodu by u pana Sekyry asi sotva mohlo dojít - komunisté na rozdíl od havlistů totiž nejsou dnes in a hlavně nesedí na vlivných místech. ;-)

5 0
možnosti
AS

A72d19a55m 48S57t63a90v77a

20. 12. 2014 13:15

"....vyjádření pana Sekyry přijde dnes jako velmi úsměvné...":  kdyby jenom jako úsměvné...

6 0
možnosti
VP

Halíka, myslíte toho kněze?

Co mu sponzoruje?

Tedy pokud nemyslíte hromadný nákup odpustků, tomu bych rozuměl. :-)

2 1
možnosti
Foto

J50i64ř87í 92K65i48n42d49l

20. 12. 2014 13:01

Pane Patloko, vydávání jeho knih. V USA je celkem 5  laviček V. Havla a všechny sponzoroval Sekyra. Dále Sekyra spoli s ministrem kultury D. Hermanem  prosazuje, aby se blok J. Kapilckého vystavěl na Rohanském ostrově, kde má pozemky Sekyra a dále společně prosazují, aby prezidentem byl Halík. KDU-ČSL na na volební kampaň dal 3, 5 milionů korun a chtěl aby jeho nominant Herman dostal nějakou funkci. Stačí ?

5 1
možnosti
Foto

J35i76ř89í 22K42i72n22d25l

20. 12. 2014 12:24

Luděk Sekyra byl především přítelem Mrázka. Díky němu a Ivanu Langrovi  získal IPS a půjčku od banky IPB. Pak přešel k Janouškovi. Nyní se stal sponzorem KDU-ČSL a svými penězi jim pomohl  k návratu do parlamentu. Otázka zní. Co za to . Také se stal velkým přítelem a sponzorem Halíka. To jenom na okraj.

8 0
možnosti
VP

Sem to patří. :-)

Halíka, myslíte toho kněze?

Co mu sponzoruje?

Tedy pokud nemyslíte hromadný nákup odpustků, tomu bych rozuměl. :-)

1 1
možnosti
MD

Pro vas karma a jeden maly dodatek. Kdo jiny by se mel hlasit k odkazu VH, nez byvaly pseudokomunista. A ze jich tu v republice mame. Takze udiv neni na miste.

12 1
možnosti
MP

Odpověď na poslední větu: Nevadilo. Však i lotru po pravici bylo odpuštěno, kál se. Ale trochu vážněji. Nikdy jsem nebyla zaujata proti Havlovi, ale proč nyní tato mediální smršť? I blogery toto téma přitahuje. Nechme mrtvé odpočívat v pokoji, vezměme si od nich to dobré a jděme dál.

0 3
možnosti

Ti kdo nemají Havla moc rádi by ho na pokoji nechali, jenže bohužel má stále svou věrnou suitu, která to tu rozdrážďuje. Jejich poslední velký počin - přejmenování ruzyňského letiště, na*ral hodně lidí. Jiné slovo použít nelze. Vyhozené peníze a přejmenování letiště, kterému stejně každý bude říkat pražské či ruzyňské,

Jinak, já osobně si myslím, že Havel, sám o sobě, lidi až tolik nedráždil. Spíše lidi točili jeho vlezdoprdelkové a ta nelibost se následně přenesla i na něj.

6 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik